xxxjim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 759
- Πόντοι
- 361
Χρόνια πολλά στους Δημητρηδες που γιόρταζαν χθες.!!!!Από δω και από κει γυρνούσα αλλά δεν σε βρήκα!!
Χρόνια πολλά στους Δημητρηδες που γιόρταζαν χθες.!!!!Από δω και από κει γυρνούσα αλλά δεν σε βρήκα!!
Πολύχρονοι να ειναι με υγεια !!Χρόνια πολλά στους Δημητρηδες που γιόρταζαν χθες.!!!!
Καλ΄ή σου μέρα, αν και μεσημέριασε.....
Καλησπερα γλυκέ μου !!Καλ΄ή σου μέρα, αν και μεσημέριασε.....
Τέλος πάντων , οτι ώρα και να είναι, νάσαι καλά και να περνάς ωρααία, να ασχολείσαι με αυτό που σου αρέσει...
Πότε γυρνάς με το καλό???????
Παπαπα..Καλησπερα γλυκέ μου !!
Εκτος απροοπτου λέω να ερθω την αλλη εβδομαδα !!
θα κατεβουν οι αγροτες σε μπλοκα οποτε την γλυτωσαμε για κανα 2-3-4-14 εβδομαδεςΚαλησπερα γλυκέ μου !!
Εκτος απροοπτου λέω να ερθω την αλλη εβδομαδα !!
Αν έιναι να δημιουργήσω προβλημματα να μην έρθω καθόλου !θα κατεβουν οι αγροτες σε μπλοκα οποτε την γλυτωσαμε για κανα 2-3-4-14 εβδομαδες
αρκει να εισαι σεμνη περνοντας τα μπλοκα μην αναγκαστουμε και βγαλουμε SWAT στο δρομο για να περασειςΑν έιναι να δημιουργήσω προβλημματα να μην έρθω καθόλου !
Χαχαχαχαχαχαχα
Σεμνή πάντα !!αρκει να εισαι σεμνη περνοντας τα μπλοκα μην αναγκαστουμε και βγαλουμε SWAT στο δρομο για να περασεις
καταλαβα ουτε ο ραμπο δεν μας σωζει ρομπα θα γινουμε θα παιζουμε σφαλιαρες στην ασφαλτοΣεμνή πάντα !!
Θα φοράω μόνο το αρωμά μου !!
Αν δεν κάνω λάθος σε νησί δεν είναι???θα κατεβουν οι αγροτες σε μπλοκα οποτε την γλυτωσαμε για κανα 2-3-4-14 εβδομαδες
αρκει να μην ειναι απο την μυκονο και μας φερει κανα γαλατη μαζιΑν δεν κάνω λάθος σε νησί δεν είναι???
Η ΠΝΟ μην κάνει καμιά απεργία.... Και στο καράβι μέσα, τι σεμνή να είναι.... Κλειστός χώρος, μεγάλο ταξείδι...
Θα μας το φάνε το κορίτσι
Οτι άλλο θέλεις πες.... αλλά η Ελενα τον Γαλάτη??? Αποκλείεται... Ούτε για καφέ δεν θα πήγαιναν...αρκει να μην ειναι απο την μυκονο και μας φερει κανα γαλατη μαζι
δεν εισαι ενημερωμενος βλεπω ολοι οι κωλοσφυριχτρακηδες κουβαλανε ωραιες γυναικες μαζι τουςΟτι άλλο θέλεις πες.... αλλά η Ελενα τον Γαλάτη??? Αποκλείεται... Ούτε για καφέ δεν θα πήγαιναν...
Η Έλενα είναι θηλυκό, είναι γυναίκα, το λέει η καρδιά της. Με τον Γαλάτη???
Που είσαι belluci να πεις και εσύ... ???
Γλυκούλης μου φαίνεται ο Γαλάτης δεν θα είχα πρόβλημα να πιω ένα καφεδάκι μαζί του να λέγαμε τα νέα μας!!Οτι άλλο θέλεις πες.... αλλά η Ελενα τον Γαλάτη??? Αποκλείεται... Ούτε για καφέ δεν θα πήγαιναν...
Η Έλενα είναι θηλυκό, είναι γυναίκα, το λέει η καρδιά της. Με τον Γαλάτη???
Που είσαι belluci να πεις και εσύ... ???
ναι θα συζηταγατε για τους γκομενους σαςΓλυκούλης μου φαίνεται ο Γαλάτης δεν θα είχα πρόβλημα να πιω ένα καφεδάκι μαζί του να λέγαμε τα νέα μας!!
Αν και με εκπλήσεις , με το καλό να τα πείτε..Γλυκούλης μου φαίνεται ο Γαλάτης δεν θα είχα πρόβλημα να πιω ένα καφεδάκι μαζί του να λέγαμε τα νέα μας!!
Μπορουμε να μιλήσουμε και για μόδα!!ναι θα συζηταγατε για τους γκομενους σας
Ναι και αν έχει απαγορευτικό , φαντάσου πόσα θα λέτε....Μπορουμε να μιλήσουμε και για μόδα!!
Η Έλενα δεν είναι απο αυτές που σέρνονται πίσω απο κωλοσφυρίχτρες.....δεν εισαι ενημερωμενος βλεπω ολοι οι κωλοσφυριχτρακηδες κουβαλανε ωραιες γυναικες μαζι τους