Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.580
αγαπη μου.........
αγαπη μου.........
μωρο μουυυυυυυΕλενααααα
Που βρισκεσαιιι;;μωρο μουυυυυυυ
καλημεραααμωρο μουυυυυυυ
ΑΘΗΝΑΠου βρισκεσαιιι;;
Μμμμμμμμ
Καλημερα....εδω εισαι πολυ φαουλ φιλαρακι. Τι ανακατευεις ασχετα πραγματα. Πολυ περιεργος για νεο μελος. Εκτος και αν........2 ειναι οι εκδοχες.Έλενα είμαι πολύ περίεργος. Τα παιδιά σου γνωρίζουν με τι ασχολείσαι;
Αγαπητέ είσαι μεγάλο foul. Πρώτον δεν ρωτάνε τέτοια πράγματα.Έλενα είμαι πολύ περίεργος. Τα παιδιά σου γνωρίζουν με τι ασχολείσαι;
Πιστεψε με μονο τυχαια δεν ειναι η ερωτηση. Στοχευμενη και κατευθυνομενη. Πολλοι οι υποψηφιοι.Αγαπητέ είσαι μεγάλο foul. Πρώτον δεν ρωτάνε τέτοια πράγματα.
Και δεύτερον εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει με τα παιδιά της (αν έχει!!!)???
Τώρα δηλαδή μπορεί και εκείνη να σε ρωτήσει αν γνωρίζει η γυναίκα σου οτι μπαίνεις στο site και τι κάνεις???
η περιέργεια σκότωσε τη γάταΈλενα είμαι πολύ περίεργος. Τα παιδιά σου γνωρίζουν με τι ασχολείσαι;
κληση? η βαημπερ?το τηλ, λειτουργκλ
Φαίνεται , βρωμάει απο μακρυάΠιστεψε με μονο τυχαια δεν ειναι η ερωτηση. Στοχευμενη και κατευθυνομενη. Πολλοι οι υποψηφιοι.
Καλησπερα !κληση? η βαημπερ?
Nτράπηκα που το διάβασαΈλενα είμαι πολύ περίεργος. Τα παιδιά σου γνωρίζουν με τι ασχολείσαι;
Ντράπηκε και η ντροπή !Nτράπηκα που το διάβασα
Αν γνωρίζεις ποιός είναι αντιδράς ανάλογα, αλλιώς το αφήνεις και φεύγει.Ντράπηκε και η ντροπή !