shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
βλέπω τον Τασσουλη να τρεχει και να μην φτανειΠρώτα θα πάνε για ποτό οι κουμπάροι .....
βλέπω τον Τασσουλη να τρεχει και να μην φτανειΠρώτα θα πάνε για ποτό οι κουμπάροι .....
Για να την κάνω εγώ κουμπάρα είναι η καλύτερη ...για πες για την Κουμπαρά καλη καλη?
Καλησπέρα γλύκε μου εγώ σε ευχαριστώ για το όμορφο πρωινόΚαλησπερα κουκλα. Ευχαριστω για το υπεροχο πρωινο που μου χαρισες την Κυριακη. Καλη συνεχεια. Θα τα ξαναπουμε σιγουρα.
Σε ευχαριστώ η ζωή είναι πολύ ωραία και με λίγο χαβαλέ γίνετε ακόμα πιο όμορφη ....Δεν σε έχω συναντήσει ακόμα αλλά από τα λόγια σου και τον τρόπο σου και μόνο καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ εντάξει τυπάκι!Γιατί όπως και να το κάνουμε άνθρωποι είμαστε όχι ζώα!Σε ένα ραντεβού εκτός απο το γαμήσι πιστεύω ένας νορμάλ άνθρωπος ψάχνει και το κάτι παραπάνω.
Για πείτε ρε παιδιά ? Κυριακάτικο πρωινό;;; Τι είχε;;; πανκέικς;; Τοστ, κρουασάν, φυσικούς Χυμούς, Αυγά, καφέδες;;;; ????Καλησπέρα γλύκε μου εγώ σε ευχαριστώ για το όμορφο πρωινό
κουμπαρουλη θα σε σκισω καριοληοπ Κουμπαρα δεν μας τα ειπες αυτα ,εμένα κάλεσες πρωτα στους δυο τριτος δεν χωράει ο Τασούλης να παει για ψάρεμα
Καλημέρα αγόριαΚαλημερα Ελενα. Είσαι Αθήνα?
Φυσικό χυμό πορτοκάλιΓια πείτε ρε παιδιά ? Κυριακάτικο πρωινό;;; Τι είχε;;; πανκέικς;; Τοστ, κρουασάν, φυσικούς Χυμούς, Αυγά, καφέδες;;;; ????
μαλιστα πας για βπ ?Καλημέρα αγόρια
Την τετάρτη θα είμαι αθήνα και δεν θα είμαι κέντρο θα αλλάξω περιοχή ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικό χυμό πορτοκάλι
Καλημέρα τάσο μουμαλιστα πας για βπ ?
εννοειτε νοτια μην ξεχνας την γαληνη και τον ρομαντισμο της θαλλασαςΚαλημέρα τάσο μου
Είμαι σε σκέψη
Να πάω νότια η βόρεια ?????
Για Δυτικά ούτε σκέψη;;; ?Καλημέρα τάσο μου
Είμαι σε σκέψη
Να πάω νότια η βόρεια ?????
ο δυτικος αξονας καλυπτεται φιλε απο το κεντροΓια Δυτικά ούτε σκέψη;;; ?
Η αλήθεια είναι όταν είχα πάει νότια πέρασα πολύ όμορφαεννοειτε νοτια μην ξεχνας την γαληνη και τον ρομαντισμο της θαλλασας
Με +20 για το ταξί ?ο δυτικος αξονας καλυπτεται φιλε απο το κεντρο
εννοειτε χαρα μου μην τα λες σε εμενα που ζω στην θαλλασα το ξερω πολυ καλαΗ αλήθεια είναι όταν είχα πάει νότια πέρασα πολύ όμορφα
ε οχι ρε που μενεις στον ασπροπυργοΜε +20 για το ταξί ?
Bull's eye ????ε οχι ρε που μενεις στον ασπροπυργο
εδω πηγες κατεχακη ασε τα σαπιαBull's eye ????