Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 33.066
- Πόντοι
- 5.956
Τετοια ωρα. Πως θα μας παρει ο υπνος μετα; Εκτος και εαν δεν κοιμηθουμε.....Καφεδακι![]()
Τετοια ωρα. Πως θα μας παρει ο υπνος μετα; Εκτος και εαν δεν κοιμηθουμε.....Καφεδακι![]()
Αποψε λεω να μην κοιμηθουμε να κανουμε ερωτα μεχρι το πρωιΤετοια ωρα. Πως θα μας παρει ο υπνος μετα; Εκτος και εαν δεν κοιμηθουμε.....
Ποια ειναι η λολα ?Τώρα μαθαίνω λεξουλες -Λολα να ένα μήλο!!!!
Καληνύχτα παιδιά!!!!
Καλη ιδεα. Κατσε να πιουμε ενα καφεδακι τοτε πρωτα...Αποψε λεω να μην κοιμηθουμε να κανουμε ερωτα μεχρι το πρωι![]()
Χαχαχ καλό κορίτσι Λόλα δεν το ξέρεις....Ποια ειναι η λολα ?
Δεν εχω την τιμη να την γνωριζω την κυρια !
Καλο σου βραδυ !
Ρε αγαπη μου το βραδυ δεν πινω ποτε καφε !Καλη ιδεα. Κατσε να πιουμε ενα καφεδακι τοτε πρωτα...![]()
Τσαι....αυτο πινουν οι πριγκιπισσες.....πως δεν το σκεφτηκα. Ντροπη μου. Ζητω ταπεινα συγνωμη.Ρε αγαπη μου το βραδυ δεν πινω ποτε καφε !
Η καλη μου ανατροφη το βραδυ μου επιτρεπει μονο τσαι![]()
Ας ειμαι η πριγκιπισσα της καρδιας σας !Τσαι....αυτο πινουν οι πριγκιπισσες.....πως δεν το σκεφτηκα. Ντροπη μου. Ζητω ταπεινα συγνωμη.
Ωραια.....αυριο μπορει να με κλεισει παλι στο κελι.....Ας ειμαι η πριγκιπισσα της καρδιας σας !
Υ..Γ.....μπορουμε να λεμε οτι θελουμε ο μεσιε πολυζωης κοιματε τετοια ωρα![]()
Παμε να ξαπλωσουμε σε μια παραλια να δουμε αγκαλια το ηλιοβασιλεμα......
Σε περιμενω αλλο μην αργειςΠαμε να ξαπλωσουμε σε μια παραλια να δουμε αγκαλια το ηλιοβασιλεμα......![]()
Ετοιμασου.....ερχομαι να σε παρω ομορφια μου...Σε περιμενω αλλο μην αργεις
![]()
ΠΆΝΤΑΑξιοπιστα μηπως;;;;
![]()
Στην απομόνωση ούτε αν έχει ήλιο δεν βλέπεις... Μου θέλεις και ηλιοβασίλεμα..Παμε να ξαπλωσουμε σε μια παραλια να δουμε αγκαλια το ηλιοβασιλεμα......![]()