Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.284
Το γέλιο είναι μακροζωία οπότε πρέπει μόνο να χαμογελάμε!με τοσες παπαγιες που βλεπουμε καθε ημερα μονο γελαμε αν και γενικως ειμαστε για πολυ κλαμα
Το γέλιο είναι μακροζωία οπότε πρέπει μόνο να χαμογελάμε!με τοσες παπαγιες που βλεπουμε καθε ημερα μονο γελαμε αν και γενικως ειμαστε για πολυ κλαμα
Καλημέρα Γλυκέ μου καθόλου δεν άργησες εμείς οι υπόλοιποι σήμερα αρχίσαμε λίγο να ξυπνήσουμε!Καλημέρα...δεν πιστεύω να άργησα!!
για αυτο ειμαστε η γηραιοτερη χωρα στην εε απο τις μαλακιες που κανουμε χαμογελαμε ολη την ημεραΤο γέλιο είναι μακροζωία οπότε πρέπει μόνο να χαμογελάμε!
Δυστυχώς όλοι μας έχουμε κάνει λάθη απλά πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!!!για αυτο ειμαστε η γηραιοτερη χωρα στην εε απο τις μαλακιες που κανουμε χαμογελαμε ολη την ημερα
τι ωρα ειναι το μαθημα?Δυστυχώς όλοι μας έχουμε κάνει λάθη απλά πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!!!
Καλημέρα.Με χρώμα και όμορφες στιγμές η μέρα να κυλήσει στα χείλη σας το χαμόγελο τίποτα να μην σβήσει
Καλημέρα
.......στις 5 !!!τι ωρα ειναι το μαθημα?
Να χαμογελάς!Καλημέρα.
Να πω "καλώς ήρθες"!!!!
Νάσαι καλά και κάθε αύριο καλύτερο απο την προηγούμενη μέρα...
Πάντα χαμόγελο
5.30 νυχτωνει δεν κυκλοφφορω μονος την νυχτα εξω θα με πας μετα στο σπιτι εσυ νονα ?.......στις 5 !!!
Δεν κατάλαβες .. Το μάθημα είναι full ιδιαίτερο και έχουμε και δουλειές. 5 το πρωι εννοεί και οχι 17.005.30 νυχτωνει δεν κυκλοφφορω μονος την νυχτα εξω θα με πας μετα στο σπιτι εσυ νονα ?
το πρωι αρμεγω τις κατσικες δεν θα προλαβωΔεν κατάλαβες .. Το μάθημα είναι full ιδιαίτερο και έχουμε και δουλειές. 5 το πρωι εννοεί και οχι 17.00
Όταν είσαι δίπλα μου μη φοβάσαι τη νύχτα είμαι πολύ δυνατή δεν θα σε πειράξει κανένας τώρα στη γυμναστική μαθαίνω και αυτοάμυνα!5.30 νυχτωνει δεν κυκλοφφορω μονος την νυχτα εξω θα με πας μετα στο σπιτι εσυ νονα ?
καταλαβα θα ερθω νηστικος αφου θα φαμε πολυ ξυλοΌταν είσαι δίπλα μου μη φοβάσαι τη νύχτα είμαι πολύ δυνατή δεν θα σε πειράξει κανένας τώρα στη γυμναστική μαθαίνω και αυτοάμυνα!
Είμαι κατά της βίας να σου πω την αλήθεια!καταλαβα θα ερθω νηστικος αφου θα φαμε πολυ ξυλο
εγω νονα δεν τα ξερω αυτα ειμαι αθωω αγορακιΕίμαι κατά της βίας να σου πω την αλήθεια!
Μία παροιμία λέει μάθε τέχνη κι άστηνε........
Οτι μαθαίνουμε στη ζωή μας Καλό είναι.......
Ti να κάνουμε ... Έτσι είναι αυτά.... Η γνώση θέλει θυσίεςτο πρωι αρμεγω τις κατσικες δεν θα προλαβω
εκτος αν χασω την πρωτη ωρα
Τα Χριστούγεννα θα σε πάω βόλτα στα jumbo να διαλέξεις ένα παιχνιδάκι!εγω νονα δεν τα ξερω αυτα ειμαι αθωω αγορακι
ποτε θα παμε να μου παρεις λαμπαδα και αυγο ?
προσεχε μην ξοδευτεις κουβαρντονοναΤα Χριστούγεννα θα σε πάω βόλτα στα jumbo να διαλέξεις ένα παιχνιδάκι!
Στα παιδάκια αγοράζουμε παιχνίδια!προσεχε μην ξοδευτεις κουβαρντονονα
στα μεγαλα παιδακια sex toys ...xixiΣτα παιδάκια αγοράζουμε παιχνίδια!