Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.620
Οταν γνωρισει την πεθερα να δεις χαρέςεσυ εχεις και ηλεκτρονικο βραχιολι πως θα σε παρουσιασει στην πεθερα
Οταν γνωρισει την πεθερα να δεις χαρέςεσυ εχεις και ηλεκτρονικο βραχιολι πως θα σε παρουσιασει στην πεθερα
μαλιστα μαλιστα εκτος απο τα τσισα θα του φυγει και το ζαχαροΟταν γνωρισει την πεθερα να δεις χαρές
.....θα νοσταλγει τις ομορφες στιγμες που ηταν ελευθεροςμαλιστα μαλιστα εκτος απο τα τσισα θα του φυγει και το ζαχαρο
τυφλα να εχουν οι φυλακες της κερκυρας.....θα νοσταλγει τις ομορφες στιγμες που ηταν ελευθερος
Ωπα......ο δασκαλος εκπαιδευει μονο σε ιδιαιτερα μαθηματα.....δεν παντρευεται......θα νοσταλγει τις ομορφες στιγμες που ηταν ελευθερος
Ωπα......ο δασκαλος εκπαιδευει μονο σε ιδιαιτερα μαθηματα.....δεν παντρευεται.
Και ποτε περιμενες να μου το πεις ??Ωπα......ο δασκαλος εκπαιδευει μονο σε ιδιαιτερα μαθηματα.....δεν παντρευεται.
υπαρχει ο @Πέτροςαλανι ιδιος ειναι εδω ο κεραταςΚαι ποτε περιμενες να μου το πεις ??
Τι να το κανω το νυφικο που αγορασα ??
Ελεγα να στο πω στην εκκλησια. Ισως επαινε την θεση μου ο @Πέτροςαλανι.Και ποτε περιμενες να μου το πεις ??
Τι να το κανω το νυφικο που αγορασα ??
Δεν μου εχει εκφρασει ακομα τα αισθηματα του
ετοιμος ειναι να πουλησει τα μισα γιδια αρκει να του πει το ναιΕλεγα να στο πω στην εκκλησια. Ισως επαινε την θεση μου ο @Πέτροςαλανι.
Αρχοντισσα θα σε εχει στην στανη του.
Μηπως δεν ειναι τελικα αμοιβαια που ελεγε και ο ΛΕΠΑ;Δεν μου εχει εκφρασει ακομα τα αισθηματα του
Το τελευταιο διαστημα νομιζω οτι με αποφευγει .....ισως κανω και λαθος !Μηπως δεν ειναι τελικα αμοιβαια που ελεγε και ο ΛΕΠΑ;
με μακαρονια θα τον κανεις η χυλοπιτεςΤο τελευταιο διαστημα νομιζω οτι με αποφευγει .....ισως κανω και λαθος !
Οσο δεν μου δινει σημασια τοσο πιο πολυ τον θελω !
Μπα ιδεα σου απλα ειναι η επαχη που γεννανε οι κατσικες και δεν προλαβαινει.Το τελευταιο διαστημα νομιζω οτι με αποφευγει .....ισως κανω και λαθος !
Οσο δεν μου δινει σημασια τοσο πιο πολυ τον θελω !
Το μωρο μου τωρα θα κοιματε και η τυχη του δουλευει !Μπα ιδεα σου απλα ειναι η επαχη που γεννανε οι κατσικες και δεν προλαβαινει.
Μολις τελειωσει θα τον εχεις ολον δικο σου......forever....
Θα τα κανονισω εγω ολα με τον πολυζωη......θα μπει στεφανι και βερα πριν το καταλαβει ο τυχερουλης. Τον ζηλευω.....Το μωρο μου τωρα θα κοιματε και η τυχη του δουλευει !
Αρραβωνιαστηκε χωρις να το ξερει και θα παντρευτει χωρις να το καταλαβει!
Μπα ιδεα σου απλα ειναι η επαχη που γεννανε οι κατσικες και δεν προλαβαινει.
Μολις τελειωσει θα τον εχεις ολον δικο σου......forever....
Το διαζυγιο ξεχασεςΘα τα κανονισω εγω ολα με τον πολυζωη......θα μπει στεφανι και βερα πριν το καταλαβει ο τυχερουλης. Τον ζηλευω.....