Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.722
- Πόντοι
- 5.956
Εννοειται ποιος ειπε κατι διαφορετικο. Τα καλυτερα κοριτσια. Το επιβεβαιωνω σαν δασκαλος σου..Κάνω πάρεα μόνο με τα κορίτσια που έχω γνωρίζει στο κατηχητικό !!
Εννοειται ποιος ειπε κατι διαφορετικο. Τα καλυτερα κοριτσια. Το επιβεβαιωνω σαν δασκαλος σου..Κάνω πάρεα μόνο με τα κορίτσια που έχω γνωρίζει στο κατηχητικό !!
Σε ευχαριστώ πολύ δάσκαλε και εγώ σαν καλή μαθήτρια πάντα συνεπής στα μαθήματά μου!!!Εννοειται ποιος ειπε κατι διαφορετικο. Τα καλυτερα κοριτσια. Το επιβεβαιωνω σαν δασκαλος σου..
Οποτε και αν γυρισεις εδω θα ειμαστε φρονιμα να περιμενουμε. Σαν καλα παιδακια.Ευχαριστω πολύ για τα μηνύματα αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι ΑΘΗΝΑ από τετάρτη εκτός απροόπτου ...........
Ευχαριστω πολύ για τα μηνύματα αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι ΑΘΗΝΑ από τετάρτη εκτός απροόπτου ...........
Δεν αμφέβαλα ποτέ γι αυτο !!Οποτε και αν γυρισεις εδω θα ειμαστε φρονιμα να περιμενουμε. Σαν καλα παιδακια.
ναι και στο ωδειοΚάνω πάρεα μόνο με τα κορίτσια που έχω γνωρίζει στο κατηχητικό !!
Καλημέρα σας!Στη ζωή .........
Να εμπιστεύεσαι εκείνους που μπορούν να διακρίνουν αυτά τα τρία πράγματα:
Τον πόνο που κρύβεις πίσω από το χαμόγελό σου...
Την αγάπη που κρύβεις όταν εκφράζεις το θυμό σου....
ΚΑΙ..... τα λόγια που κρύβεις μέσα από την σιωπή σου!!
Καλημέρα
Καλημερα......Καλημέρα σας!
Καλημέρα γλυκέ μου η έκπληξη Θα αργήσει λίγο ακόμα μετά από κάνα μήνα περίπου εκεί.........Καλημέρα Έλενα. 4 Οκτώβρη περιμένουμε την έκπληξη!
Να' σαι πάντα καλά.
σ αγαπαω μ ακους?? η θελεις να στο πω σαν τον γκρινιαρηΣτη ζωή .........
Να εμπιστεύεσαι εκείνους που μπορούν να διακρίνουν αυτά τα τρία πράγματα:
Τον πόνο που κρύβεις πίσω από το χαμόγελό σου...
Την αγάπη που κρύβεις όταν εκφράζεις το θυμό σου....
ΚΑΙ..... τα λόγια που κρύβεις μέσα από την σιωπή σου!!
Καλημέρα
...μια χαρα σε βρισκω για "γκρινιαρη"σ αγαπαω μ ακους?? η θελεις να στο πω σαν τον γκρινιαρη
δεν κανω τετοια πραγματα εγω ειμαι του σεμιναριου...μια χαρα σε βρισκω για "γκρινιαρη"
Εσείς του σεμιναρίου εγ ώ με τις φίλες μου του κατηχητικού ωραία παρέα θα κάνουμε και φέτος.....δεν κανω τετοια πραγματα εγω ειμαι του σεμιναριου
Δεν ξέρω αν σου αρέσει η ορειβασία θα ήθελα να ανέβεις στο πιο ψηλό βουνό και να μου κόψεις το πιο σπάνιο λουλούδι!!σ αγαπαω μ ακους?? η θελεις να στο πω σαν τον γκρινιαρη
τα λουλουδια στην κυρια απο μενα που λεει ο ΛΕ.ΠΑ ...... εγω ειμαι ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΔεν ξέρω αν σου αρέσει η ορειβασία θα ήθελα να ανέβεις στο πιο ψηλό βουνό και να μου κόψεις το πιο σπάνιο λουλούδι!!
( το είδα εγώ εχθές σε μία ταινία και μου άρεσε πολύ)