Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Οχι τον νικο που τα ειχε με την στελλα και η στελλα ηταν ερωτευμενη με τον γρηγορη που αγαπουσε την βικυ !Η τον Λαζαρο με τον Μητσο....
Οχι τον νικο που τα ειχε με την στελλα και η στελλα ηταν ερωτευμενη με τον γρηγορη που αγαπουσε την βικυ !Η τον Λαζαρο με τον Μητσο....
Ο mhtsos 2 που βοσκει?Εχεις δικιο !
Βικυ σταυροπουλου !
Και γιατι εφυγε ενω επρεπε να μην φυγει ??
Μονο ενα ιδιωτικος ντεντεκτιβ μπορει να λυσει το μυστηριο
Του εχω δωσει ρεπο το σου κου !Ο mhtsos 2 που βοσκει?
Eτσι να μεινουμε οι 2 μας....να απολαυσουμε την φυση....Του εχω δωσει ρεπο το σου κου !
Μπας και βρουμε την λυση !Eτσι να μεινουμε οι 2 μας....να απολαυσουμε την φυση....
Μπα θσ μεινει ενα αλυτο μυστηριο.....εκτος και αν ο Αστυνομος Μπεκας το λυσει.Μπας και βρουμε την λυση !
Θα απευθυνθώ στην Νικολούλη είναι πιο ισχυρή προσωπικότητα!Μπα θσ μεινει ενα αλυτο μυστηριο.....εκτος και αν ο Αστυνομος Μπεκας το λυσει.
Nαι...πως δεν το σκεφτηκα νωριτερα.....Θα απευθυνθώ στην Νικολούλη είναι πιο ισχυρή προσωπικότητα!
Παρακαλω πολυ να μην ξαναερθετε αδιαβαστος εν ωρα μαθηματος!Nαι...πως δεν το σκεφτηκα νωριτερα.....
Σε ευχαριστω !Τι κουκλαρα εισαι εσυ βρε μωρο μου.....σε ερωτευτικα.
Κακως...καθε μερα θα στο λεω εγω γιατι ξερεις εσυ.....Σε ευχαριστω !
Πρωτη φορα μου το λενε αυτο
Σεβαστό και κατανοητό να εχεις και αλλες υποχρεωσεις !Γεια σας. Δεν είμαι συνέχεια μέσα.. Ταπεινά ζητώ συγγνώμη από όποιον με έψαχνε.
Βέβαια με κάλυψε η αρχηγός, νηματοθέτρια κλπ κλπ..
Καλή επάνοδο κορασίδα μας...
Είσαι και εσύ όμως περίεργη.Οποιος παιρνει βιντεοκληση τον μπλοκαρω κατευθειαν !
Ευχαριστω
Φυσικά. Η παρουσία μου είναι συνεπής , και οχι συνεχής ειδικά απο την στιγμή που επανήλθε η φυσιολογική ροή του νήματος.Σεβαστό και κατανοητό να εχεις και αλλες υποχρεωσεις !
Ως αρχηγος σας επιτρεπω να απουσιάζεται ανα τακτα χρονικά διαστηματα
Αλλα οχι για πολυ γιατι θα κανω παραπονακια
Και πολυ ειχε αργησει αλλα καλλιο αργα παρα ποτε !Φυσικά. Η παρουσία μου είναι συνεπής , και οχι συνεχής ειδικά απο την στιγμή που επανήλθε η φυσιολογική ροή του νήματος.
Τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε........