gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.674
- Πόντοι
- 4.696
ωραια θα σου μιλαω συνεχεια,,Εξαρτημενη ειμαι μαζι σου
με την φωναρα σου !!!
δελτα , εβγα , αγνο χαχαχαχα
ωραια θα σου μιλαω συνεχεια,,Εξαρτημενη ειμαι μαζι σου
με την φωναρα σου !!!
Εισαι και ρομαντικος !!ωραια θα σου μιλαω συνεχεια,,
δελτα , εβγα , αγνο χαχαχαχα
Όταν κάνεις την αμαρτία, κάν' την σωστά! Τι είναι αυτό; Δείγμα; Ούτε μέχρι τον κυνόδοντα δεν φτάνει....
Ελα για να δειξεις το νυχι την ανεβασες την φωτογραφια. Πες την αληθεια.
Ελα μου ντε ....Όταν κάνεις την αμαρτία, κάν' την σωστά! Τι είναι αυτό; Δείγμα; Ούτε μέχρι τον κυνόδοντα δεν φτάνει....
Αχχχχ ....ρε αγαπη μου πωςΕλα για να δειξεις το νυχι την ανεβασες την φωτογραφια. Πες την αληθεια.
Δεν παιζεις δικαια. Κανει ζεστη μας αναβεις και εσυ. Θα καουμε. Ελεος. Ποδαρες μου.
8 άτομα ψάχνουν βίζιτα για παρτούζες στο τσονταδικο περιξ του Μεταξουργείου down town μπες στο θρεντ το υδρηματος και δώσε προσφωρεςΚαι όποιος αντέξει !!!
ΧΑΧΑ δε θα έτρωγες σημερα
Δεν ειναι για εμεναΧΑΧΑ δε θα έτρωγες σημερα
Αυτο θελω να σας ανάψω !!Δεν παιζεις δικαια. Κανει ζεστη μας αναβεις και εσυ. Θα καουμε. Ελεος. Ποδαρες μου.
Ένα ωραίο παγωτακι για πριν η μετα το σεξ...!
Now we are talking !! Και φυσικα ροζ , που εισαι hopeless romantic κουκλαρα μου
8 άτομα ???8 άτομα ψάχνουν βίζιτα για παρτούζες στο τσονταδικο περιξ του Μεταξουργείου down town μπες στο θρεντ το υδρηματος και δώσε προσφωρες
Και πριν και μετα το σεξ ενα πάγωτοΈνα ωραίο παγωτακι για πριν η μετα το σεξ...!
Το ροζ ειναι το αγαπημενο μουNow we are talking !! Και φυσικα ροζ , που εισαι hopeless romantic κουκλαρα μου
Τι εκπληξη !!Και πριν και μετα το σεξ ενα πάγωτο
πάντα ειναι απολαυστικο .....❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ροζ ειναι το αγαπημενο μου
χρωμα .........❤
Σε καλό δρόμο είσαι και για τις μεγάλες...
8 άτομα αν σου δώσουν από 150 ευρώ ο καθένας είναι 1,200 ευρώ αν το κάνεις αυτό 2 φωρες το μήνα είναι 2,400 ευρώ στο χέρι καθαρά, και μετά θα σου έρθουν και άλλα πολλά από πελάτες, εγώ σου έριξα την ιδέα κάνε εσύ το παιχνίδι μόνη σου, και αν συναντήσεις προβλήματα εγώ είμαι εδώ χωρίς κανένα απολύτως κέρδος8 άτομα ???
Λιγα ειναι .........
Υπεροχα ποδαρακια ντυμενα με κομψοτητα..
Αυτό είναι νά τό απλώνεις πάνω στην τράπουλα σου (και την μπροστά και την πίσω) και νά αρχίζεις να την τρως..