πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.955
- Πόντοι
- 12.056
με το που θα τα δει ομωσ θ αρχησει το πυραγμαΑς ειμαι η πριγκιπισσα της καρδιας σας !
Υ..Γ.....μπορουμε να λεμε οτι θελουμε ο μεσιε πολυζωης κοιματε τετοια ωρα
ρε τσομπανι που ειναι τα λουλουδια ??? ολο κατσικια βαζειςμε το που θα τα δει ομωσ θ αρχησει το πυραγμα
Τα νυχακια δεν τα εχω βαψει ακομα !Λενακι αν είσαι στα κέφια σου φωτό με αγιοβαλεντινιστικα πατουσακια μπορούμε να έχουμε..???
Δεν πειράζει Λενακι δεν είσαι ερωτευμένη αλλά είσαι ερωτευσιμηΤα νυχακια δεν τα εχω βαψει ακομα !
Να ξεκουραστουν λιγο !
Οταν ομως τα βαψω θα ανεβασω φωτο !
Εγω δυστυχως δεν τον γιορταζω τον βαλεντινο γιατι δεν ειμαι ερωτευμενη !
Εσυ εισαι ερωτας απο μονη σου.Τα νυχακια δεν τα εχω βαψει ακομα !
Να ξεκουραστουν λιγο !
και εγω τωρα πως θα ψησω τον βοσκο αν δεν τους κανεις τσαλιμακιαΤα νυχακια δεν τα εχω βαψει ακομα !
Να ξεκουραστουν λιγο !
Το σωστο θα ηταν να βγαλω γυμνη φωτο με σεξυ εσωρουχα !και εγω τωρα πως θα ψησω τον βοσκο αν δεν τους κανεις τσαλιμακια
να στειλω κατι φιλους ΟΥΚ να καθαρισουνΤο σωστο θα ηταν να βγαλω γυμνη φωτο με σεξυ εσωρουχα !
Αλλα ο κοκκινος στρατος δεν μου το επιτρεπει !
Υπομονη μεχρι να αποχωρησει
Απο την μεση και πανω ομως δεν εχει ερθει........να δουμε τις ΒΥΖΑΡΕΣ σου.Το σωστο θα ηταν να βγαλω γυμνη φωτο με σεξυ εσωρουχα !
Αλλα ο κοκκινος στρατος δεν μου το επιτρεπει !
Υπομονη μεχρι να αποχωρησει
e ma βλεπεις γιατι στεκομαι στο πλευρο σου και πολεμαω ολους αυτους σε λιγο θα μας πουν οτι εδω μεσα κλεινονται ραντεβου για σεξΣε λιγο θα μας πεις δασκαλε οτι αυτο το σαιτ ειναι για γυμνες φωτο
Υπαρχει και χειροτερο σεναριο !e ma βλεπεις γιατι στεκομαι στο πλευρο σου και πολεμαω ολους αυτους σε λιγο θα μας πουν οτι εδω μεσα κλεινονται ραντεβου για σεξ
Υπαρχει και χειροτερο σεναριο !
Σε καποιοι νημα του σαιτ δεν ξερω σε πιο εχω διαβασει οτι καποια νηματοθετρια βαζει τραγουδακια χαριζει λουλουδακια και στα πολλα κεφια ανεβαζει και διαφορα ρητα !
Το θεωρω απαραδεκτο εχει μπερδεψει το σαιτ με καποιο σηριαλ
Δάσκαλε,τις έχεις δει σε έγχρωμο,τις έχεις δει σε ασπρόμαυρο, τις έχεις δει από κοντά,τις έχεις δει από πολύ κοντά,τις έχεις δει από πάρα πολύ κοντά!!!!Απο την μεση και πανω ομως δεν εχει ερθει........να δουμε τις ΒΥΖΑΡΕΣ σου!
Μα τον Βαλεντίνο τον γιορτάζουν και αυτοί που τους αρέσει να κάνουν έρωτα!!!Εγω δυστυχως δεν τον γιορταζω τον βαλεντινο γιατι δεν ειμαι ερωτευμενη !
ο τσομπανακος ποτε γιορταζει του αγιου αγαμητουΜα τον Βαλεντίνο τον γιορτάζουν και αυτοί που τους αρέσει να κάνουν έρωτα!!!
Τα εχω πιασει απο κοντα....τα εχω γλυψει απο κοντα......τα εχω χ.....ει απο κοντα.Δάσκαλε,τις έχεις δει σε έγχρωμο,τις έχεις δει σε ασπρόμαυρο, τις έχεις δει από κοντά,τις έχεις δει από πολύ κοντά,τις έχεις δει από πάρα πολύ κοντά!!!!
Θέλεις να τις ξαναδείς?
Πόσο σε καταλαβαίνω, τα έργα τέχνης δεν τα χορταίνεις ποτέ!!!