Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.482
Δάσκαλε που είσαι ?Για την καλυτερη μαθητρια; Αποκλειεται.
Συγνωμη δεν διαβασα σημερα !!
Δάσκαλε που είσαι ?Για την καλυτερη μαθητρια; Αποκλειεται.
Δεν υπάρχουν πονηρές πράξεις,μόνο πονηρά μυαλά!Εγώ ξέρω ότι ήταν νά μεταλάβω τήν Κυριακή μετά από σαράντα μέρες νηστεία καί προσευχή καί αμάρτημα μετά από αυτά πού διαβάσω μέ τήν αμαρτία τής άσεμνης φαντασιώσεως.....Τώρα ούτε εξομολόγηση μέ σώζει...Ντροπή και αίσχος σας.... Πάει τόση νηστεία καί προσευχή....
Έλα να εξομολογηθουμε ΜΑΖΙ !!!Εγώ ξέρω ότι ήταν νά μεταλάβω τήν Κυριακή μετά από σαράντα μέρες νηστεία καί προσευχή καί αμάρτημα μετά από αυτά πού διαβάσω μέ τήν αμαρτία τής άσεμνης φαντασιώσεως.....Τώρα ούτε εξομολόγηση μέ σώζει...Ντροπή και αίσχος σας.... Πάει τόση νηστεία καί προσευχή....
Ξεραθηκα στα γέλια πως τα λες ετσι ρε μωρο μου ????Δεν υπάρχουν πονηρές πράξεις,μόνο πονηρά μυαλά!
Εξ άλλου στο φαΐ καί στο γαμησι ο Θεός δεν κάνει κρίση!
Γυμνοι κατά προτιμηση!Έλα να εξομολογηθουμε ΜΑΖΙ !!!
Τά λές αυτά τώρα πού εσύ θά ανέβεις Αθήνα καί εγώ ανέβηκα Θεσσαλονίκη.....φτού σου κι εσένα....αμαρτωλή!!!!!!Έλα να εξομολογηθουμε ΜΑΖΙ !!!
Κανουμε προταση γάμου να ερθω θεσσαλονικη !Τά λές αυτά τώρα πού εσύ θά ανέβεις Αθήνα καί εγώ ανέβηκα Θεσσαλονίκη.....φτού σου κι εσένα....αμαρτωλή!!!!!!
Τι τα θέλουμε τα ρούχα βάρος μας είναι !Γυμνοι κατά προτιμηση!
Μωρέ εγώ νά σού κάνω πρόταση γάμου καί νά σού πάρω καί μονόπετρο αλλά νά μήν μάς καταλάβει ή Τζό γιατί πρέπει νά πάρω τόν επόμενο πύραυλο γιά τόν Άρη αλλιώς δέν τό γλυτώνω τό ΚΆΤ. Μήν τής πείς τίποτα καί έλα μουλωχτά Θεσσαλονίκη νά παντρευτούμε.....Κανουμε προταση γάμου να ερθω θεσσαλονικη !
Σιγα 2 τσιγαρα δρομος ειναι !
Να παντρευτεις και τις 2 μας δεν εχω κανενα προβλημμα !Μωρέ εγώ νά σού κάνω πρόταση γάμου καί νά σού πάρω καί μονόπετρο αλλά νά μήν μάς καταλάβει ή Τζό γιατί πρέπει νά πάρω τόν επόμενο πύραυλο γιά τόν Άρη αλλιώς δέν τό γλυτώνω τό ΚΆΤ. Μήν τής πείς τίποτα καί έλα μουλωχτά Θεσσαλονίκη νά παντρευτούμε.....
Λαθος λαθος στα ΟΡΘΙΑ ,4 και στα ορθια , μπραβο ρε θηριο !!!!! ποιος εισαι ο Μποζανκα !!! εαν θελεις πληροφορειες για Μπουζανκα ελα σε π μ να σου πω την ιστορια !!! χαχαΕ αυτό δεν είναι ξέσπασμα!!!!
Νόμιζα ότι θα τσακιζες οικογενειακο προφιτερολ!!!!
Αν και εσύ δεν εχεις αναγκη μωράκι,αντε στη χειρότερη να γίνεις λίγο πιο ζουμερη!!!
Και ποιος μας σώνει μετα!!!
Θα πίνουμε 4 πορτοκαλαδες στην καθισια μας!!!!
Δέν σού είπα ότι έχω καί κουμπάρα τήν Ζωή50.... Εμάς ποιά θά μάς παντρέψει?.... Ή Αντριάνα?.....Να παντρευτεις και τις 2 μας δεν εχω κανενα προβλημμα !
Η μια θα ειναι η γυναικα σου και η αλλη το αισθημα σου βεβαια εισαι και τυχερος οταν ειναι κουρασμενη η μια θα σου .....( μαγειρευει ) η αλλη!
Οταν ησουν μικρος τι τραβαγες ?????Εγω που δεν έχω ούτε μαλλιά ούτε βυζια,τι να τραβήξω???
Συγνωμη αλλα μπαινουν πολλες εμπόδιο στο γαμο μας !Δέν σού είπα ότι έχω καί κουμπάρα τήν Ζωή50.... Εμάς ποιά θά μάς παντρέψει?.... Ή Αντριάνα?.....
Γνωστός ο κύριος!!!Λαθος λαθος στα ΟΡΘΙΑ ,4 και στα ορθια , μπραβο ρε θηριο !!!!! ποιος εισαι ο Μποζανκα !!! εαν θελεις πληροφορειες για Μπουζανκα ελα σε π μ να σου πω την ιστορια !!! χαχα
Θα τιμωρηθεις στην επομενη μας συναντηση γλυκα και τρυφερα. Οπως σου αρμοζει.Δάσκαλε που είσαι ?
Συγνωμη δεν διαβασα σημερα !!
ΜΑΛΑΚΙΑ,τον είχα κάνει σφεντόναΟταν ησουν μικρος τι τραβαγες ?????
Όλοι γνωστοι είμαστε εδω μέσα μια ευχαριστη παρέα !Γνωστός ο κύριος!!!
Αντέχω καλέ!!!! Ή κουμπαρούλα εν τό μεταξύ φοβάται τήν Τζό καί πάει πάσο....Έλα εσύ Θεσσαλονίκη καί ας καταδικαστώ γιά δυγαμια...... Μέ τήν Τζό μίλησα καί τό δέχεται...... Μία σουίτα στόν πύργο μέ όλα τά κομφόρ δική σου......Συγνωμη αλλα μπαινουν πολλες εμπόδιο στο γαμο μας !
Τσάμπα χαρηκα μου χαλασες την ομορφότερη στιγμη της ζωης μου !
Γεια σου κοντε. Ξερεις.....Μωρέ εγώ νά σού κάνω πρόταση γάμου καί νά σού πάρω καί μονόπετρο αλλά νά μήν μάς καταλάβει ή Τζό γιατί πρέπει νά πάρω τόν επόμενο πύραυλο γιά τόν Άρη αλλιώς δέν τό γλυτώνω τό ΚΆΤ. Μήν τής πείς τίποτα καί έλα μουλωχτά Θεσσαλονίκη νά παντρευτούμε.....
Καλο αυτο !!! με την μαλακια μακραινουν τα χερια ??? δηλ ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ που ειχε ανοιγμα χεριων 2.14 αυτο εκανε ??ΜΑΛΑΚΙΑ,τον είχα κάνει σφεντόνα
Γιαυτό μακρυναν τα χέρια μου!!!
Και με ήθελαν ολοι οι προπονητές μπασκετ!!!