Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Καλημερα σε σενα και σε ολους σας!Καλώς ήρθες! Σε χώρο δικό σου ή όπως τη τελευταία φορά;
Ραντεβου κανω prive η bill
Καλημερα σε σενα και σε ολους σας!Καλώς ήρθες! Σε χώρο δικό σου ή όπως τη τελευταία φορά;
Μεχρι να με βαρεθείτε!
5-6 ημερες
[/qu
Αν είναι μέχρι να σε βαρεθούν Έλενα ,θα είναι περισσότερο από 5-6 μέρες! Καλή διαμονή με θετική διάθεση!
απο τα χθες μεχρι τα τωρα,για να μην εχεις γραψει κατι εδω μεσα,φανταζομαι δεν θα εχεις κλεισει μπουτι εκει κατω στο μπιλ και το πριβε.θα εχεις τραβιξει πραγμα πω πω πω αδελφουλα μου.χαρας το κουραγιο σου.Καλημερα σε σενα και σε ολους σας!
Ραντεβου κανω prive η bill
απο τα χθες μεχρι τα τωρα,για να μην εχεις γραψει κατι εδω μεσα,φανταζομαι δεν θα εχεις κλεισει μπουτι εκει κατω στο μπιλ και το πριβε.θα εχεις τραβιξει πραγμα πω πω πω αδελφουλα μου.χαρας το κουραγιο σου.
μαλλον ειναι δυναμη η κυρια να παρουμε σειρα τοτε φιλε απο το νεο ετοςΜιλησα φιλαρακι σημερα μαζι της στο τηλεφωνο...
υπαρχει φορτος εργασιας και οχι μονο, μπορει και να φυγει!
Ηρεμα !!
θα το καψουν το κοριτσι μεχρι τοτε φιλε!!μαλλον ειναι δυναμη η κυρια να παρουμε σειρα τοτε φιλε απο το νεο ετος
μαλλον ειναι δυναμη η κυρια να παρουμε σειρα τοτε φιλε απο το νεο ετος
θα το καψουν το κοριτσι μεχρι τοτε φιλε!!
Γεια σου Τασο,
Η γυναικα δειχνει πολυ δυνατη σε ολα μιλησαμε αρκετη ωρα πολυ γλυκια φωνη πολυ ζεστη..
τι να πω ... εχουμε κανονισει αλλα ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρα ειμαι στο ακουστικο!
θα δειξει !
κατσε ρε φιλε μην τους την χαλας στα παληκαρια :- μπορει να κανουν ερωτικη εξομολογησητύποι το τηλέφωνο της οποιαδήποτε εκδιδόμενης είναι για να κλείνουμε γρήγορα ραντεβου όχι για να πιάνουμε την πάρλα κ το μπιρι μπιρι!!! :helpsos:
κάπου διάβασα ότι ο άλλος έστελνε λεει κ αστεία μνμ για να σπάσει ο πάγος! μάλλον τα παπάρια της έσπασε!!
τι ζώδιο είναι...?Γεια σου Τασο,
Η γυναικα δειχνει πολυ δυνατη σε ολα μιλησαμε αρκετη ωρα πολυ γλυκια φωνη πολυ ζεστη..
τι να πω ... εχουμε κανονισει αλλα ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρα ειμαι στο ακουστικο!
θα δειξει !
στο κινέζικο?τι ζώδιο είναι...?
λουλούδι οκ αλλά εσύ έχεις άλλα στο μυαλό σου...quote author=anon. notid=172349 link=topic=287354.msg8647540#msg8647540 date=1543510027]
τι ζώδιο είναι...?
Α εδώ εισαι συ;
Η Γυναικα ειναι λουλούδι ρε συ,
Για ζώδια θα μιλάμε;
Τι να σου κάνω που έδιωξες
Τα φαντάσματα
λουλούδι οκ αλλά εσύ έχεις άλλα στο μυαλό σου...
τυχερέ...θα φας καλά...Πως με ξέρεις
Πανάθεμά σε ...
Φίλος εισαι συ;
Γιατί τα λες;;;;
τυχερέ...θα φας καλά...
ωπα...!!!Αυτο ειναι SIGOURO!!!!
To γλυκο αυτο πλασμα ειναι μες το μελι.. τι να σου λεω..
Αν τα καταφερει βεβαια - υπαρχει και το ΑΝ..
μισο να φέρω το σκηνικο ολο μπροσταωπα...!!!
αρραβωνιάσματα βλέπω...
Αυτο ειναι SIGOURO!!!!
To γλυκο αυτο πλασμα ειναι μες το μελι.. τι να σου λεω..
Αν τα καταφερει βεβαια - υπαρχει και το ΑΝ..