Λοιπόν να καθήσω να απολο
Ο ΑΠΟΨΑΚΙΑΣ,το χειρότερο είδος Νεοέλληνα,εξ άλλου τον τελευταίο καιρό όλοι έχουν γίνει λοιμοξιολογοι,διεθνολόγος,οικονομολόγος κλπ!!!
Πετάχτηκε τώρα out of the blue και συμπεριφοριολογος στοχευοντας στην Έλενα που είναι αναμφισβητητα ψυχούλα και ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο!
Έλενα,αδιαφόρησε απλά και συνέχισε να δίνεις χαρά στους γύρω σου με τον τρόπο που εσυ ξέρεις!
Γλυκέ μου μετάνιωσα που απάντησα
Να καθήσω να απολογηθω στα καλά καθούμενα σε κάποιον που έσκασε από το πουθενά που δεν γνωρίζω από κοντά ότι λέω για κάποιον? Για αυτόν? Που προφανώς θα του είπε κάποιος που θα είπε κάποιος άλλος κτλ κτλ δεν χρειάζεται
Με λέει και κακοτροπη και ειρωνεύεται
Αν μη τι άλλο και σ αυτούς που τους αρέσω και σ αυτούς που δεν τους αρέσω είμαι ευγενεστατη και σας σέβομαι όλους σας και τις ιδιαιτερότητες πού έχει ο καθένας και έτσι πρέπει και αυτό ζητάω και εγω
Δεν έχω προσβάλει ποτέ κάποιον ούτε εχω ξεχωρίσει για ηλικία εμφανιση παρά μόνο για συμπεριφορά
Κουτσομπολιά και ανακατοσουρες μια κοπέλα που έχει πολύ δουλειά ούτε χρόνο ούτε διάθεση έχει να κάνει κι αυτά φαίνονται από την αρχή αν είσαι αυτού του στιλ
Αυτός είναι και ο λόγος που αγάπησα και αγαπώ και ταίριαξα με την Άννα 590, ήταν αυτός που δεν ασχολούμασταν με τα του δωματίου και περίμενα πως και πως να τελειώσουμε και δυο μας και να μην μιλάμε καθόλου για ραντεβού σαν να μην κάναμε όλη μερα
Και μου λείπει πολύ!!!
Εγώ και οι πιο πολλές κοπέλες θέλω να κάνω την δουλειά μου όμορφα ήρεμα να τελειώσω να πάω για φαγητό να χαλαρώσω λίγο να ξεκουραστώ για την επόμενη ημέρα
Το σύνηθες είναι να ρωτάνε οι πελάτες για την ζωή μας ο αστερισμός της παρθένου ένα πράγμα όπως είπε η Στέλλα πιο πανω
Και κάποιοι λίγοι πού λένε για άλλους ναι υπάρχουν και μιλουν με μίσος ζώντας στον φανταστικό κόσμο του μπου
Αυτοί και τις κοπέλες μισούν για άλλους λόγους
Το μόνο που έχω κάνει και έχω μετανιώσει και δεν ήταν σωστό και δεν μου ταιριάζει ήταν που έβγαλα μνμ κάποια στιγμή πμ κάποιου εδώ έστω και αν υπήρχε λόγος
Και αυτό έγινε γιατί έπεσε σε στιγμή που ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από πρωσοπικο μου θέμα και δεν είχα καθαρό μυαλό και για αυτό δεν δούλευα κιόλας εκείνες τις μέρες
Εγώ άντρας δεν είμαι αλλά νομίζω ότι αντρικιο είναι αν κάποιος είχε θέμα μαζί μου να μου μιλούσε στα ισια και αν φταίω σε κάτι να ζητήσω και συγνώμη
Τώρα αυτά είναι για να δημιουργούνται εντυπώσεις μόνο όσα πιο πολλά λες όλο και κάτι θα μείνει στην περίπτωση μου δυστυχώς για κάποιους λειτουργεί αντίστροφα
Υγ πρόλαβα και διάβασα το μνμ που διαγράφτηκε στο λεπτό!
Ίσως και κάποιοι άλλοι?
Αποκαλυπτηκοτατο! Και γεμάτο μίσος!
Ουδεμία κακία έχω με το συγκεκριμένο άτομο οφείλω να πω για να είμαι τιμια ότι στην αρχή που μπήκα εδώ με κάποιο τρόπο με βοήθησε
Αυτά και για φαγητό με Αντρι τώρα!