Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.688
- Πόντοι
- 5.956
Αν δεν καταλαβω κατι θα μου το δειξεις παλι;Θα σου μάθω όλα τα κόλπα του έρωτα !!!
Αν δεν καταλαβω κατι θα μου το δειξεις παλι;Θα σου μάθω όλα τα κόλπα του έρωτα !!!
Αγάπη μου θα στο δείξω πολλές φορές !!!Αν δεν καταλαβω κατι θα μου το δειξεις παλι;
Αλλαξαν οι ρολοι.....ο δασκαλος εγινε μαθητης....θα το απολαυσω.Αγάπη μου θα στο δείξω πολλές φορές !!!
Με εμένα δασκάλα θα γίνεις εξαιρετικός μαθητής..........
Το μάθημά μας μόνο απόλαυση θα προσφέρει!!Αλλαξαν οι ρολοι.....ο δασκαλος εγινε μαθητης....θα το απολαυσω.
τυπε το ¨"Μαλιστα" ειναι δικια ατακα εδω και χρονιά,μπορεί να το εξακρίβωση η Κ.ΕλεναΜαλιστα .
εγινε τυπε μου γυριζω στο καφεδακι μουτυπε το ¨"Μαλιστα" ειναι δικια ατακα εδω και χρονιά,μπορεί να το εξακρίβωση η Κ.Ελενα
Ναι ισχυει !!!τυπε το ¨"Μαλιστα" ειναι δικια ατακα εδω και χρονιά,μπορεί να το εξακρίβωση η Κ.Ελενα
τυπε μου να μην στο χαλάσω αλλα και το καφεδάκι ειναι δικια μου ατάκα απο χρονιά αλλα αυτο μπορώ να το μοιραστούμε γιατι ειμαι καλος Ανθρωποςεγινε τυπε μου γυριζω στο καφεδακι μου
ειναι αλλος καφες ο δικος μου χαχαχχατυπε μου να μην στο χαλάσω αλλα και το καφεδάκι ειναι δικια μου ατάκα απο χρονιά αλλα αυτο μπορώ να το μοιραστούμε γιατι ειμαι καλος Ανθρωπος
"Ετοιμη"..!!
Καλημέρα όμορφο αγόρι!!!"Ετοιμη"..!!
Υπεροχη φωτογραφια, υπεροχο και το μοντελο..
Την καλημερα μου κοριτσι μου ομορφο..!!
Σ'ευχαριστω καρδουλα μου, ευχομαι και για σενα το ιδιο..Καλημέρα όμορφο αγόρι!!!
Σου εύχομαι να έχεις μία γλυκιά μέρα μόνο με χαμόγελα .........
Παρακαλώ!!!Σ'ευχαριστω καρδουλα μου, ευχομαι και για σενα το ιδιο..
Σε φιλω..
ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΈνα για εσάς που δεν ξεχνάτε
κάθε πρωί να μου λέτε καλημέρα !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
Καλή μέρα να έχουμε !ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑ
πρεπει να εισαι λιγο πιο διαλακτικη με αυτους που εχουμε ανοια και αλτσχαιμερΈνα για εσάς που δεν ξεχνάτε
κάθε πρωί να μου λέτε καλημέρα !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!