Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.518
Θα σε ξεβγαλω εγω παιδι μου !!Εγώ είμαι μικρός και άβγαλτος μην με ρωτάτε τέτοια κυρία Έλενα!
Θα σε ξεβγαλω εγω παιδι μου !!Εγώ είμαι μικρός και άβγαλτος μην με ρωτάτε τέτοια κυρία Έλενα!
Αρχισες βλεπω μονη σου τα ουζα.....
Τι να κανω αφου δεν εχω παρεα !!Αρχισες βλεπω μονη σου τα ουζα.....
Πες που εισαι και ερχομαι τωρα. Τετοια γυναικαρα δεν κανει να πινει μονη της. Εφτασα.Τι να κανω αφου δεν εχω παρεα !!
Ειμαι διπλα στο σπιτι του φουρναρη !Πες που εισαι και ερχομαι τωρα. Τετοια γυναικαρα δεν κανει να πινει μονη της. Εφτασα.
Καταλαβα. Σε 5 λεπτα ειμαι εκει. Να παραγγειλεις μια ποικιλια.Ειμαι διπλα στο σπιτι του φουρναρη !
Μωρο μου τι να φοραω ???Καταλαβα. Σε 5 λεπτα ειμαι εκει. Να παραγγειλεις μια ποικιλια.
Οτι και να φορεσεις εισαι μια θεα. Οποτε στο αφηνω πανω σου. Αλλα κατι που να βγαινει ευκολα για μετα τα ουζα.Μωρο μου τι να φοραω ???
Μονο το αρωμα μου !!Οτι και να φορεσεις εισαι μια θεα. Οποτε στο αφηνω πανω σου. Αλλα κατι που να βγαινει ευκολα για μετα τα ουζα.
Ρε φιλε μην της το χαλας. Το μωρο εχει θηλυκοτητα και θελει να στο δειξει να σε ευχαριστησειΟτι και να φορεσεις εισαι μια θεα. Οποτε στο αφηνω πανω σου. Αλλα κατι που να βγαινει ευκολα για μετα τα ουζα.
Τωτα θα με κανεις να ψαξω σε ολη την Ελλαδα μεχρι να σε βρω. Δεν θα σταματησω.Μονο το αρωμα μου !!
Ψαξε ψαξε δεν θα με βρεις !!!Τωτα θα με κανεις να ψαξω σε ολη την Ελλαδα μεχρι να σε βρω. Δεν θα σταματησω.
Νομιζεις. Για κοιτα πισω σου.....Ψαξε ψαξε δεν θα με βρεις !!!
Ενιωσα ενα αγγιγμα !!Νομιζεις. Για κοιτα πισω σου....
Αν ηταν απαλο και τρυφερο με αγαπη τοτε ναι εγω ημουν.Ενιωσα ενα αγγιγμα !!
Εσυ ήσουν ???
...αρχοντα, στο γυρισμο φερε κανα χταποδακι & κανα θαλασσινο γτ δν πινεται ξεροσφυρι το τσιπουρο.Τωτα θα με κανεις να ψαξω σε ολη την Ελλαδα μεχρι να σε βρω. Δεν θα σταματησω.
εγω σου εβαλα λιγο χερι !!! χαχαχααΕνιωσα ενα αγγιγμα !!
Εσυ ήσουν ???
Εννοειται. Εχεις δικιο. Δεν πινεται με τιποτα. Θα σου φερω και τσιπουρο σπιτικο. Κερασμενο....αρχοντα, στο γυρισμο φερε κανα χταποδακι & κανα θαλασσινο γτ δν πινεται ξεροσφυρι το τσιπουρο.
...αμα ειναι σωστο, με γλυκανισο, καλως να ερθει!!!!Εννοειται. Εχεις δικιο. Δεν πινεται με τιποτα. Θα σου φερω και τσιπουρο σπιτικο. Κερασμενο.
Δεν μου αρεσει με γλυκανισο. Αλλα δεν θα τα χαλασουμε σε αυτο....αμα ειναι σωστο, με γλυκανισο, καλως να ερθει!!!!