TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μισοΓέροντα την ευχή σου θέλω
Χα χα χα χα χα ?
μισοΓέροντα την ευχή σου θέλω
Χα χα χα χα χα ?
Οσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν οτι μου αρέσει πολύ ο χαβαλέςΚαλημέρα Έλενα!!!
Φαίνεσαι ωραίο τυπάκι και σε πάω, συνέχισε να μας φτιάχνεις την μέρα μας!!!
Κρίμα...Καλημέρα ...
Θα το ήθελα πάρα πολύ να έρθω
Λίγο δύσκολο .....
Κρίμα...
Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να ανέβεις
Οποία έρθει από Αθήνα πάντως θα βγάλει τρέλα κέρδη
Υποφέρουμε εδώ...??
Μια Ζωή δε φέρνει την άνοιξη... ( Αυτοί που την ξέρουν καταλαβαίνουν γιατί το γράφω..??)
Η αλήθεια ειναι ότι το έχω σκεφτεί πολλές φορές άλλα με προβλημάτιζουν πολλά..Κρίμα...
Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να ανέβεις
Οποία έρθει από Αθήνα πάντως θα βγάλει τρέλα κέρδη
Υποφέρουμε εδώ...??
Μια Ζωή δε φέρνει την άνοιξη... ( Αυτοί που την ξέρουν καταλαβαίνουν γιατί το γράφω..??)
εχουμε ακρες εκει και γνωριζω τα μερη ζουσα 12 χρονια επανω ...αλλα δεν σου δινω τα κονε σε θελω για εμεναΗ αλήθεια ειναι ότι το έχω σκεφτεί πολλές φορές άλλα με προβλημάτιζουν πολλά..
Π. Χ. ..η διαμονη μου εκει
Ενα μερος αγνωστο ..
Θα πάρω την κουμπάρα και θα πάωεχουμε ακρες εκει και γνωριζω τα μερη ζουσα 12 χρονια επανω ...αλλα δεν σου δινω τα κονε σε θελω για εμενα
Σε ευχαριστώΈλενα γυναίκα μετά όλα της,έχω κάνει ραντεβού,3φορες δοτική,το καλύτερο μου όταν μπαίνουμε στο μπάνιο...φιλια
Εντάξει δε θα πας και στη γη του πυρός!!! Βρες μια φίλη - φίλο, κλείσε ένα rbnb πως τα λένε, κι έγινε η δουλειά!!! Η ρεκλάμα θα γίνει από εδώ, το μπου. κομ. Ρώτα τη Ζωή που έκανε το αντίστοιχο ανάποδα. ?. Μόνο μην κολλήσεις επάνω και ξεμείνουμε εμείς με το πτηνό ανά χείρας ???Η αλήθεια ειναι ότι το έχω σκεφτεί πολλές φορές άλλα με προβλημάτιζουν πολλά..
Ενα μερος αγνωστο ..
Σε ευχαριστω πολυ γλυκο μου πλασμα ..πιθανον διαβασες καποιες σελιδες πισω .. η ομορφια του καθε ανθρωπου ειναι υποκειμενικη αλοιμονο αν αρεσαμε ολοι σε ολους τοτε θα ειχαμε ολοι το ιδιο αμαξι και το ιδιο σπιτι ..Έλενα δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να βρεθούμε αλλά έχω να σου πω 2 πράγματα από αυτά που διάβασα σήμερα. Το πρώτο είναι πως η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια αυτού που την βλέπει. Το δεύτερο είναι πως η αξιοπρέπεια είναι σπάνιο προσόν. Θα πρέπει να είσαι περήφανη για αυτό
Ελπίζω να το διαπιστώσω σύντομα και από κοντά.Οσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν οτι μου αρέσει πολύ ο χαβαλές
Και αν αρέσει και στον άλλον το τερματίζω
Χα χα χα χα χα
Μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλειςΗ αλήθεια ειναι ότι το έχω σκεφτεί πολλές φορές άλλα με προβλημάτιζουν πολλά..
Ενα μερος αγνωστο ..
Με μεγαλή μου χαράΜπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις
Όποτε θέλεις μιλάμεΜε μεγαλή μου χαρά
Σε ευχαριστώ ?
οπ Κουμπαρα δεν μας τα ειπες αυτα ,εμένα κάλεσες πρωτα στους δυο τριτος δεν χωράει ο Τασούλης να παει για ψάρεμαΧρειάζεται και λίγο διασκέδαση η ζωή είναι ωραία ..
Την επόμενη φορά ελάτε και εσείς κύριε τάσο ....?
για πες για την Κουμπαρά καλη καλη?Θα πάρω την κουμπάρα και θα πάω
Χα χα χα χα χα
Πρώτα θα πάνε για ποτό οι κουμπάροι .....οπ Κουμπαρα δεν μας τα ειπες αυτα ,εμένα κάλεσες πρωτα στους δυο τριτος δεν χωράει ο Τασούλης να παει για ψάρεμα