billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.090
- Πόντοι
- 5.956
σώνει και καλά να γίνω κτητικός!Καλημερα
(Παλι ξεχασες το ΜΟΥ )
ΑΧΧΧΧΧΧ !!!
ΜΟΥ,ΜΟΥ,ΜΟΥ,σαν αγελάδα ακούγομαι!!!
σώνει και καλά να γίνω κτητικός!Καλημερα
(Παλι ξεχασες το ΜΟΥ )
ΑΧΧΧΧΧΧ !!!
Μα ήδη το έχει αναγγείλει..... Απο Δεκέμβριο επανέρχεται ...Να σε "πυροβολησουμε" ξεχασε το ....
Σιγουρα ομως διατρεχεις κινδυνο να σε μαλωσουμε διοτι ειμαστε προ των εορτων και δεν μας εχεις ενημερωσει ακομα για το duo που υποσχεθηκες οτι θα μας πεις αυτες τις ημερες !!!!!
ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!Εγω κύριε πολυζωη μαλώνω ειμαι λιγο αυστηρη ο φιλος μας ο μπιλ ξεχναει λιγο και αναγκαζομαι να του υπενθιμιζω καποια πραγματα .
Το (ΜΟΥ ).........που ηταν ????
Ειπες πολλα (ΜΟΥ ) οποτε για μία εδομάδα εισαι καλυμμένος....ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!
Σε περιμένω.........
Δεν θα αργησω .......Σε περιμένω.........
Ως κρυουλιαρα που εισαι μονο απο εξω για βουτια ουτε κουβεντα.
για τον κύριο πολυζωη!Φιλε μου αγαπημένε μόνο η EvaGreen μπορεί να σε καλύψει πλήρως!
Αν κανω μπανιο τετοια εποχη θα γινω παγακι .....χαχαχαχαχαχαΩς κρυουλιαρα που εισαι μονο απο εξω για βουτια ουτε κουβεντα.
Θα ερθω να σε ζεστανω με εναν ιδιαιτερο τροπο. Τον δικο μου.Αν κανω μπανιο τετοια εποχη θα γινω παγακι .....χαχαχαχαχαχα
Η κρυουλιαρα του σαιτ ....Θα ερθω να σε ζεστανω με εναν ιδιαιτερο τροπο. Τον δικο μου.
Εγω σεξουλιαρα θα ελεγα. Ταιριαζει περισσοτερο.Η κρυουλιαρα του σαιτ ....
Θα ερθω εγω να σε ζεστανω ..
Μου αρεσει να κανω ερωτα !!Εγω σεξουλιαρα θα ελεγα. Ταιριαζει περισσοτερο.
Τι πιο ωραίο από αυτό να το ψιθυρίζεις στο αυτί κάποιου ενώ είναι μέσα σου!Μου αρεσει να κανω ερωτα !!
Σου στέλνω ένα γλυκό φιλι ......Τι πιο ωραίο από αυτό να το ψιθυρίζεις στο αυτί κάποιου ενώ είναι μέσα σου!
Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Με το καλό να επιστρέψει.Πριν λιγες μερες αναφερθηκα στην αννα 590 .......
Πριν 1 χρονο καναμε διπλο μαζι σταματησε για λιγο η γλυκια μου και ερχεται παλι στην παρεα μας δυναμικα ......
Θα μου το δώσεις μέσα στην εβδομάδα!Σου στέλνω ένα γλυκό φιλι ......
Μετα χαράς ............Θα μου το δώσεις μέσα στην εβδομάδα!