billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Εμενα με έχεις πείσει!Είμαι πολύ καλή οδηγός κυρίε Πολυζώη αν θέλετε μπορώ να σας πάω μία βόλτα να το διαπιστώσετε!
Εμενα με έχεις πείσει!Είμαι πολύ καλή οδηγός κυρίε Πολυζώη αν θέλετε μπορώ να σας πάω μία βόλτα να το διαπιστώσετε!
πρωτα να κανω την διαθηκη μου και αμεσως μετα ειμαι στην διαθεση σουΕίμαι πολύ καλή οδηγός κυρίε Πολυζώη αν θέλετε μπορώ να σας πάω μία βόλτα να το διαπιστώσετε!
πολυ παπα τρως φιλε μαφιοζε και λογω επαγγελματος θα επρεπε να εισαι πιο προσεκτικοςΕμενα με έχεις πείσει!
Ακόμα δεν έχεις κάνει τη Διαθήκη σου???πρωτα να κανω την διαθηκη μου και αμεσως μετα ειμαι στην διαθεση σου
Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη.........Εμενα με έχεις πείσει!
τελικα ο θεος ειναι μεγαλος με βοηθησε για αλλη μια φορα να γλυτωσω τις κακοτοπιεςΑκόμα δεν έχεις κάνει τη Διαθήκη σου???
Έχασες και την τελευταία ευκαιρία να σε παντρευτώ........
Δύσκολα θα γλιτώσετε από μένα.....τελικα ο θεος ειναι μεγαλος με βοηθησε για αλλη μια φορα να γλυτωσω τις κακοτοπιες
ρε πουστη μου μπελα που βαλαμε στο κεφαλι μας μιλαω για το πανω κεφαλι για το κατω μακαρι να ειχαμε πολλους τετοιους μπελαδεςΔύσκολα θα γλιτώσετε από μένα.....
Θα Διαβάζετε κάθε πρωί τα ποιητάκια μου θα καμαρώνετε για τις υπέροχες φωτό που ανεβάζω τα λουλουδάκια μου και αν είσαστε καλά παιδιά που και που θα ανεβάζω και καμιά γυμνή φωτό.....ρε πουστη μου μπελα που βαλαμε στο κεφαλι μας μιλαω για το πανω κεφαλι για το κατω μακαρι να ειχαμε πολλους τετοιους μπελαδες
γυμνηηηηηηηηη ..... ντροπη νουνα τι νομιζεις σε πορνοφορουμ βρισκεσαιΘα Διαβάζετε κάθε πρωί τα ποιητάκια μου θα καμαρώνετε για τις υπέροχες φωτό που ανεβάζω τα λουλουδάκια μου και αν είσαστε καλά παιδιά που και που θα ανεβάζω και καμιά γυμνή φωτό.....
Συγνώμη Έχεις απόλυτο δίκιο μπερδεύτηκα.......γυμνηηηηηηηηη ..... ντροπη νουνα τι νομιζεις σε πορνοφορουμ βρισκεσαι
οχι πες του για την δοξα υστερα λενε γιατι η αθηνα ειναι τοσο κατασπρη πολη γιατι ολη την ημερα καποιοι ασχολουνται σοβαρα με την αναπλαση αυτης τις ποληςΣυγνώμη Έχεις απόλυτο δίκιο μπερδεύτηκα.......
Και χθες να φανταστείς Ένας κύριος και τι μου είπε στο Viber??
Ότι κάνω ραντεβού μόνο για τα χρήματα??
Και του λέω ποιος τις λέει αυτές τις κακοήθειες???
καλά, κύριο δεν τον λες,τον sylock τι τον έχει?Συγνώμη Έχεις απόλυτο δίκιο μπερδεύτηκα.......
Απλά εγώ του είπα ότι είναι πάρα πολύ έξυπνος και αδικείται!!καλά, κύριο δεν τον λες,τον sylock τι τον έχει?
Και να φανταστείς Δεν τον μπλόκαρα αμέσως τον άφησα λίγα λεπτά για να γελάσω....χα χα χα χαοχι πες του για την δοξα υστερα λενε γιατι η αθηνα ειναι τοσο κατασπρη πολη γιατι ολη την ημερα καποιοι ασχολουνται σοβαρα με την αναπλαση αυτης τις πολης
Πες του δεχομαι και ακίνητα...Συγνώμη Έχεις απόλυτο δίκιο μπερδεύτηκα.......
Καλη μερα ομορφια μου !!! , για πες τι εγινε με τον σεισμο στα μερη σου , ολα καλα ???? !!!!!!Συγνώμη Έχεις απόλυτο δίκιο μπερδεύτηκα.......
παει χαλασες και εσυΚαι να φανταστείς Δεν τον μπλόκαρα αμέσως τον άφησα λίγα λεπτά για να γελάσω....χα χα χα χα
Του είπα κάτι άλλο μία γνωστή παροιμία....Πες του δεχομαι και ακίνητα...
Καλημέρα καρδούλα μου Εγώ ήμουνα στην Αθήνα να φανταστείς δεν κατάλαβα το σεισμό άλλα καποια παιδιά με ενημέρωσαν το πρωί αλλά στα μέρη μου που μίλησα με τους δικούς μου Όλα καλά Ευτυχώς......Καλη μερα ομορφια μου !!! , για πες τι εγινε με τον σεισμο στα μερη σου , ολα καλα ???? !!!!!!