Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.869
- Πόντοι
- 1.046
Νταξει μωρε.δεν θα με σκοτωσουνε κιόλας.το πολύ πολύ να φάω λίγο παντόφλα.θα πάρω κράνος,
Νταξει μωρε.δεν θα με σκοτωσουνε κιόλας.το πολύ πολύ να φάω λίγο παντόφλα.θα πάρω κράνος,
Την πεθερά σου θα την λατρέψειςΝταξει μωρε.δεν θα με σκοτωσουνε κιόλας.το πολύ πολύ να φάω λίγο παντόφλα.θα πάρω κράνος,
Ωχ Κατακουζηνός δηλαδή? εντάξει δεν πυραζει.θα βάλω ολόσωμη μάσκα.Την πεθερά σου θα την λατρέψεις
Πριν μπεις στο σπίτι θα σε υποχρεώσει να κάνεις μπάνιο με χλωρίνη
Το γαμπριάτικο κουστούμι το έχεις έτοιμο??Ωχ Κατακουζηνός δηλαδή? εντάξει δεν πυραζει.θα βάλω ολόσωμη μάσκα.
Στο φτιαξα λίγο!Εγώ είμαι 25 χρόνων και ΠΑΡΑ πολύ όμορφη !
Καλησπερα δάσκαλε της καρδιάς μου !Καλησπερα.
Εδω ειμαι. Δεν προλαβα να σου γραψω σημερα
Πως ειναι η αγαπημενη μου μαθητρια;Καλησπερα δάσκαλε της καρδιάς μου !
Λίγο κουρασμενη είμαι!Πως ειναι η αγαπημενη μου μαθητρια;
A δεν θελω τετοια. Τι ειπαμε να ξεκουραζεσαι. Μαλλον πρεπει να ερθω να σε περιποιηθω λιγακι.Λίγο κουρασμενη είμαι!
Έλα να μου κάνεις μασαζA δεν θελω τετοια. Τι ειπαμε να ξεκουραζεσαι. Μαλλον πρεπει να ερθω να σε περιποιηθω λιγακι.
Μασαζ....ειναι η ειδικοτητα μου.Έλα να μου κάνεις μασαζ
Χωρίς κουστούμι και χωρίς νυφικό θα παντρευτούμε.με τα ρούχα μας τα καθημερινά να προτοτυπησουμε.Το γαμπριάτικο κουστούμι το έχεις έτοιμο??
Να ερθω εγω;Έλα να μου κάνεις μασαζ
Τυραννάει κόσμοΠως ειναι η αγαπημενη μου μαθητρια;
Πάλι άδεια δάσκαλε.....A δεν θελω τετοια. Τι ειπαμε να ξεκουραζεσαι. Μαλλον πρεπει να ερθω να σε περιποιηθω λιγακι.
Τώρα είμαι ησυχηΤυραννάει κόσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι άδεια δάσκαλε.....
Καλημερα.....τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι. Οταν φουσκωσουν τα παρασερνουν ολα.Τώρα είμαι ησυχη
Γιατι ειμαι καθολου μεσα....ελευθερο πουλακι....Τυραννάει κόσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι άδεια δάσκαλε.....
Μωρέ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είσαι αλλά μην το κάνω θέμαΓιατι ειμαι καθολου μεσα....ελευθερο πουλακι....