shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
αχ βρε Κουμπαρα εχε χαρη που παω για μεχρι 30 ηλικιακά αλλιώς θα σε είχα μουρλανη στο ολημερίςΚουμπάρε με μεγάλη μου χαρά ?
αχ βρε Κουμπαρα εχε χαρη που παω για μεχρι 30 ηλικιακά αλλιώς θα σε είχα μουρλανη στο ολημερίςΚουμπάρε με μεγάλη μου χαρά ?
Κουμπάρε τι είπες τωρα ?αχ βρε Κουμπαρα εχε χαρη που παω για μεχρι 30 ηλικιακά αλλιώς θα σε είχα μουρλανη στο ολημερίς
2 φορες την ημεραΟ κουμπάρος με την κουμπάρα ?
Μόνο τόσες αντέχεις ?2 φορες την ημερα
Ελπιζω να εχεις παρει κυριως χαρες και αναμνησεις. Καλο βραδυ Ελενακι.Δεν κατηγορώ
Κανέναν στη ζωή μου
Οι καλοί μου έδωσάν
ΧΑΡΑ.......?
Οι κακοί μου έδωσαν
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.....?
Οι αχάριστοι μου έδωσαν
ΜΑΘΗΜΑΤΑ.......?
Και οι άξιοι μου έδωσαν
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ .........?
? καλό ξημέρωμα ?
ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ?Ελπιζω να εχεις παρει κυριως χαρες και αναμνησεις. Καλο βραδυ Ελενακι.
Tα πιο ωραια της ειναι τα κρυφα !!!! και οχι της πλακας ,μιλαμε για πολλα , και αν εχει κεφια αστα ......... !!!!!!Καλησπέρα κουμπάρε ...
Ίσως και να εχω γράψει ?
Έχω κρυφά ταλέντα ?
Ρολο παιζει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα , !!!!!!! ευχαριστω .Μόνο τόσες αντέχεις ?
Έγω ειμαι πολυ του χαβαλε εννοειται οτι εκανα πλακαΡολο παιζει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα , !!!!!!! ευχαριστω .
κατσε βρε Κουμπαρα με το ενα πόδι στο ταφο ειμαιΜόνο τόσες αντέχεις ?
Κουμπαρε 2 φορες την ημερα για εμενα ειναι λιγες ?κατσε βρε Κουμπαρα με το ενα πόδι στο ταφο ειμαι
Καλημερα , δηλ. στις ποσες λες ως εδω ειναι καλα για σημερα ( αν και οι γυναικες δεν εχουν μετρο ) , και ξανα ερωτω ποιοτητα η ποσοτητα ?????? φιλια .Κουμπαρε 2 φορες την ημερα για εμενα ειναι λιγες ?
Ναι τυπε μου φοραει...Ισοθερμικες μονο !!!Καλημέρα κι απο εμένα. Θα ήθελα πολύ να συναντηθώ με την κυρία Έλενα αλλα...μου πέφτει μόνο 500 χιλιόμετρα μακρυά. Έλενα να ρωτήσω αν φοράς κάλτσες? Αν σου αρέσουν και τις θέλεις...?
Ποιοτητα γλυκε μου ?Καλημερα , δηλ. στις ποσες λες ως εδω ειναι καλα για σημερα ( αν και οι γυναικες δεν εχουν μετρο ) , και ξανα ερωτω ποιοτητα η ποσοτητα ?????? φιλια .
Σωστη σε βρισκω. Δεν την βρισκεις ευκολα.Ποιοτητα γλυκε μου ?
Ποιοτητα γλυκε μου ?
Ναι εχεις δικιο φιλε , η πλακα ειναι ομως οτι απαντα ατακα μεσα εδω και στο viber ουτε ενα ναι η ενα οχι ας ειναι καλα και οποτε θελει ας μας απαντησει !!!!!!!!!!!!! ( viber ).Σωστη σε βρισκω. Δεν την βρισκεις ευκολα.
Ποιότητα λοιπόν και όχι ποσότηταΠοιοτητα γλυκε μου ?