Ερωτηση: Γιατι γινεται αυτη η συζητηση?
Ειτε μιλαει η οποιαδηποτε κοπελα για τους πελατες της ειτε οχι ποιος χεστηκε?
Το λεω για εναν πολυ απλο λογο:
Εστω οτι ρωταει ενας πελατης για αλλους πελατες η η ιδια η κοπελα μιλαει απο μονη της.. και το αποτελεσμα της συζητησης ειναι οτι π.χ. η κοπελα εχει περασει καλα η ασχημα.. Το ερωτημα ειναι αυτο που εγραψα ποιο πανω: Ποιος χεστηκε? Διοτι ειτε ρωτησει ο πελατης ειτε μιλησει η κοπελα.. δεν εχει νοημα διοτι ειτε μιλησει η κοπελα για τις εμπειριες τις (απο μονη της η επειδη την ρωτησε καποιος πελατης) δεν εχει νοημα διοτι η περιγραφη των εμπειριων που θα κανει η κοπελα (καλες η κακες εμπειριες) ειναι για ατομα που ουτε ο πελατης στον οποιο θα γινει η εξομολογηση ξερει το ποιον τους, καθως και η ιδια η κοπελα δεν ξερει ποιο μελος του φορουμ ειναι το ατομο-α που περιγραφε(φανταζομαι)... οποτε ποιο το νοημα της ολης συζητησης?
( προσωπικα θεωρω οτι ειναι απιθανο γενικα με το call girl να συζητησεις ενα τετοιο θεμα διοτι αν σου αρεσει το call girl απλα θα περασεις καλα μαζι της κανοντας σεξ.. αν οχι τοτε θα ξενερωσεις που πεταξες ενα ποσο στον κουβα.. οποτε αυτη την συζητηση την θεωρω απιθανη.. αλλα ας πουμε οτι υπαρχουν πελατες που ρωτανε η κοπελες που μιλανε )
Υ.Γ.
@Ελενα110 δεν σε εχω δει (καθως δεν εχει τυχει) και δεν εχω ιδεα πως εισαι απο αποψη ομορφιας,υπηρησεσιων,χαρακτηρα κλπ.. απλα μου κανει εντυπωση αυτο που διαβασα και παρεθεσα την αποψη μου