Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.116
- Πόντοι
- 1.056
παρε απ το τρακτερδεν ξερω αν κανουν απο το αμαξι
παρε απ το τρακτερδεν ξερω αν κανουν απο το αμαξι
παρε απ το τρακτερ
Γεροντα αστο , δεν καταλαβαινεις, και μπαχαλευεις ξενο νημα.Ξέρω γω,χτες ποσταρισε κήπο,λες να τον έχουν δέσει με αλυσίδα έξω?
ΕΙΝΑΙ προφανες πως η αποδοση του ορου 《ΓΕΡΟΝΤΑΣ》δεν εχει σχεση με την εν γενει σωματικη ηλικια του προσώπου που προσφωνούμε ,αλλά με την πνευματική ..Γεροντα αστο , δεν καταλαβαινεις, και μπαχαλευεις ξενο νημα.
Η Ελενα το καταλαβε. Οπως σου ειπε και οταν την επεσες στον ΠετροςΑλανι, αν θες κατι πεστο σε πμ, η βγες σε κανα νημα γενικης συζητησης ( οπως τολμησες να βγεις στο νημα του παναθηναικου ) να τα πουμε
Το νημα αρχιζει και ευθυγραμμιζεται με τις αγιες μερες που ερχονται. Κατανυξη , σεμνοτητα και προπαντων φωτισηΕΙΝΑΙ προφανες πως η αποδοση του ορου 《ΓΕΡΟΝΤΑΣ》δεν εχει σχεση με την εν γενει σωματικη ηλικια του προσώπου που προσφωνούμε ,αλλά με την πνευματική ..
Είναι εισέτι έκφραση απόδοσης και κατάθεσης υιικής αγάπης και προσήκοντος σεβασμού προς τη θέση του 《γεροντα 》είτε φέρει ιερωσύνη είτε όχι !!
Αγαπητε FlashDance δεν επιθυμω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα εχω την τυχη να εχω προσωπικη αποψη για τον ΜΠΙΛ γιατι εχω την μεγαλη τιμη να τον ξερω χρονια !Το νημα αρχιζει και ευθυγραμμιζεται με τις αγιες μερες που ερχονται. Κατανυξη , σεμνοτητα και προπαντων φωτιση
Σε εχουν παρει χαμπαρι φιλεΕίπα σαφώς νομίζω,ΕΝΑ από τα (πολλα) ατού!!!
Δεν είναι μόνο η ομορφιά σου,είναι και οι φοβερές βυζαρες σου!
Σε εχουν παρει χαμπαρι φιλε
δεν μου την επεσε,αν και εγω ετσι νομιζα στην αρχη.απλα μου εξηγυσε καπια πραγματα και ειχε δικιο.αρχησαμε να πυραζωμαστε με τον πολυζωη σε σημειο που το ξεκωλιασαμε οχι απλωσ το γαμησαμε.Γεροντα αστο , δεν καταλαβαινεις, και μπαχαλευεις ξενο νημα.
Η Ελενα το καταλαβε. Οπως σου ειπε και οταν την επεσες στον ΠετροςΑλανι, αν θες κατι πεστο σε πμ, η βγες σε κανα νημα γενικης συζητησης ( οπως τολμησες να βγεις στο νημα του παναθηναικου ) να τα πουμε
Εγώ προσωπικά δεν ανοίγω τους ορίζοντες μουδεν μου την επεσε,αν και εγω ετσι νομιζα στην αρχη.απλα μου εξηγυσε καπια πραγματα και ειχε δικιο.αρχησαμε να πυραζωμαστε με τον πολυζωη σε σημειο που το ξεκωλιασαμε οχι απλωσ το γαμησαμε.
Δεν βρέχει,σε φτύνουνε.Γεροντα αστο , δεν καταλαβαινεις, και μπαχαλευεις ξενο νημα.
Δεν βρέχει, σε φτυνουνε!Το νημα αρχιζει και ευθυγραμμιζεται με τις αγιες μερες που ερχονται. Κατανυξη , σεμνοτητα και προπαντων φωτιση
Ελενα μου,μην ασχολείσαι με κάποιον που απείλησε να δημοσιοποιησει τις συζητήσεις που είχατε στο viber.Αγαπητε FlashDance δεν επιθυμω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα εχω την τυχη να εχω προσωπικη αποψη για τον ΜΠΙΛ γιατι εχω την μεγαλη τιμη να τον ξερω χρονια !
Οτι του εχω αδυναμια δεν το εχω κρυψει ποτε και ολοι θα το εχετε καταλαβει απο τα γραφωμενα μου στο σαιτ !
Τον αποκαλεσες γεροντα και δεν το θεωρω κομψο !
《 ασε που ειναι 2 μετρα αντρας κουκλος ειναι 》
Τι σημαινει γεροντας ?
Μην υποτιμαμε ουτε τις ηλικιες ουτε την προσωπικοτητα καποιου !
Να εχουμε ολοι την υγεια μας και να μεγαλωνουμε !
Οσο αφορα τις ομαδες ο καθενας μπορει να ειναι οτι ομαδα θελει σε ελευθερη χωρα ζουμε αλλωστε
Ο Μπιλ εχει απιστευτο χιουμορ και δεν νομιζω να ειχε κακη προθεση να προσβαλλει καποιον
Τωρα θα μου πεις :
Τον δικηγορο του κανεις ?
ΟΧΙ .... απλα θελω να περναμε ομορφα ολοι !
Τα φιλια μου !
Δεν βρέχει,σε φτύνουνε.
Αλλά χρειάζεται ένα στοιχειώδες iq για να το καταλαβεις!
ΜΠΙΛ ......αν θελει καποιος να δημοσιοποιησει τις συζητησεις μας στο βαιμπερ ας το κανει ..Ελενα μου,μην ασχολείσαι με κάποιον που απείλησε να δημοσιοποιησει τις συζητήσεις που είχατε στο viber.
Αυτό και μόνο δείχνει πόσο σέβεται τα παντελόνια που φοράει!
Γλυκε μου πετρο αλανι !δεν μου την επεσε,αν και εγω ετσι νομιζα στην αρχη.απλα μου εξηγυσε καπια πραγματα και ειχε δικιο.αρχησαμε να πυραζωμαστε με τον πολυζωη σε σημειο που το ξεκωλιασαμε οχι απλωσ το γαμησαμε.