Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.726
- Πόντοι
- 5.956
Μα όταν σε βλέπω μάτια μου
δε λέγεται η χαρά μου,
θαρρώ πως σε ερωτεύθηκα
σε έβαλα στην καρδιά μου.
Μα όταν σε βλέπω μάτια μου
τότε απλά κάνουν παρέα μαζί της, κι ό,τι εκείνη επιθυμεί, ή μάλλον ό,τι κι οι 2 μαζί επιθυμούν, κάνουν - από έρωτα μέχρι περιπάτους, μουσικές, βιβλία, μαγείρεμα, απλή σιωπηλή τρυφερότηταΚι αν δεν έχει καυλές ???
Κάτι παρόμοιο θα ξαναδούμε σύντομα?
αληθεια γιατι μας εχεις ριξει ????Κάτι παρόμοιο θα ξαναδούμε σύντομα?
...μα απο την υλη του σεμιναριου ειναι και αυτο!!!!δεν κανω τετοια πραγματα εγω ειμαι του σεμιναριου
...μαγκα και εδω!Κάτι παρόμοιο θα ξαναδούμε σύντομα?
Υπερβολικά βλάξ ο Δημητράκης. Σε βαθμό μη ανεκτό....κοριτσ' προσοχη με τους κρινους! Ετσι την πατησε κ μια αλλη πριν 2.000 χρονια και ακομα δν μπορουμε να ξεμπλεξουμε απο τον μαραγκο που της βγηκε
...ποιος ειναι Δημητρακης?!?! Μανωλη τον λεγανε νομιζω (Εμμανουηλ)Υπερβολικά βλάξ ο Δημητράκης. Σε βαθμό μη ανεκτό.
Παιδιά δεν νομίζω να σας έχω ρίξει απλά θα κάνετε Λίγο υπομονή ακόμα δεν είναι εύκολο να βρω κοπέλα!αληθεια γιατι μας εχεις ριξει ????
τοσο καιρο περιμενουμε το ντουετο σου !!!
Είδες αγόρι μου όποιος κάνει παρέα μαζί μου τον μαθαίνω να γράφει ποιηματάκια............Μα όταν σε βλέπω μάτια μου
δε λέγεται η χαρά μου,
θαρρώ πως σε ερωτεύθηκα
σε έβαλα στην καρδιά μου.
Είδες αγόρι μου όποιος κάνει παρέα μαζί μου τον μαθαίνω να γράφει ποιηματάκια..........
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο οπότε και εγώ σαν δασκάλα των ποιημάτων σου βάζω ενα ......20 με τόνοΜε οποιον δασκαλο θα κατσεις τετοια γραμματα θα μαθεις λενε. Οποτε ειμαι σε καλο δρομο.
Για αυτο εγω βαζω συνεχομενα μαθηματα για να τα μαθω ολα.Είσαι σε πολύ καλό δρόμο οπότε και εγώ σαν δασκάλα των ποιημάτων σου βάζω ενα ......20 με τόνο
Συνεχόμενα πολυωρα χρειάζεται!Για αυτο εγω βαζω συνεχομενα μαθηματα για να τα μαθω ολα.
Ωραια Ελενη περιμενουμε για την ωραια στιγμη !Παιδιά δεν νομίζω να σας έχω ρίξει απλά θα κάνετε Λίγο υπομονή ακόμα δεν είναι εύκολο να βρω κοπέλα!
βλεπω μπηκε πρωκτικο στο προγραμμα. Ποιες ειναι οι προυποθεσεις;
Δεν ειναι ιδανικο το timing, αλλα βλεπεις που δικαιωνομαι για τα κρινακια..??Είμαι ρομαντικό κορίτσι εγώ μου αρέσουν τα Κρινάκια.........
Φροντιζουνε να τις εχει..!!Κι αν δεν έχει καυλές ???