πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.169
- Πόντοι
- 12.056
Εγώ πάντως τον έχω δεί να χαιδολογαει τον τράγοΕχω μια υποψια οτι με απαταει !
Λειπει πολλες μερες απο το σπιτι μας !
Σκέφτηκα να πάω στην Νικολούλη!
Εγώ πάντως τον έχω δεί να χαιδολογαει τον τράγοΕχω μια υποψια οτι με απαταει !
Λειπει πολλες μερες απο το σπιτι μας !
Σκέφτηκα να πάω στην Νικολούλη!
Εγω πιστευω οτι πιεστηκε και εχει την αναγκη να μεινει λιγο μονος του !Εγώ πάντως τον έχω δεί να χαιδολογαει τον τράγο
Μόλις τον πιέζει δηλαδή η πεθερά τι θα κάνει τον βλέπω μετανάστη στον πλανήτη ΆρηΕγω πιστευω οτι πιεστηκε και εχει την αναγκη να μεινει λιγο μονος του !
Πολλοι αντρες εχουν ανγχος πριν το γαμο !
Το θεωρω φυσιολογικο !
Γι αυτο ακομα δεν του εχω γνωρισει το σοι μου !
Του το κραταω εκπληξη
Θα του την γνωρισω μετα τον γαμο !Μόλις τον πιέζει δηλαδή η πεθερά τι θα κάνει τον βλέπω μετανάστη στον πλανήτη Άρη
Πώς τον πετσοκοβεις έτσι....μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεταιΘα του την γνωρισω μετα τον γαμο !
.......εγω θα τον περμενω οπως η πηνελοπη !Το χάνεις το κορμί Έλενααααα!!!!!! παει λάκηξε ο Πέτροος......
Θα ξεκινησεις και το πλεξιμο;;;.......εγω θα τον περμενω οπως η πηνελοπη !
Οτι κι αν κανει με οποια κι αν ειναι μετα απο χρονια θα γυρισε σε εμενα !
κι εμεις ειμαστε οι μνηστηρες?.......εγω θα τον περμενω οπως η πηνελοπη !
λες να ξερει να πλεκει σε αργαλιο?Θα ξεκινησεις και το πλεξιμο;;;
Ναι καλα!!!!!περιμενε εσυ.....αφου θα εχει οτι κινειτε επανω στον πλανητη γη..... τοτε θα τον πιασει η ρεμουλα να ερθει πισω σε σενα............εγω θα τον περμενω οπως η πηνελοπη !
ΕΣΕΙΣ εισαστε οι αδυναμιες μου !κι εμεις ειμαστε οι μνηστηρες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λες να ξερει να πλεκει σε αργαλιο?
ειχα παει να ταισω τα ξαδερφακια σουΟ αρραβωνιαρης που γυρνοβολαει άρχισε την μπουγάδα ακόμη δεν παντρευτηκατε...
Δεν θα αφήσει κατσίκα παρθένα σε ολόκληρη την οικουμένηΝαι καλα!!!!!περιμενε εσυ.....αφου θα εχει οτι κινειτε επανω στον πλανητη γη..... τοτε θα τον πιασει η ρεμουλα να ερθει πισω σε σενα.....
Φίλε τσομπανακο πού ήσουν δωσε κανένα tips με τι απορρυπαντικό να μπουγαδιαζουν τα ασπρόρουχαειχα παει να ταισω τα ξαδερφακια σου
εδω ειμαι αγαπη μου.ασ τουσ να λενεΕγω πιστευω οτι πιεστηκε και εχει την αναγκη να μεινει λιγο μονος του !
Πολλοι αντρες εχουν ανγχος πριν το γαμο !
Το θεωρω φυσιολογικο !
Γι αυτο ακομα δεν του εχω γνωρισει το σοι μου !
Του το κραταω εκπληξη
Ελα ρε αγαπη μου !εδω ειμαι αγαπη μου.ασ τουσ να λενε