Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.656
Καλη σου μερα όσο καλή μπορεί να είναι με αυτην την ζέστη !!καλημερα κουκλαρα μου!!
Καλη σου μερα όσο καλή μπορεί να είναι με αυτην την ζέστη !!καλημερα κουκλαρα μου!!
και μια ειδικη καλημερα στην οικοδεσποινα γιατι ειναι και παραπονιαρα !!! χαχαχκαλημερα ομαδα!!!
Αν την ξεχνατεκαι μια ειδικη καλημερα στην οικοδεσποινα γιατι ειναι και παραπονιαρα !!! χαχαχ
ειμαι στη διαθεση σας κυρια μου ...αναμενω επικοινωνεια μαζι σαςΑν την ξεχνατε
Παραπονιεται........
Αν την ξεχνατε
Παραπονιεται........
Αν μου βγει η φημη της παραπονιαρας, δεν με ξεβγαζει ουτε ο Πηνειός............❤
....μαλιστα!!!Αν μου βγει η φημη της παραπονιαρας, δεν με ξεβγαζει ουτε ο Πηνειός............❤
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Πάντα ...❤......ευτυχισμενος να είσαιευτυχισμένος
καλύτερα «γυναικάρα»Αν μου βγει η φημη της παραπονιαρας, δεν με ξεβγαζει ουτε ο Πηνειός............❤
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Κατάλαβα, αλλά ήθελα να γράψω για άλλουςαπλα τρολαρα της Κ .Ελενα ,δεν το κατάλαβες
Άμα θέλει η Ελένη εγώ δεν έχω πρόβλημαΤην Στέλλα την έχω δοκιμάσει είναι φοβερή σε όλα. Για την Έλενα έχω ακούσει τα καλύτερα... Νομίζω ένα duo με Στέλλα και Έλενα αν γινόταν θα ήταν εξαιρετικο
ΚαλημεραΚαλημερα κι απο εμας ..............❤
Μη με ξυπνατε ονειρο ζω. Τα καλυτερα κοριτσια μαζι.Άμα θέλει η Ελένη εγώ δεν έχω πρόβλημα
ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΕΣΥ!Αν την ξεχνατε
Παραπονιεται........
ΟΥΤΕ ΕΣΥΥΥΥ......❤ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΕΣΥ!
Ειναι και η Στελλα ατομο πολυ κουλ .Μη με ξυπνατε ονειρο ζω. Τα καλυτερα κοριτσια μαζι.
Περα απο τον χαβαλε πρεπει να υπαρχει μια συμπαθεια..
Ακομη και με Αλτσχαιμερ θα σε θυμομαστε εσενα.Αν την ξεχνατε
Παραπονιεται........
Τι μου θυμισες τωρα.Ειναι και η Στελλα ατομο πολυ κουλ .
Οπως εχω αναφερθει και στο παρελθον κανω παρεα μονο με ατομα που δεν ειναι τοξικα ...
( τους αλλους τους διαγραφω )