Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.582
Για πες .....μια διορθωση επειδη εισαι μικρο και αθωο με το ενα χερι αλλα πραγματα κανει
Τι κάνει ??
Γιατι και εγω μικρό κορίτσι που νσ ξέρω ??
Για πες .....μια διορθωση επειδη εισαι μικρο και αθωο με το ενα χερι αλλα πραγματα κανει
Καλημέρα !!Καλημέρα Έλενα μου.... Θα ήθελα πολύ να συναντηθούμε....
Αλλά το κόβω δύσκολο .......
Με σνομπάρει...
τραγουδιστα για να μην σε σοκαρω μικρο και αβγαλτοΓια πες .....
Τι κάνει ??
Γιατι και εγω μικρό κορίτσι που νσ ξέρω ??
ελα μωρε εχεις μπλοκαρει μερικους σιγα που το κανουν και θεμαΚαλημέρα !!
Συνήθως δεν σνομπάρω πότε μονο μπλοκάρω ...... Βέβαια με το μπλοκάρισμα το ξέρω ότι το έχω παρακάνει λίγο......
(Οχι χωρις λογο )
Να σου πω την αληθεια δεν τους έχω μετρησει αλλα ειναι πάρα πολλα άτομα που τους εχω μπλοκ ...ελα μωρε εχεις μπλοκαρει μερικους σιγα που το κανουν και θεμα
ΥΓ. εχεις ξεπερασει τους 200.000 μπλοκαρισμενους ?
δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι εσυ εχεις ενα κεφαλι και αντιδρας απο εκεινο εμεις εχουμε δυο και αντιδραμε απο το δευτερο και μετα σε καποιους αρεσουν οι χυλοπιτεςΝα σου πω την αληθεια δεν τους έχω μετρησει αλλα ειναι πάρα πολλα άτομα που τους εχω μπλοκ ...
Αλλα το ωραιο ειναι το αλλο τους μπλοκαρω στο βαιμπερ και μετα σου στελνουν sms και τους μπλοκαρω και εκει ....
Χα χα χα χα χα χα χα
( και τωρα το ευλογο ερώτημα :
Γιατί τόσο επιμονή ???
Το σαιτ ειναι γεμάτο κουκλάρες ......)
Όλοι κάνουμε λάθη και εγώ έχω κάνει πολλά και θα κάνω και άλλα !!δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι εσυ εχεις ενα κεφαλι και αντιδρας απο εκεινο εμεις εχουμε δυο και αντιδραμε απο το δευτερο και μετα σε καποιους αρεσουν οι χυλοπιτες
Ποτέ να μην μου τυχει!!!!Να σου πω την αληθεια δεν τους έχω μετρησει αλλα ειναι πάρα πολλα άτομα που τους εχω μπλοκ ...
Αλλα το ωραιο ειναι το αλλο τους μπλοκαρω στο βαιμπερ και μετα σου στελνουν sms και τους μπλοκαρω και εκει ....
Χα χα χα χα χα χα χα
( και τωρα το ευλογο ερώτημα :
Γιατί τόσο επιμονή ???
Το σαιτ ειναι γεμάτο κουκλάρες ......)
εγω παντως εχω χασει ενα 2 ευρω και δεν μπορω με τιποτα να το βρω και εσυ ψαχνεις ευγενειςΌλοι κάνουμε λάθη και εγώ έχω κάνει πολλά και θα κάνω και άλλα !!
Ανθρωπινο έιναι !
Το θέμα οσο μπορουμε να κρατάμε την στοιχειώδη ευγένεια !!
Τωρα θα μου πεις ( ρε έλενα σε αυτο το σαιτ ψάχνει ευγένεια ??)
ΝΑΙ ....
όταν κάποιος είναι ευγενεις είναι σε όποιον χωρο κι αν βρίσκετε !!
Εγω δεν θυμωνω ουτε κακίες κράτω όσα κι αν μου έχουν πει όσα κι αν μου εχουν κάνει !!
Ο καθένας έχει τα απωθημενα του !!
