Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.865
- Πόντοι
- 5.956
Πως να σε παρει αφου σκεφτεσαι ηδη το διαζυγιο.Το διαζυγιο ξεχασες
Στο ραφη θα μεινεις τελικα μου φαινεται........παρεα με τις πορσελανες.......
Πως να σε παρει αφου σκεφτεσαι ηδη το διαζυγιο.Το διαζυγιο ξεχασες
Πως να σε παρει αφου σκεφτεσαι ηδη το διαζυγιο.
Ειναι 10 και 30 και ακομα κοιματε ασε δεν συμφερει θα βρω αλλον να ξυπναει πρωι !Πως να σε παρει αφου σκεφτεσαι ηδη το διαζυγιο.
στην στανη ειναι βρε και αρμεγει τον τραγοΕιναι 10 και 30 και ακομα κοιματε ασε δεν συμφερει θα βρω αλλον να ξυπναει πρωι !
Αν ξυπναει αργα ποτε θα φερει το μεροκαματο στο σπιτικο μας ??
Σε μιση ωρα :στην στανη ειναι βρε και αρμεγει τον τραγο
αυτη η σταθεροτητα σου μου αρεσειΣε μιση ωρα :
Τον αρραβωνιαστηκα τον παντρευτηκα και τον χωρισα
Κυρια ομως δεν προλαβα να τον απατησω !αυτη η σταθεροτητα σου μου αρεσει
Οταν πει κατι παει τελειωσε.....δεν αλλαζει γνωμη με τιποτα η μαθητρια μου.αυτη η σταθεροτητα σου μου αρεσει
Κυρια ομως δεν προλαβα να τον απατησω !
Για τον βιομηχανο εχω ραμματα για την γουνα του θα ασχοληθω αλλη μερα μαζι τουΟταν πει κατι παει τελειωσε.....δεν αλλαζει γνωμη με τιποτα η μαθητρια μου.
Ετοιμαζει το ρυζογαλο ο γιδοβοσκος απο φρεσκο γαλα ημερας αφου ο βιομηχανος την παρατησε και αυτος.
εξαφανιζονται ολοι λες καποια καταρα να τους κυνηγαειΟταν πει κατι παει τελειωσε.....δεν αλλαζει γνωμη με τιποτα η μαθητρια μου.
Ετοιμαζει το ρυζογαλο ο γιδοβοσκος απο φρεσκο γαλα ημερας αφου ο βιομηχανος την παρατησε και αυτος.
Μολις ακουνε για γαμο γιατι φευγουν ???εξαφανιζονται ολοι λες καποια καταρα να τους κυνηγαει
ενα και βασικοτερο θα πρεπει να πετανε οχι να πατανε μην τυχον και σου λερωσουν το σπιτι το νουμερο δυο χωρις να θελω να τους τρομακρατησησω κοσμο επειδη λενε κατα μανα κατα κυρη μαλλον φοβουνται την πεθεραΜολις ακουνε για γαμο γιατι φευγουν ???
καλημερα δασκαλε.νταξει μωρε θα τα βρουμε δεν θα τα χαλασουμε.το πολυ πολυ να μασ παντρευτει και τουσ 2Ελεγα να στο πω στην εκκλησια. Ισως επαινε την θεση μου ο @Πέτροςαλανι.
Αρχοντισσα θα σε εχει στην στανη του.
με πατσαμε μακαρονια θα τον κανεις η χυλοπιτες
την καλημερα μου και την αγαπη μου.καθολου δεν σε αποφευγω.εδω ειμαι.Το τελευταιο διαστημα νομιζω οτι με αποφευγει .....ισως κανω και λαθος !
Οσο δεν μου δινει σημασια τοσο πιο πολυ τον θελω !
Καλημερα αγαπη μουτην καλημερα μου και την αγαπη μου.καθολου δεν σε αποφευγω.εδω ειμαι.
Φτου ρε γαμωτο αληθεια πόσο ζούν τα γίδιατην καλημερα μου και την αγαπη μου.καθολου δεν σε αποφευγω.εδω ειμαι.
Καλησπέρα Έλενα μου!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