sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 603
- Πόντοι
- 5.845
Το σεξ στη θάλασσα είναι επικίνδυνο, Παίζει και να κολλήσεις και να μείνεις μέσα σαν τα σκυλιά. Το αλατόνερο άτιμο πράμα.
Εναλλακτικά όμως με το κοττερο του stavrou vaggelis,οπότε στο δρόμο θα ψαρεύουμε και καρχαριες!Άρα κολυμπώντας,ξεκινα και σε δύο μήνες βρισκόμαστε στη dubai marina!!!
Να προτιμάτε τα ποτάμια!!!Το σεξ στη θάλασσα είναι επικίνδυνο, Παίζει και να κολλήσεις και να μείνεις μέσα σαν τα σκυλιά. Το αλατόνερο άτιμο πράμα.
Η τις λίμνες!Να προτιμάτε τα ποτάμια!!!
Ερωτα δεν εχω κανει ποτεενα γαμη
ενα γαμησακι μεσα στη θάλασσα, όμορφη;
Χαθηκε αυτο το παιδι μαλλονΕναλλακτικά όμως με το κοττερο του stavrou vaggelis,οπότε στο δρόμο θα ψαρεύουμε και καρχαριες!
Πολλά θετικά... όχι μόνο ένα!!Το κορίτσι να ναι καλά, δεν έχω συναντηθεί ακόμα, αλλά μου βγάζει κάτι θετικό.
Προφυλακτικό δεν μπαίνει μέσα στη θάλασσα, ούτε μένει εκεί που πρέπει μεσα στη θάλασσα.Ερωτα δεν εχω κανει ποτε
μεσα στην θαλασσα το θεωρω
μεγαλο λαθος ...
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!
Ετσι κανω εγω το παιζω καληΤο κορίτσι να ναι καλά, δεν έχω συναντηθεί ακόμα, αλλά μου βγάζει κάτι θετικό.
Εχει πολλα μικροβια η θαλασσα !Προφυλακτικό δεν μπαίνει μέσα στη θάλασσα, ούτε μένει εκεί που πρέπει μεσα στη θάλασσα.
Άσε που λόγω αλατόνερου, όπως προείπα, παίζει και να μείνει ο άλλος μέσα και να ψάχνεσαι.
Ποτέ δεν το χω κάνει κι ούτε πρόκειται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άσε που σεξ μέσα στη θάλασσα, είναι σίγουρη εγκυμοσύνη και μάλλον αυτό εννοείς, ε;
γιατι; στην παραλία όμως;Ερωτα δεν εχω κανει ποτε
μεγαλο λαθος ...
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!
Το μικρόβιο υπάρχει ούτως ή άλλως ακόμα και μπάνιο που κάνεις.Εχει πολλα μικροβια η θαλασσα !
Στην παραλια αν ειναι βραδακιγιατι; στην παραλία όμως;
φυσικά, σε ερημιά, ή πολύ πρωί, το έχεις κάνει, Έλενα;Στην παραλια αν ειναι βραδακι
και δεν εχει κοσμο ισως ..........
Απορίες επι προσωπικού λύνονται από κοντά,όχι δημόσια!φυσικά, σε ερημιά, ή πολύ πρωί, το έχεις κάνει, Έλενα;
Δεν χρειάζεται να παίζεις τίποτα, είσαι γλυκύτατη και η συμπαθεια και όχι μονο ,έρχεται με την πρώτη επαφή μαζί σου!Ετσι κανω εγω το παιζω καλη
και γλυκια για να με συμπαθησετε !
Χα χα χα χα χα χα χα .......❤
Δίκιο έχεις,εγώ συνέλαβα το γιο μου μέσα στη θάλασσα και μου βγήκε τσογλανος!Ερωτα δεν εχω κανει ποτε
μεγαλο λαθος ...
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!