erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Αυτές οι φωτογραφίες μου αρέσουν! Αφήνουν κάτι στη φαντασία!! Απλά ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΥ !!
η καλυτερη φωτο που εχει βαλει ..συμφωνο απολυτα..... πολυ σεξουαλικηΑυτές οι φωτογραφίες μου αρέσουν! Αφήνουν κάτι στη φαντασία!! Απλά ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΥ !!
ήδη την έβαλε και στο viber! Παίρνει Όσκαρ Καλλιτεχνικής διεύθυνσης !!η καλυτερη φωτο που εχει βαλει ..συμφωνο απολυτα..... πολυ σεξουαλικη
το ξερω εγω το ειπα φιλε η κυρια ειναι ερωτευσιμη υποψηφιοι γαμπρουλιδες εγω κουμπαρος γιατι ειπαμε οι παραδοσεις πανω απο ολα ο κουμπαρος την κουμπαραήδη την έβαλε και στο viber! Παίρνει Όσκαρ Καλλιτεχνικής διεύθυνσης !!
παιρνεις φυσικο χυμο! ή μιλκο! τρως και ενα σοροπιαστο ! και δεν σε πιανει τιποτα! ............................... !δηλαδή αν ήσουν μέσα της χωρις προφύλαξη το μόνο που θα σε απασχολούσε είναι να μην έκανες παιδιά!
Απο αρρώστιες ούτε που θα το σκεφτόσουν ε?
Ναι πειτε αυτες τις ηλιθιοτητες και παλι. Ασε που η Ελενα δεν κανει τετοια πραγματα…παιρνεις φυσικο χυμο! ή μιλκο! τρως και ενα σοροπιαστο ! και δεν σε πιανει τιποτα! ............................... !
Υπέροχα πόδια!!!
Και τα στήθη που τα κρύβει επιμελώς υπέροχα είναι στητα στηταΥπέροχα πόδια!!!
Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω!!!Και τα στήθη που τα κρύβει επιμελώς υπέροχα είναι στητα στητα
δεν γραφεις και μια κριτικη την εμπειρια σου γιατι τα σχολια περνανε δεν μενουνΗ Έλενα είναι κορυφή. Περιποίηση-φροντίδα-καθαριότητα. Το ότι είναι παντρεμένη δεν φαίνεται πουθενά. Το αντίθετο μάλιστα, με τον τρόπο που σε συμπεριφερεται είναι λες και είσαι συ ο άντρας της.
Είχα γράψει. Δεν ξέρω γιατί δεν πέρασε.δεν γραφεις και μια κριτικη την εμπειρια σου γιατι τα σχολια περνανε δεν μενουν
στον αντισθενη πμ στειλε με ερωτησηΕίχα γράψει. Δεν ξέρω γιατί δεν πέρασε.
Μετά από πολύμηνη απουσία ελέω κορωνοιού, επανήλθα στο σπορ με την παλιά μου γνώριμη Έλενα. Νέο ξανθό λουκ , ήταν μελαχρινή όταν την είχα ξανασυναντήσει, πιο όμορφο κατά την προσωπική μου άποψη, αλλά η ίδια γλυκύτητα. Πεντακάθαρη όπως όλοι γνωρίζουμε και πολύ περιποιητική! Πραγματικά τίμιο και VFM ραντεβού με μια ΚΥΡΙΑ !
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Η απαλότητα του δέρματός της παραπέμπει σε επιδερμίδα μωρού! Δεν ξέρω πως το κάνει, πόσες κρέμες μπορεί να βάζει ή είναι γονιδιακό χάρισμα, αλλά ΜΠΡΑΒΟ της!
φιλαρακι παντα τετοια να σε βαλω υποψηφιο??Μετά από πολύμηνη απουσία ελέω κορωνοιού, επανήλθα στο σπορ με την παλιά μου γνώριμη Έλενα. Νέο ξανθό λουκ , ήταν μελαχρινή όταν την είχα ξανασυναντήσει, πιο όμορφο κατά την προσωπική μου άποψη, αλλά η ίδια γλυκύτητα. Πεντακάθαρη όπως όλοι γνωρίζουμε και πολύ περιποιητική! Πραγματικά τίμιο και VFM ραντεβού με μια ΚΥΡΙΑ !
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Η απαλότητα του δέρματός της παραπέμπει σε επιδερμίδα μωρού! Δεν ξέρω πως το κάνει, πόσες κρέμες μπορεί να βάζει ή είναι γονιδιακό χάρισμα, αλλά ΜΠΡΑΒΟ της!
εχω γραψει κριτική για την Έλενα, πριν 2,5 χρόνια! Δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναβάλω! Μη με θεωρήσουν και προμότορα!!Βάλε καί κριτική: ἐδῶ θά χαθῆ ἀνάμεσα στίς σελίδες...
αν χωρίσω, θα σου πωφιλαρακι παντα τετοια να σε βαλω υποψηφιο??
βαλε κριτικη χθες εδω καταρχην δεν εχει προμοτορες μονο αγαπουληδες που σφαζονται και στηνουν ολοκληρες θεατρικες παραστασειςεχω γραψει κριτική για την Έλενα, πριν 2,5 χρόνια! Δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναβάλω! Μη με θεωρήσουν και προμότορα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν χωρίσω, θα σου πω