eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
ΠΩΩΩΩΩ....
τιποτααα παειι αυτο ειναι παραταω το αμαξι στην κηφισιας και το κοβω μετα ποδιααα
ΠΩΩΩΩΩ....
Μάς έφτιαξες τήν ημέρα τήν εβδομάδα, σούπερ το κορίτσι
OMG!!!!
Σε ευχαριστω πολυ με αντιπροσωπευει αυτο το τραγουδι !Αφιερωμενο με πολυ αγαπη
Μονο το αρωμα σου. Τιποτα αλλο. Και καιες καρδιες.Σε ευχαριστω πολυ με αντιπροσωπευει αυτο το τραγουδι !
Φοράω τα καλα μου και το αρωμα μου και ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ !!!!
Καλημέρα κούκλα..
Ειδες αντανακλαστικα κουκλιτσα μου..?? Πρωτος απο ολους εγραψα σχολιο..!! χαχαχα..!! Εσπειρες τετοιον πανικο, που νομιζω οτι ενας φιλος αντι να στειλει σε εσενα εικονιδιο αγαπης, εστελε σε εμενα!! Εκτος και αν του αρεσε το σχολιο μου και ηθελε να με επιβραβευσει χαχα!!Υπεροχη, κουκλαρα μου..!!!
Κουκλαρα εισαι κοριτσαρα μου !!!
Πάει ο καφές...
Ναι καλα λες, δυο γραμμαρια πρεπει οπωςδηποτε να τα χασεις... Τι λες καλε, θες να ψαχνουμε να σε βρουμε στο τελος..??Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα ισως λέω ίσως έχω πάρει 2 κιλακια αλλά που θα μου πάει θα τα ξεφορτωθώ σύντομα !!! Χα χα χα χα χα χα χα χα χα
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ :μια πιο κοντινη στο στηθος παρηγγειλα
Να εχει και φτερουγα μεσα δηλαδη..ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ :
2 πιτογυρα στο 4 ......
Έφτασεεεεεεεε........
Και τζατζικι ..........Να εχει και φτερουγα μεσα δηλαδη..
λοιπον κοριτσαρα ;τι λες;;;η πρωτη δοκιμασια ολοκληρωθηκε με πολυ μεγαλη επιτυχια ,δειτε τα σχολια των συναγωνιστων πιστευω πως τα λενε ολα .
Τι λες παμε για την Δευτερη ???
Καλο μεσημερι !!!! ποιος ειναι ο φωτογραφος ??? οποιος και να ειναι μπραβοτου !!!!!!!!!!
Μην το κανεις , θα ειναι λαθος σου μεγαλο , ξερεις εσυ !!!!!!!Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα ισως λέω ίσως έχω πάρει 2 κιλακια αλλά που θα μου πάει θα τα ξεφορτωθώ σύντομα !!! Χα χα χα χα χα χα χα χα χα