πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
φτιαχνεις ωραιες πιτες ?Ναι αλλά με τα χεράκια κάνεις κάτι άλλο.......
Πιστεύω είναι πιο χρήσιμα....
φτιαχνεις ωραιες πιτες ?Ναι αλλά με τα χεράκια κάνεις κάτι άλλο.......
Πιστεύω είναι πιο χρήσιμα....
Εννοείται φτιάχνω ωραίες πίτες και με φύλλο σπιτικό το φτιάχνω εγώ !!φτιαχνεις ωραιες πιτες ?
ολο λογια εισαι ακομη δεν εχουμε φαει σπιτικη πιταΕννοείται φτιάχνω ωραίες πίτες και με φύλλο σπιτικό το φτιάχνω εγώ !!
Όχι μόνο λόγια κάνω και πράξεις!ολο λογια εισαι ακομη δεν εχουμε φαει σπιτικη πιτα
Γιατί ρωτάς βρε όμορφη;;Γιατί θέλετε φωτό τα πόδια και όχι τα χεράκια μου???
τι ωρα να ερθω για την παραλαβη ?Όχι μόνο λόγια κάνω και πράξεις!
Ότι τα μάτια αναζητούνΓιατί ρωτάς βρε όμορφη;;
αφού το ξέρεις χρόνια
Πως είναι μόδα τώρα πια
Οι φώτο με τα πόδια!!!
Όλοι οι πατουσάκηδες
ζητούν απ'την κυρία
φώτο τα ποδαράκια της
να παίζουν μαλακία!!!
.........στις 5τι ωρα να ερθω για την παραλαβη ?
Δεν είμαι εγώ από αυτούςΌτι τα μάτια αναζητούν
Και ότι ποθεί
Η ψυχή σου
Να γίνουν δώρα
Από την Έλενα και
Η φώτο δική σου!!!
Αύριο που είναι ΣάββατοΔεν είμαι εγώ από αυτούς
Που αναζητούν τα γούστα
και φτιάχνοντ' όταν όμορφη
κοιτάζουνε πατούσα!!
Τους νιώθω όμως τους φίλους σου
που σου ζητούν εικόνα
στείλε τις πατουσίτσες σου
να βγάλουν το χειμώνα!
Όπως αντιλαμβάνομαιΑύριο που είναι Σάββατο
Θα έρθει και η φωτό μου
Σήμερα δεν είναι έτοιμα
Και έχω τον καημό μου!!
παλι νηστικος θα μεινω οχι τιποτα αλλο νηστικο αρκουδι δεν χορευει λενε η να ρωτησω καλυτερα τον @kafearkoudas αν ειναι μυθος ολο αυτο.........στις 5
Έλα μωρε, πως κάνεις έτσι... Έξυπνο παιδί είσαι, καταφερτζής ... Κάπως θα τα φέρεις βόλτα μέχρι τις 5 ....... και μετά έχεις όλο το απόγευμα για χορό...............παλι νηστικος θα μεινω οχι τιποτα αλλο νηστικο αρκουδι δεν χορευει λενε η να ρωτησω καλυτερα τον @kafearkoudas αν ειναι μυθος ολο αυτο
Εχθές πήγα γυμναστήριο Εντάξει λίγο με γκρίνιαξε ο γυμναστής ότι έλειπα μέρες από τη γυμναστική και να μην επαναληφθεί Καλά λέω μέσα μου εντάξει!!Τι ακούω??? Νυχάκια και φωτογραφίες !!!!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ασχολούμαστε με............
Γυμναστική ξεκίνησες???? Αυτό είναι το θέμα... Πως σε βρήκε ο personal??? Γιατί τόσες μέρες εκεί στο νησί, ποιός ξέρει τι έκανες?? Παστίτσια έλεγες, μουσακάδες, πορτοκαλόπιτες, .... και ποιός ξέρει τι άλλο... Η γυμναστική σου είναι το θέμα...
Σήμερα , όλο το πρωι δεν πήγες... Πρέπει να του δείξεις καλό πρόσωπο... Να καλύψεις το κενό!!!!!!!!!!!Εχθές πήγα γυμναστήριο Εντάξει λίγο με γκρίνιαξε ο γυμναστής ότι έλειπα μέρες από τη γυμναστική και να μην επαναληφθεί Καλά λέω μέσα μου εντάξει!!
Χα χα χα χα χα χα ..........
λατρης του χορου της κοιλιας αν δεν χορεψω εγω θα βαλω την @Ελενα110 δεν ξερω αν εχει τα καταλληλα προσοντα γιατι εγω εχω χτισει το κορμι που πρεπειΈλα μωρε, πως κάνεις έτσι... Έξυπνο παιδί είσαι, καταφερτζής ... Κάπως θα τα φέρεις βόλτα μέχρι τις 5 ....... και μετά έχεις όλο το απόγευμα για χορό...............
αυτο με το με να το προσεξεις γιατι ανηκει εδω σε εμας στα βορειαΕχθές πήγα γυμναστήριο Εντάξει λίγο με γκρίνιαξε ο γυμναστής ότι έλειπα μέρες από τη γυμναστική και να μην επαναληφθεί Καλά λέω μέσα μου εντάξει!!
Χα χα χα χα χα χα ..........
Καλά , άμα χορε΄ψει η Ελενα, βγάλε φωτογραφία και στείλτην!!!!!!!!!!!λατρης του χορου της κοιλιας αν δεν χορεψω εγω θα βαλω την ελενα δεν ξερω αν εχει τα καταλληλα προσοντα γιατι εγω εχω χτισει το κορμι που πρεπει