Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
Μονο ένας κυριος με λεει δεσποινις...... Ίσως κάνω και λάθος και δεν είσαι το ίδιο πρόσωπο......Καλησπέρα στην δεσποινίς !!!!!!
Καλησπέρα κύριε!!
Μονο ένας κυριος με λεει δεσποινις...... Ίσως κάνω και λάθος και δεν είσαι το ίδιο πρόσωπο......Καλησπέρα στην δεσποινίς !!!!!!
Λιγο εχει περασει ....Έχει περάσει ο πονοκέφαλος;;
Αγαπημενη μου μαθητρια θα ερθει ο δασκαλος να το κανει μακια να περασει.Λιγο εχει περασει ....
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον
Χαίρομαι κοριτσάκι μου....Λιγο εχει περασει ....
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον
Με ειδαν εφηβη και με παρεσυρανσε φαγανε η κακες παρεες χααχχαχ
Δασκαλε με ξεχασες !!Αγαπημενη μου μαθητρια θα ερθει ο δασκαλος να το κανει μακια να περασει.
Εγω εσενα ποτε και το ξερεις πολυ καλα. Απλα ετοιμαζομαι για το μαθημα μας που θα ειναι πολυ ιδιαιτερο με πολλες εκπληξεις. Κανε υπομονη και θα σε αποζημιωσω με το παραπανο. Θα αντεξεις μεχρι τοτε κουκλα μου;Δασκαλε με ξεχασες !!
Παλι παραπονακια θα κανω !!
Αντέχω αντέχω.....Εγω εσενα ποτε και το ξερεις πολυ καλα. Απλα ετοιμαζομαι για το μαθημα μας που θα ειναι πολυ ιδιαιτερο με πολλες εκπληξεις. Κανε υπομονη και θα σε αποζημιωσω με το παραπανο. Θα αντεξεις μεχρι τοτε κουκλα μου;
Τετοια μου κανεις παλιοκοριτσο και θα ερθω να σε κλεψω τελικα. Δεν θα την γλυτωσεις.Αντέχω αντέχω.....
Και εγώ σου υπόσχομαι σαν πολύ καλή μαθήτρια που είμαι ότι στο μάθημα μας θα είμαι πολύ καλά διαβασμένη όπως μόνο εμείς οι δύο ξέρουμε !!
Η χαρα δική μου που σε γνωρισα !Χαίρομαι κοριτσάκι μου....
Έλα να κλεφτούμε και να πάμε να ζήσουμε στον Άγιο Δομίνικο!!Τετοια μου κανεις παλιοκοριτσο και θα ερθω να σε κλεψω τελικα. Δεν θα την γλυτωσεις.
Εχω καλυτερη ιδεαΈλα να κλεφτούμε και να πάμε να ζήσουμε στον Άγιο Δομίνικο!!
Φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεε !!Εχω καλυτερη ιδεα
Τωρα που κοιμουνται ολοι. Οταν ξυπνησουν το πρωι θα εχουμε εξαφανιστει. Δεν θα μας καταλαβουν.Φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεε !!
θα σας φανε οι σαυρες εκει !!!!Έλα να κλεφτούμε και να πάμε να ζήσουμε στον Άγιο Δομίνικο!!
Λαθος !! ......... και το παλαμαρι !!!!!!!!!Από το "κατι κουρασμένα παλληκαρια"
Η Αρχόντισσα και το παλικάρι!!!!
Ωχ,τι έγραψα?