Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Τετοια ωρα. Πως θα μας παρει ο υπνος μετα; Εκτος και εαν δεν κοιμηθουμε.....Καφεδακι
Τετοια ωρα. Πως θα μας παρει ο υπνος μετα; Εκτος και εαν δεν κοιμηθουμε.....Καφεδακι
Αποψε λεω να μην κοιμηθουμε να κανουμε ερωτα μεχρι το πρωιΤετοια ωρα. Πως θα μας παρει ο υπνος μετα; Εκτος και εαν δεν κοιμηθουμε.....
Ποια ειναι η λολα ?Τώρα μαθαίνω λεξουλες -Λολα να ένα μήλο!!!!
Καληνύχτα παιδιά!!!!
Καλη ιδεα. Κατσε να πιουμε ενα καφεδακι τοτε πρωτα...Αποψε λεω να μην κοιμηθουμε να κανουμε ερωτα μεχρι το πρωι
Χαχαχ καλό κορίτσι Λόλα δεν το ξέρεις....Ποια ειναι η λολα ?
Δεν εχω την τιμη να την γνωριζω την κυρια !
Καλο σου βραδυ !
Ρε αγαπη μου το βραδυ δεν πινω ποτε καφε !Καλη ιδεα. Κατσε να πιουμε ενα καφεδακι τοτε πρωτα...
Τσαι....αυτο πινουν οι πριγκιπισσες.....πως δεν το σκεφτηκα. Ντροπη μου. Ζητω ταπεινα συγνωμη.Ρε αγαπη μου το βραδυ δεν πινω ποτε καφε !
Η καλη μου ανατροφη το βραδυ μου επιτρεπει μονο τσαι
Ας ειμαι η πριγκιπισσα της καρδιας σας !Τσαι....αυτο πινουν οι πριγκιπισσες.....πως δεν το σκεφτηκα. Ντροπη μου. Ζητω ταπεινα συγνωμη.
Ωραια.....αυριο μπορει να με κλεισει παλι στο κελι.....Ας ειμαι η πριγκιπισσα της καρδιας σας !
Υ..Γ.....μπορουμε να λεμε οτι θελουμε ο μεσιε πολυζωης κοιματε τετοια ωρα
Παμε να ξαπλωσουμε σε μια παραλια να δουμε αγκαλια το ηλιοβασιλεμα......
Σε περιμενω αλλο μην αργειςΠαμε να ξαπλωσουμε σε μια παραλια να δουμε αγκαλια το ηλιοβασιλεμα......
Ετοιμασου.....ερχομαι να σε παρω ομορφια μου...Σε περιμενω αλλο μην αργεις
ΠΆΝΤΑΑξιοπιστα μηπως;;;;
Στην απομόνωση ούτε αν έχει ήλιο δεν βλέπεις... Μου θέλεις και ηλιοβασίλεμα..Παμε να ξαπλωσουμε σε μια παραλια να δουμε αγκαλια το ηλιοβασιλεμα......