TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
την ξοβυζη δεν βλεπω και εχω βαλει και τα γυαλια μουΚαλησπέρα και ευχαριστώ!
την ξοβυζη δεν βλεπω και εχω βαλει και τα γυαλια μουΚαλησπέρα και ευχαριστώ!
ξερό πολύ ξερό!Καλησπέρα και ευχαριστώ!
ε δωσε καμμια ευχη να πιασει τοποξερό πολύ ξερό!
Σκέψου ότι 16 χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά γράφω ευχές σε κάποιον.
Εξαιρούνται οι ευχές τύπου (άντε γαμήσου κ.α) όπου έχω πολλάκις αναφερθεί !
Μεγάλη μου τιμή τότε σ ευχαριστώ!ξερό πολύ ξερό!
Σκέψου ότι 16 χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά γράφω ευχές σε κάποιον.
Εξαιρούνται οι ευχές τύπου (άντε γαμήσου κ.α) όπου έχω πολλάκις αναφερθεί !
Πάρε μια ξοφτερνητην ξοβυζη δεν βλεπω και εχω βαλει και τα γυαλια μου
Πάντα μου έκανε τεράστια εντύπωση, η άνεση με την οποία κάποιοι δημοσιοποιούν προσωπικά στοιχεία των κοριτσιών...Καλά αυτό έλειπε να χαμε παιδιά σε τέτοια νέα ηλικία απλά για την ιστορία το αναφέρω. Παρεμπιπτόντως και τα 4 παιδιά της έχουν αρχαία Ελληνικά ονόματα
Βγάλε και αυτό που φοράς!!!Πάρε μια ξοφτερνη
Αυτή η πληροφορία ρε παίχτη που βοηθάει? Αν είναι αλήθεια δεν καταλαβαίνει ότι "φωτογραφίζεις" την κυρία? Εδώ είμαστε για πληροφορίες επί του πηδηματος και όχι ληξιαρχείο...Καλά αυτό έλειπε να χαμε παιδιά σε τέτοια νέα ηλικία απλά για την ιστορία το αναφέρω. Παρεμπιπτόντως και τα 4 παιδιά της έχουν αρχαία Ελληνικά ονόματα
Κάτσε ρε φίλε εγώ που δουλεύω στο ληξιαρχείο δεν πρέπει να ξέρω για τα παιδιά της Έλενας... Πώς ξέρω για τα παιδιά του ΠειραιάΑυτή η πληροφορία ρε παίχτη που βοηθάει? Αν είναι αλήθεια δεν καταλαβαίνει ότι "φωτογραφίζεις" την κυρία? Εδώ είμαστε για πληροφορίες επί του πηδηματος και όχι ληξιαρχείο...
Το απειρο μαλλον εχει οριο, η μαλακια σιγουρα δεν εχειΑυτή η πληροφορία ρε παίχτη που βοηθάει? Αν είναι αλήθεια δεν καταλαβαίνει ότι "φωτογραφίζεις" την κυρία? Εδώ είμαστε για πληροφορίες επί του πηδηματος και όχι ληξιαρχείο...
Ἄλμπερτ Ἀινστάιν, ἄν καί αὐτός εἶπε βλακεία... Ἀλλά ἐντάξει, αὐτό ἐννοοῦσε...Το απειρο μαλλον εχει οριο, η μαλακια σιγουρα δεν εχει
Κάτσε ρε φίλε εγώ που δουλεύω στο ληξιαρχείο δεν πρέπει να ξέρω για τα παιδιά της Έλενας... Πώς ξέρω για τα παιδιά του Πειραιά
αργεις πολυΧρόνια πολλά Ἔλενα, ἔστω καί καθυστερημένα...
Που να καταλαβει ο μαλιακας οτι η Ελενα του ειπε ψεμματα για να δει με ποιο νικ γραφει .Ἄλμπερτ Ἀινστάιν, ἄν καί αὐτός εἶπε βλακεία... Ἀλλά ἐντάξει, αὐτό ἐννοοῦσε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ὄντως ληξίαρχος;