Και προφανως το sute δεν είναι για να βγάζουμε γενικώς απωθημένα αλλά για sex. Άλλο πληρώνω για sex και άλλο η κοπέλα είναι για 1 ώρα κτήμα μου... Σεβασμός κσι ευγένεια εκατέρωθενΌλοι κάνουμε λάθη και εγώ έχω κάνει πολλά και θα κάνω και άλλα !!
Ανθρωπινο έιναι !
Το θέμα οσο μπορουμε να κρατάμε την στοιχειώδη ευγένεια !!
Τωρα θα μου πεις ( ρε έλενα σε αυτο το σαιτ ψάχνει ευγένεια ??)
ΝΑΙ ....
όταν κάποιος είναι ευγενεις είναι σε όποιον χωρο κι αν βρίσκετε !!
Εγω δεν θυμωνω ουτε κακίες κράτω όσα κι αν μου έχουν πει όσα κι αν μου εχουν κάνει !!
Ο καθένας έχει τα απωθημενα του !!
Καλησπέρα !!Καλημέρα, ωραία η εξοχή,πως περνάς Έλενα??
εδω να δεις ο μλκας ο γειτονας ειχε φωναξει τον αχορταγο και ευωδιασαμε πρωι πρωι εσκασε μυτη η 6η εμακ να μας σωσειΚαλησπέρα !!
Περνάω πολύ πολύ όμορφα !!
Τι ωραία το πρωί να σε ξυπνάνε το κελαηδισμα των πουλιών και οι όμορφες μυρωδιές των λουλουδιών
Ο σεβασμός στον εαυτό μας καθοδηγεί τα ηθικά μας .Και προφανως το sute δεν είναι για να βγάζουμε γενικώς απωθημένα αλλά για sex. Άλλο πληρώνω για sex και άλλο η κοπέλα είναι για 1 ώρα κτήμα μου... Σεβασμός κσι ευγένεια εκατέρωθεν
ευαγγελιο το savoir vivre εδω μεσαΟ σεβασμός στον εαυτό μας καθοδηγεί τα ηθικά μας .
Η Ευγενία των άλλων καθοδηγεί τους τρόπους μας ..
Φυσικά.Ο σεβασμός στον εαυτό μας καθοδηγεί τα ηθικά μας .
Η Ευγενία των άλλων καθοδηγεί τους τρόπους μας ..
Σήμερα στο σαιτ έχουμε θέμα την ευγένεια και τον σεβασμό !ευαγγελιο το savoir vivre εδω μεσα
ολοι με αυτο πορευονται
Ο καθένας πορεύεται με τις αρχές του. Αν πίσω απο το πληκτρολόγιο γράφει άλλα απο αυτά που έλεγε δια ζώσης, τότε ο πραγματικός εαυτός ελιναι ο του πμηκτρολόγιου. Κινούμαστε όπως θέλουμε και οχι όπως κάνουν οι άλλοιΠορεευαγγελιο το savoir vivre εδω μεσα
ολοι με αυτο πορευονται
ε ναι γιατι αλλιως θα πεσει η ντοματα συννεφοΣήμερα στο σαιτ έχουμε θέμα την ευγένεια και τον σεβασμό !
Πολλοί θα διαβάσουν λίγοι θα το καταλάβουν...... Οπότε ας πιάσουμε πάλι κουβέντα για λουλούδια και για φαγητά χαχαχα.........
Για να το καταλαβει καποιος πρεπει να εχει και το αναλογο διανοητικο επιπεδο. Ο τροπος που εκφραζεσαι ειτε εδω στο μπουρδελοσαιτ ειτε στην πραγματικη σου ζωη θα πρεπει να μην εχει διαφορες. Ευτυχως εσυ εχεις παραμενει ΚΥΡΙΑ με τα ολα της. Μην αλλαξει ποτε ομορφη μου μαθητρια.Σήμερα στο σαιτ έχουμε θέμα την ευγένεια και τον σεβασμό !
Πολλοί θα διαβάσουν λίγοι θα το καταλάβουν...... Οπότε ας πιάσουμε πάλι κουβέντα για λουλούδια και για φαγητά χαχαχα.........