Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.871
- Πόντοι
- 5.956
Αυτο το ταξιδι θα σου μεινει αξεχαστο. Θα σε κλεψω να φυγουμε μακρια.....Ακομα περιμενω να ταξιδεψουμε μαζι
Δεν θα μας βρει κανεις....ποτε.
Αυτο το ταξιδι θα σου μεινει αξεχαστο. Θα σε κλεψω να φυγουμε μακρια.....Ακομα περιμενω να ταξιδεψουμε μαζι
εκεί Δεν έχει γυναικείες φυλακέςΑκομα περιμενω να ταξιδεψουμε μαζι
Κι αν μας βρει ο αρραβωνιαστικος μου ο πετρος αλανι ?Αυτο το ταξιδι θα σου μεινει αξεχαστο. Θα σε κλεψω να φυγουμε μακρια.....
Δεν θα μας βρει κανεις....ποτε.
Και κούκλοι όλοι τους!!!Ελα ρε υπαρχουν τετοια μελη.
Καιρος να μαζευτουν και οι υπολοιποι. Αν υπαρχουν βεβαια.
Ξενυχτας σημεραεκεί Δεν έχει γυναικείες φυλακές
Δεν χρειαζεται να το μαθει.Κι αν μας βρει ο αρραβωνιαστικος μου ο πετρος αλανι ?
Δεν θελω να τον πληγωσω
Ξερω να ξεματιαζω ΜΠΙΛ !Και κούκλοι όλοι τους!!!
Φτου να μη τους ματιάσω!
Mπορω να το επιβεβαιωσω. Με 100% επιτυχια.Ξερω να ξεματιαζω ΜΠΙΛ !
Έχω κρυφτεί στην τουαλέτα να μην Με βρει η μαμά μουΞενυχτας σημερα
Ξερω να ξεματιαζω ΜΠΙΛ !
Τέτοια ώρα ετοιμάζει το κοπάδι για την καθημερινή βόλταΚι αν μας βρει ο αρραβωνιαστικος μου ο πετρος αλανι ?
Δεν θελω να τον πληγωσω
Εσενα στο τέλος θα σε βγάλει από την μέση ο τσιγκελατοςΔεν χρειαζεται να το μαθει.
Μου υποσχεθηκε μια ηρεμη ζωη στο βουνο !Τέτοια ώρα ετοιμάζει το κοπάδι για την καθημερινή βόλτα
Νομιζεις....Εσενα στο τέλος θα σε βγάλει από την μέση ο τσιγκελατος
Αμα μας βρει εκει που θα σε παω....στο ερημο νησακι μας..Μου υποσχεθηκε μια ηρεμη ζωη στο βουνο !
Επισημη προταση δεν εχει γινει ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μου κανει την μεγαλη εκπληξη !
Αν οχι δεν πειραζει !
Παλι θα τον αγαπω
Είναι σκληρός...μόνο να τον δεις πως πνίγει τα κουνέλιαΝομιζεις....
Θα Παντρέυτεις τον παλαιοχριστιανο τις γίδας??Μου υποσχεθηκε μια ηρεμη ζωη στο βουνο !
Επισημη προταση δεν εχει γινει ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μου κανει την μεγαλη εκπληξη !
Αν οχι δεν πειραζει !
Παλι θα τον αγαπω
Η αγαπη ολα τα παραβλεπει !Θα Παντρέυτεις τον παλαιοχριστιανο τις γίδας??
Βλέπω μουνομαχια...φυλακοβιος εναντίον γιδοβοσκουΗ αγαπη ολα τα παραβλεπει !