Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Το ξέρω Λενακι μου όμορφο..Χατηρια δεν χαλαω ποτε στα αγορια μου
Το ξέρω Λενακι μου όμορφο..Χατηρια δεν χαλαω ποτε στα αγορια μου
Το σοι μου !
......και μετα ουτε γεια δεν θα μου ξαναπει
νταξ το παρακανες !!! χαχαχα
νταξ το παρακανες !!! χαχαχα
Πολυζωη προσπαθω εδω και πολυ καιρο να κατακτησω τον Πετρο αλανι .
Στο επομενο βιντεο που θα ανεβασω και ειναι πιο αποκαλυπτικο απο το πρωτοΠεριμένουμε και ποδαρακια Έλενα
Ειμαι ετοιμος......για παμεΣτο επομενο βιντεο που θα ανεβασω και ειναι πιο αποκαλυπτικο απο το πρωτο
Εκει φαινονται τα ποδαρακια μου
Λουλουδακι
Οχι σημερα ματια μου !Ειμαι ετοιμος......για παμε
Μεχρι την αλλη εβδομαδα θα σε εχω απολαυσει απο κονταΟχι σημερα ματια μου !
Την αλλη εβδομαδα το επομενο !
Να σας εχω λιγο σε αγωνια
Στο κάθε ραντεβού έχει προσφορά ένα κιλό γιδοτυρι από τον αρραβωνιαρη Γιατί ψάχνει για κουμπάρο.. ως γνωστόν ο κουμπάρος τον κουμπάρο... γιατί έτσι τον έχουν στο χωριό τουΜεχρι την αλλη εβδομαδα θα σε εχω απολαυσει απο κοντα
Ναι αλλά αυτός δεν ξεκουμπωνει το φερμουάρΠολυζωη προσπαθω εδω και πολυ καιρο να κατακτησω τον Πετρο αλανι .
Μεχρι και βιντεο ανεβασα για χαρη του !
παααψε τουρκοπιασμα μην σου στειλω τον αραπηΣτο κάθε ραντεβού έχει προσφορά ένα κιλό γιδοτυρι από τον αρραβωνιαρη Γιατί ψάχνει για κουμπάρο.. ως γνωστόν ο κουμπάρος τον κουμπάρο... γιατί έτσι τον έχουν στο χωριό του
Ο νους σου στον αράπη ανδρουτσε μου εσυπαααψε τουρκοπιασμα μην σου στειλω τον αραπη
Ο αραπης ανδρουτσος ποιος ειναι ρε παιδια ??Ο νους σου στον αράπη ανδρουτσε μου εσυ
Εκει που εχουν φτασει οι τιμες σημερα θα το δεχτω. Εννοειται.Στο κάθε ραντεβού έχει προσφορά ένα κιλό γιδοτυρι από τον αρραβωνιαρη Γιατί ψάχνει για κουμπάρο.. ως γνωστόν ο κουμπάρος τον κουμπάρο... γιατί έτσι τον έχουν στο χωριό του
ο αρραβωνιαρης σου ειναι τσιφτικο αγορι και του αρεσουν τα γλυκα του κουταλιου που εχουν πολυ σιροπι.... εχει μεγαλη αδυναμια στο συκαλακιΟ αραπης ανδρουτσος ποιος ειναι ρε παιδια ??
Εκει που εχουν φτασει οι τιμες σημερα θα το δεχτω. Εννοειται.
Θα το εχει φτιαξει και η νυφουλα μας με τα χερακια της.
Ημέρα και ώρα θέλουμε δάσκαλε!Μεχρι την αλλη εβδομαδα θα σε εχω απολαυσει απο κοντα
ξεψυρισε τον να μαρτυρησει φιλε μαφιοζε αυτη την φορα δεν θα μου την γλυτωσει 2 εισαγγελεις ανηλικων θα κουβαλαω μαζι μουΗμέρα και ώρα θέλουμε δάσκαλε!