Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.526
Οχι τον νικο που τα ειχε με την στελλα και η στελλα ηταν ερωτευμενη με τον γρηγορη που αγαπουσε την βικυ !Η τον Λαζαρο με τον Μητσο....
Οχι τον νικο που τα ειχε με την στελλα και η στελλα ηταν ερωτευμενη με τον γρηγορη που αγαπουσε την βικυ !Η τον Λαζαρο με τον Μητσο....
Ο mhtsos 2 που βοσκει?Εχεις δικιο !
Βικυ σταυροπουλου !
Και γιατι εφυγε ενω επρεπε να μην φυγει ??
Μονο ενα ιδιωτικος ντεντεκτιβ μπορει να λυσει το μυστηριο![]()
Του εχω δωσει ρεπο το σου κου !Ο mhtsos 2 που βοσκει?
Eτσι να μεινουμε οι 2 μας....να απολαυσουμε την φυση....Του εχω δωσει ρεπο το σου κου !
Μπας και βρουμε την λυση !Eτσι να μεινουμε οι 2 μας....να απολαυσουμε την φυση....![]()
Μπα θσ μεινει ενα αλυτο μυστηριο.....εκτος και αν ο Αστυνομος Μπεκας το λυσει.Μπας και βρουμε την λυση !
Θα απευθυνθώ στην Νικολούλη είναι πιο ισχυρή προσωπικότητα!Μπα θσ μεινει ενα αλυτο μυστηριο.....εκτος και αν ο Αστυνομος Μπεκας το λυσει.
Nαι...πως δεν το σκεφτηκα νωριτερα.....Θα απευθυνθώ στην Νικολούλη είναι πιο ισχυρή προσωπικότητα!
Παρακαλω πολυ να μην ξαναερθετε αδιαβαστος εν ωρα μαθηματος!Nαι...πως δεν το σκεφτηκα νωριτερα.....![]()
Σε ευχαριστω !Τι κουκλαρα εισαι εσυ βρε μωρο μου.....σε ερωτευτικα.
![]()
Κακως...καθε μερα θα στο λεω εγω γιατι ξερεις εσυ.....Σε ευχαριστω !
Πρωτη φορα μου το λενε αυτο
![]()
Σεβαστό και κατανοητό να εχεις και αλλες υποχρεωσεις !Γεια σας. Δεν είμαι συνέχεια μέσα.. Ταπεινά ζητώ συγγνώμη από όποιον με έψαχνε.
Βέβαια με κάλυψε η αρχηγός, νηματοθέτρια κλπ κλπ..
Καλή επάνοδο κορασίδα μας...
Είσαι και εσύ όμως περίεργη.Οποιος παιρνει βιντεοκληση τον μπλοκαρω κατευθειαν !
Ευχαριστω![]()
Φυσικά. Η παρουσία μου είναι συνεπής , και οχι συνεχής ειδικά απο την στιγμή που επανήλθε η φυσιολογική ροή του νήματος.Σεβαστό και κατανοητό να εχεις και αλλες υποχρεωσεις !
Ως αρχηγος σας επιτρεπω να απουσιάζεται ανα τακτα χρονικά διαστηματα
Αλλα οχι για πολυ γιατι θα κανω παραπονακια![]()
Και πολυ ειχε αργησει αλλα καλλιο αργα παρα ποτε !Φυσικά. Η παρουσία μου είναι συνεπής , και οχι συνεχής ειδικά απο την στιγμή που επανήλθε η φυσιολογική ροή του νήματος.
Τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε........