Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 446
Οπότε λίγο δύσκολο....Πριν 10 χρονια ημουν 10 χρονων οποτε ................
Οπότε λίγο δύσκολο....Πριν 10 χρονια ημουν 10 χρονων οποτε ................
...πηγαινες στο Pines στα 10 σου?!?!!?Εχω μια απορια :
Εγω που ημουν ???
Ειχε εξω μια παιδικη χαρα γι αυτο κι εγω σαν παιδακι επαιζα εκει με τις φιλες μου ..................❤...πηγαινες στο Pines στα 10 σου?!?!!?
Ξεπεταγμενο μωροοοοο.....
....ειχε παιδικη χαρα το "Pines" απ'εξω?!?!!?!?! Τι παιχνιδια ειχε, πουτ...τραμπαλες και πουτ...τσουλιθρες???Ειχε εξω μια παιδικη χαρα γι αυτο κι εγω σαν παιδακι επαιζα εκει με τις φιλες μου ..................❤
Και κουνιες ...........ειχε παιδικη χαρα το "Pines" απ'εξω?!?!!?!?! Τι παιχνιδια ειχε, πουτ...τραμπαλες και πουτ...τσουλιθρες???
πολύ τρυφερές, γνωρίζεστε;Σε ευχαριστώ, κούκλα μου
ναιπολύ τρυφερές, γνωρίζεστε;
και σε κρεβάτι;
οχι)και σε κρεβάτι;
θα ταν τρομερα ελκυστικό για καποιον τριτο
Και δη οι 2 συγκεκριμένες, μαζί....2 γυναικες στο κρεβατι θα πρεπει να ειναι το ονειρο καθε ανδρα !!!
οποιαδηποτε θελει να σε κανει να περασεις καλα ...Και δη οι 2 συγκεκριμένες, μαζί....
Πόσες το καταφέρνουν όμως; Βασικά, παίζει ρόλο και το τι ζητάς εσύ από την κοπέλα και πως (αν) θα της το βγάλεις...οποιαδηποτε θελει να σε κανει να περασεις καλα
φυσικαΠόσες το καταφέρνουν όμως; Βασικά, παίζει ρόλο και το τι ζητάς εσύ από την κοπέλα και πως (αν) θα της το βγάλεις...
Και δύο άντρες στο κρεβατι,το όνειρο κάθε γυναίκας!2 γυναικες στο κρεβατι θα πρεπει να ειναι το ονειρο καθε ανδρα !!!
Ελα ντε......για να δουμε.....Και δύο άντρες στο κρεβατι,το όνειρο κάθε γυναίκας!
Τωρα τελευταια την γνωρισα την κοπελα αλλα παντα εμπαινα στο νημα της και μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση πως στηριζει τις αλλες κοπελες με τσαγανο χωρις ανταγωνισμο και χωρις να φοβατε να πει την γνωμη της ....πολύ τρυφερές, γνωρίζεστε;
σου ταιριάζει για φίλη, με την καταπληκτική δική σου ευγένειαΤωρα τελευταια την γνωρισα την κοπελα αλλα παντα εμπαινα στο νημα της και μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση πως στηριζει τις αλλες κοπελες με τσαγανο χωρις ανταγωνισμο και χωρις να φοβατε να πει την γνωμη της ....
( οι φωτο τιην αδικουν ειναι πιο ομορφη )
...εεε βαλε κ κατι παραπανω ρε αδελφε! Σε πιασαν οι τσιγγουνιες τωρα?2 γυναικες στο κρεβατι θα πρεπει να ειναι το ονειρο καθε ανδρα !!!