Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.192
Είναι δυνατόν να μην περάσει κάποιος καλά με την Έλενα?
Είναι δυνατόν να μην περάσει κάποιος καλά με την Έλενα?
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕς ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΣε ευχαριστω πολυ !!!
Ίσως κάποιες φορές να είμαι υπερβολική με την τακτοποίηση και την καθαριότητα αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει.......
( οι φίλες μου με κοροϊδεύουν για αυτό αλλά εμένα δεν με νοιάζει είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφα)
Κι εγω που νόμιζα οτι είμαι λογική και πανεξυπνη ........ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕς ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ
Οπως γυριζει η γη ετσι περνας και με την Ελενα καλα. Ειναι δεδομενο. Ολες οι αλλες προσπαθειες ηταν.........?????Είναι δυνατόν να μην περάσει κάποιος καλά με την Έλενα?
Ο καφές είναι ένα από τα διατροφικά συστατικά που έχουν διερευνηθεί περισσότερο.
Εγω και πολλοι αλλοι ομως ειμαστε σιγουροι πως αν σε γνωριζε η κοπελα την φωτογραφιας θα ηθελε να εχει τον χαρακτηρα και το επιπεδο σου!!!!Αχχ!! Πολυ θα ήθελα να είχα το σώμα της!!
Την καλημέρα μου .......
Ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου να είσαι καλά αυτό που μου λες με τιμά ιδιαίτερα.........Εγω και πολλοι αλλοι ομως ειμαστε σιγουροι πως αν σε γνωριζε η κοπελα την φωτογραφιας θα ηθελε να εχει τον χαρακτηρα και το επιπεδο σου!!!!
Την καλησπερα μου γλυκια μου Ελενα!!!
Ο καφές είναι ένα από τα διατροφικά συστατικά που έχουν διερευνηθεί περισσότερο.
Νέες μελέτες προστίθενται συστηματικά στον ήδη υπάρχοντα μεγάλο όγκο της επιστημονικής έρευνας ο οποίος συνολικά δείχνει ότι μέτρια καθημερινή κατανάλωση καφέ δεν συνδέεται με αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία...
Αρκεί βέβαια να πίνεται σκέτος χωρίς καθόλου ζάχαρη!Ο καφές είναι ένα από τα διατροφικά συστατικά που έχουν διερευνηθεί περισσότερο.
Νέες μελέτες προστίθενται συστηματικά στον ήδη υπάρχοντα μεγάλο όγκο της επιστημονικής έρευνας ο οποίος συνολικά δείχνει ότι μέτρια καθημερινή κατανάλωση καφέ δεν συνδέεται με αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία...
Έλα μου ντε,έχουν καυλωσει μέχρι και οι καθρέφτες!Και οχι μόνο η ρώγα καυλωμένη
ΝΟΜΟΣ : χωρίς ζάχαρηΑρκεί βέβαια να πίνεται σκέτος χωρίς καθόλου ζάχαρη!
Μία γυναίκα για να προσεγγίσει έναν άντρα πρέπει πρώτα να κάνει έρωτα στο μυαλό του και μετά στο σώμα του..........Αν δεν δειξει κατι θα προκαλεσει την φαντασια για το τι κρυβεται απο κατω ετσι θα ξεκινησει το ενδιαφερον για παιχνιδι και οτι αλλο προκυψει.....το γυμνο ειναι ανοστο.
Εξ άλλου θηλυκά πολλά,Γυναίκες λιγες!!!Μία γυναίκα για να προσεγγίσει έναν άντρα πρέπει πρώτα να κάνει έρωτα στο μυαλό του και μετά στο σώμα του..........
Εαν δεν ειναι το κουτι της Πανδωρας !!!!! τοτε σιγουρα εχει καποτες !!! χαχαχΩραία φώτο, καί όλα τά απαραίτητα αξεσουάρ.... στήν σειρά καί τακτοποίημενα.
Καί ένα μαγικό κουτάκι πού ποίος ξέρει τι έκπληξη θά κρύβει μέσα