Βεελζεβούλ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 362
- Πόντοι
- 301
Μέσα στην καύλα είναι το κοριτσι
Έλενα είσαι θεά!! Σε περιμένουμε Θεσσαλονίκη!Καλησπέρα σε όλους σας
Διαθέσιμη από αύριο για ραντεβού Πρίαμος Μοσχάτο
Επικοινωνία με viper καλύτερα
Πολλά φιλιά σε όλους σας!
Πάνε γαμα και μην φοβάσαι τίποτα!!!Συγγνώμη κατ'ἀρχήν ἄν (φαίνεται ὅτι) σπαμάρω, ὁπότε θά ἐκτιμοῦσα ἄν ἡ ἀπάντηση ἐρχόταν μέ πμ. Ἐπειδή ἤμουν ἐκτός δράσεως ἀπ'τὸ 2019 γιά διαφόρους λόγους, ἄν ΤΩΡΑ μέ τὸν ἰό κλείσω ΜΙΑ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ (ἤ ὁτιδήποτε τέλος πάντων) στὸν Πρίαμο ἤ σ'ὁποιοδήποτε ἄλλο ΤΕΤΟΙΟ ξενοδοχεῖο θά ζητήσουν ταυτότητα, τηλέφωνο καί γενικά ἕνα σωρό στοιχεῖα; Τί ἰσχύει; Εὐχαριστῶ προκαταβολικά καί πάλι συγγνώμη!
παιχτη ολο προσκλησεις εισαι διατηρεις ξενοδοχειο στην πολη ???Έλενα είσαι θεά!! Σε περιμένουμε Θεσσαλονίκη!
Μπαίνεις με μάσκα επιλέγεις δωμάτιο και αυτό είναι όλο. Ούτε ταυτότητα, ούτε κάτι άλλο. Έχω πάει το μήνα Ιούνιο δύο φορές. Νομίζω ότι είναι και ασφαλέστερο του Lacoba διότι δεν έχει κεντρικό air conditioner. Μιλάω για το Priamo στο Μοσχάτο.Συγγνώμη κατ'ἀρχήν ἄν (φαίνεται ὅτι) σπαμάρω, ὁπότε θά ἐκτιμοῦσα ἄν ἡ ἀπάντηση ἐρχόταν μέ πμ. Ἐπειδή ἤμουν ἐκτός δράσεως ἀπ'τὸ 2019 γιά διαφόρους λόγους, ἄν ΤΩΡΑ μέ τὸν ἰό κλείσω ΜΙΑ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ (ἤ ὁτιδήποτε τέλος πάντων) στὸν Πρίαμο ἤ σ'ὁποιοδήποτε ἄλλο ΤΕΤΟΙΟ ξενοδοχεῖο θά ζητήσουν ταυτότητα, τηλέφωνο καί γενικά ἕνα σωρό στοιχεῖα; Τί ἰσχύει; Εὐχαριστῶ προκαταβολικά καί πάλι συγγνώμη!
Μπαίνεις με μάσκα επιλέγεις δωμάτιο και αυτό είναι όλο. Ούτε ταυτότητα, ούτε κάτι άλλο. Έχω πάει το μήνα Ιούνιο δύο φορές. Νομίζω ότι είναι και ασφαλέστερο του Lacoba διότι δεν έχει κεντρικό air conditioner. Μιλάω για το Priamo στο Μοσχάτο.
εδω σπαμαρουμε και δεν ας σπαμαρει καποιος και ας τουλαχιστον γιατι πολυ πληκτρολογιο εχει πεσειΕὐχαριστῶ καί σέ σένα καί πάλι συγγνώμη ἀπ'τὴν Ἔλενα ποὺ σπαμάρουμε...
αστον αυτον αγαπαει παλι μου ελεγε χθεςΣτείλε το παντοφλακια Τάσο.
πες του για καφέ και να αφήσει τα σιρόπια..αστον αυτον αγαπαει παλι μου ελεγε χθες
αν δεν θα τον παω τρενο με τον προαστιακοπες του για καφέ και να αφήσει τα σιρόπια..
Για καλό και για κακό φορά κ μασκα κ στο δωμάτιο !!!Εὐχαριστῶ καί σέ σένα καί πάλι συγγνώμη ἀπ'τὴν Ἔλενα ποὺ σπαμάρουμε...
μην τον πειραζης ρεΓια καλό και για κακό φορά κ μασκα κ στο δωμάτιο !!!
οχι λιγο παραδιπλα ικαριαΣαντορίνη;;;
Πολύ ωραία παραλία αλλά και η γοργόνα που ξαπλώνει....
malista καλαΜου φάνηκε αρκετά σκούρα η άμμος. Μάλλον έβλεπα τη γοργόνα και μου φάνηκαν τα άλλα σκούρα!