swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Mια παλια μου φιλη ελεγε κρυο καιρος για δυο και ενιοτε για τριο...Αλλα δεν το εκανε ποτε πραξη!
Για τριο για τεσσερα όπως την βρίσκει ο καθέναςMια παλια μου φιλη ελεγε κρυο καιρος για δυο και ενιοτε για τριο...Αλλα δεν το εκανε ποτε πραξη!
Συμφωνώ απόλυτα ?Πιστευω μεχρι 4 ειναι καλα...Μετα χανεται λιγο η μπαλα..Γνωμη μου.
Να μην αργήσειΚαλημερα. Θα κανεις λιγο υπομονη και ολο και καποιος θα βρεθει να σε ζεστανει. Φιλακια.
Δυστυχως θα αργησει λιγο αλλα πριν φυγεις σιγουρα θα σε ζεστανει και οχι μονο αυτο. Ξερεις εσυ πως και που.Να μην αργήσει
Γιατί κρυώνω ?
Έχω υπομόνη αρκετή με μεγάλη μου χαρά ?Δυστυχως θα αργησει λιγο αλλα πριν φυγεις σιγουρα θα σε ζεστανει και οχι μονο αυτο. Ξερεις εσυ πως και που.
Αγορακι μου θα βγαλω και φωτο προς το παρον χουζουρευωΗ απόλυτη milf της διπλανής πορτας η Έλενα....
Πρωινη φωτό θέλουμε κοπελαρα να μας φτιάξεις τη μερα
Τα κρύα πρωινά είναι τα καλύτερα!Καλημέρα αγόρια
Όσο καλή μπορεί να είναι με τόσο κρύο ?
Η αλήθεια είναι οτι δεν μου αρέσει ο χειμώνας και οσοι με γνωρίζουν καλά το ξέρουν αυτοΤα κρύα πρωινά είναι τα καλύτερα!
Χουζουρεμα ζεστό καφέ και αν έχεις και την κατάλληλη παρτενέρ κάτω από τα σκεπάσματα το πρωί γίνονται τα ωραιότερα πράγματα!
Καλημέρα Έλενα!
ε μα για αυτό είπα τα κρύα πρωινά και δεν είπα χειμώνας γιατί ξέρω ότι προτιμάς την ανεμελιά του καλοκαιριού!Η αλήθεια είναι οτι δεν μου αρέσει ο χειμώνας και οσοι με γνωρίζουν καλά το ξέρουν αυτο
Προτιμώ το καλοκαιρακι φυσικα με την καταλληλη παρεα ολα ειναι ομορφοτερα ?
Στείλτης ένα viber να τα πειτεΕίναι διαθέσιμη ;
Θεαααααααα Έλενα …γυναικάρα τελος
Γυναικάρα πειρασμός...?
Γυναικάρα!!!