Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
Κι εγώ σε ευχαριστω εισαι πολυ γλυκος και ευγενικος κατι που σπανιζει στις μερες μας !!Σ' ευχαριστώ για χτες... ήταν υπέροχα!!!
Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα !!
Κι εγώ σε ευχαριστω εισαι πολυ γλυκος και ευγενικος κατι που σπανιζει στις μερες μας !!Σ' ευχαριστώ για χτες... ήταν υπέροχα!!!
Κανονίσαμε τα της κουμπαριας....τις λεπτομέρειες!!!ΤΕΛΙΚΑ ο κουμπαρος την κουμπαρα εγινε πραξη αντε και εις ανωτερα
ΟΛΕ ΟΛΕ ο κουμπάροςΚανονίσαμε τα της κουμπαριας....τις λεπτομέρειες!!!
Καλημέρα!!Καλημέρα στα μάτια τα γλυκά.. Νάσαι καλά και να έχεις μια χαρούμενη μέρα, μετά την γυμναστική και το καφεδάκι ....
Ησυχία πάλι σήμερα....
Ντροπή.....Καλημέρα!!
Ησυχία πάλι σήμερα γιατί οι φιλεναδες ξενύχτησαν εχθές και προσπαθούμε σημερα να συνέλθουμε...........
Δεν φταίω εγώ με είδανε μικρή και με παρασέρνουν οι φίλες μου!!Ντροπή.....
Τι είναι αυτά??? 25 χρονών, ξενύχτησες και δεν μπορείς να ξυπνήσεις το πρωι ούτε για γυμναστική????
Καλά οι άλλες. Είναι μεγαλύτερες , αλλά εσύ , στα 25-26...
Αυτό είναι δεδομένο. Εσύ ποτέ δεν πας απο μόνη σου. Πάντα οι κακές σε παρασήρουν..Δεν φταίω εγώ με είδανε μικρή και με παρασέρνουν οι φίλες μου!!
Welcome to the Elena's fan club!!!Σ' ευχαριστώ για χτες... ήταν υπέροχα!!!
Επειδή Έχω τρομερό πονοκέφαλο Θέλω κάποιον να με γιατρέψει....Αυτό είναι δεδομένο. Εσύ ποτέ δεν πας απο μόνη σου. Πάντα οι κακές σε παρασήρουν..
Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχεις συνέλθει απο το ξενύχτι
Μπήκα στο club με μεγάλη μου χαρά αδερφέ!!Welcome to the Elena's fan club!!!
Good morning my weakness!Welcome to the Elena's fan club!!!
Κουμπαρουλα γιατί πονοκέφαλος...τα ξενύχτια φταίνε!!!Επειδή Έχω τρομερό πονοκέφαλο Θέλω κάποιον να με γιατρέψει....
Να τρέξει αμέσως ο κουμπάρος!!!!!!!!!!!!!!!!!Επειδή Έχω τρομερό πονοκέφαλο Θέλω κάποιον να με γιατρέψει....
Τι τον πέρασες τον κουμπάρο...panadol;;;;Να τρέξει αμέσως ο κουμπάρος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα...εεεεπππ καλημερα !!!
Καλημέρα σαςεεεεπππ καλημερα !!!
Ο κουμπάρος είναι για όλα.. Έχει υποχρεώσεις.... μέχρι που βαφτίζει τα παιδιά... Πνευματικός γονέας δηλαδή.. Τι , αλλάζει στέφανα και φύγαμε...Τι τον πέρασες τον κουμπάρο...panadol;;;;