Είμαι σίγουροςΕτοίμασε το block επιταγών.... Δεν ξέρεις τι γάμο ετοιμάζει.......
θα είμαστε λίγα άτομα τις καρδιάς μας σε ένα παραθαλάσσιο μέρος
Με ηρεμία και πολύ όμορφη θέα την θάλασσα
Είμαι σίγουροςΕτοίμασε το block επιταγών.... Δεν ξέρεις τι γάμο ετοιμάζει.......
.....εσύ ξέρεις καλυτερα για το τι ξέρεις και για ότι είσαι σίγουροςΚαι είμαι 100%σίγουρος ότι είναι αλήθεια!!!!
χαίρομαι που είσαι και ρομαντικός !Είμαι σίγουρος
θα είμαστε λίγα άτομα τις καρδιάς μας σε ένα παραθαλάσσιο μέρος
Με ηρεμία και πολύ όμορφη θέα την θάλασσα
Μερικά πράγματα όμως είναι '' φως φανάρι'' που λένε.........εσύ ξέρεις καλυτερα για το τι ξέρεις και για ότι είσαι σίγουρος
Δεν ρωταω τι λουλουδια θα εχει.....ειναι ξεκαθαροχαίρομαι που είσαι και ρομαντικός !
Κι εγω θα φοράω ένα μακρύ ροζ φόρεμα
δεν σε καταλαβαινω !Μερικά πράγματα όμως είναι '' φως φανάρι'' που λένε....
καλημέρα γλυκό αγόρι !Καλημερα γλυκεια και ομορφη υπαρξη.
Και καλημερα και στους αξιοτιμους του νηματος
ωωωωω !Πες το μου
Πες μου σ' αγαπώ για να βγω....
Παρακαλω....ωωωωω !
Ένα όμορφο τραγουδι για να έχουμε μία ευχαριστη εβδομάδα !
Σε ευχαριστω
Θέλω να πω ότι με αυτά που διαβάζω είσαι ένα πλάσμα που θέλω οπωσδήποτε να συναντήσω!!!!!δεν σε καταλαβαινω !
Αν θελεις να μας πεις κάτι είμαστε εδω να σε ακουσουμε !
Με μισολογα ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβουμε τι θελεις και τι εννοεις !
Και τώρα θα κάνει και την μαγική ερώτηση ο @pastelios αν τα καταπίνεις.Θέλω να πω ότι με αυτά που διαβάζω είσαι ένα πλάσμα που θέλω οπωσδήποτε να συναντήσω!!!!!
Θέλω να πω ότι με αυτά που διαβάζω είσαι ένα πλάσμα που θέλω οπωσδήποτε να συναντήσω!!!!!
Και τώρα θα κάνει και την μαγική ερώτηση ο @pastelios αν τα καταπίνεις.
Μπα δεν νομιζω να κανει αυτη την ερωτησηΚαι τώρα θα κάνει και την μαγική ερώτηση ο @pastelios αν τα καταπίνεις.
Τέλεια με το ηλιοβασίλεμα θα είσαι ονειροχαίρομαι που είσαι και ρομαντικός !
Κι εγω θα φοράω ένα μακρύ ροζ φόρεμα
τα όνειρα είναι για να ελπίζουμε σε ένα καλυτερο αυριοΤέλεια με το ηλιοβασίλεμα θα είσαι ονειρο
Και πόσο όμορφο όνειρο να ξυπνάς δίπλα σε τέτοιο κοριτσακιτα όνειρα είναι για να ελπίζουμε σε ένα καλυτερο αυριο
Και ελπίζω ότι θα γίνει!!Ειναι φως φαναρι οτι επιθυμεις συναντηση αυτο καταλαβα απο τα λεγομενα σου
λυπάμε που θα σε απογοητευσω !Καλησπέρα Ελενα ήθελα να ρωτήσω... Μπορείς να μου δώσεις το αμκα σου και το αφμ σου??? Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ελπίζω ότι θα γίνει!!