Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.875
- Πόντοι
- 5.956
Με αναμενα φωτα ομως....μην αρπαξουμε καμια κατα λαθος..Με 5 ??
Τοσα λιγα ?
Η σουπερ παρτουζα θα ειναι πανω απο 10 ατομα
Με αναμενα φωτα ομως....μην αρπαξουμε καμια κατα λαθος..Με 5 ??
Τοσα λιγα ?
Αμα ειναι κατα λαθος δεν πειραζειΜε αναμενα φωτα ομως....μην αρπαξουμε καμια κατα λαθος..
Ναι καλα.......πειραζει και παραπειραζει......Αμα ειναι κατα λαθος δεν πειραζει
Ε τότε ας έβαζες 10 ανθρωπάκια!!!!Με 5 ??
Τοσα λιγα ?
Υπέροχη!!
Σε ευχαριστωΥπέροχη!!
Τι υπέροχη μέρα σημερα!Ε τότε ας έβαζες 10 ανθρωπάκια!!!!
Θα αρχίσει σιγά σιγά ο αρραβωνιαρης να ανεβάζει τα γίδια στο βουνόΤι υπέροχη μέρα σημερα!
Έρχεται η ανοιξη!
Στο βουνο εκει που ειναι και το εξοχικο μας !Θα αρχίσει σιγά σιγά ο αρραβωνιαρης να ανεβάζει τα γίδια στο βουνό
Τι περιμενουμε....παμε να την απολαυσουμεΤι υπέροχη μέρα σημερα!
Έρχεται η ανοιξη!
Στην σπηλιά του ΝταβέληΣτο βουνο εκει που ειναι και το εξοχικο μας !
Εσύ ετοιμάσου θα μπορείς να προαυλιζεσαι με τους υπολοιπουςΤι περιμενουμε....παμε να την απολαυσουμε
Εγώ καθόλου κορίτσι αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων... ανηθικότηταΕιμαι σοκαρισμενη !
Τελικα το ενστικτο μου με προδωσε λιγες φορες στην ζωη μου για καλη μου τυχη !Εγώ καθόλου κορίτσι αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων... ανηθικότητα
Το καλό είναι κορίτσι ότι σιγά σιγά η αστυνομία κάνει την δουλειά της και οι γυναίκες - παιδιά αρχίζουν και μιλάνεΤελικα το ενστικτο μου με προδωσε λιγες φορες στην ζωη μου για καλη μου τυχη !
Ξερω σε ποιους κανω δωρο !
《 αποκλεισμο 》
Υ ..Γ..και για οσους καλοθελητες με λενε παραξενη και οτι μπλοκαρω χωρις λογο θα τους πω :
《 ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ 》
Ειλικρινα στεναχωρηθηκα πολυ !Το καλό είναι κορίτσι ότι σιγά σιγά η αστυνομία κάνει την δουλειά της και οι γυναίκες - παιδιά αρχίζουν και μιλάνε
Πολλά χρόνια ασχολήθηκα με τέτοια καθηκια όταν έστελνε εκβιαστικές επιστολές σε κορίτσια του χώρου ... Βλέπω ότι τουλάχιστον υπάρχει ξεκαθάρισμα και εδώ μέσαΕιλικρινα στεναχωρηθηκα πολυ !
Εχω μεινει αφωνη !
Η κατασταση εχει ξεφυγει !