Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.869
- Πόντοι
- 1.046
Χαχαχαχα.....μη δινεις σημασια.... βαρατε βιολιτζηδες ειμαι.......Παιδάκια σαν κολοκυθάκια !!
Χαχαχαχαχα
Πάθαμε άλλα.οχι δηλαδή ότι αν είχαμε Τσίπρα θα ήταν καλύτερα,η αν μετά από 4 χρόνια έχουμε Στεφανία.για το πέος Καβάλα είναι όλοι αυτοί.αυτοι μας καταστρέψανε πέρα από την πλάκα.Επί κουλη δεν έχει πέσει αεροπλάνο γιατι
Δεν παμε στη Φαρμα λεω εγω να περασουμε ομορφα και ασε τα Λονδινα και Πσρισια.Γεννήθηκα στα Λονδίνα και στα Παρίσια εγώ
Καθόλου μπουμπού το αντίθετο μάλιστα!!!
Παχαίνει??
Ε αν φας πολύ ναι.αλλα για λίγο μια χαρά είναι.
Παχαίνει??
Ε αν φας πολύ ναι.αλλα για λίγο μια χαρά είναι.
Είσαι υπέροχη.καθε μέρα καταλαβαίνω όλο και περισσότερο πόσο καλό παιδί είσαι.την καλησπέρα μου και την αγάπη μου.
Παχαίνει??
Ε όχι και παιδί μαζι με τον Χατζηχρήστο έπαιζε στο ΖήκοΕίσαι υπέροχη.καθε μέρα καταλαβαίνω όλο και περισσότερο πόσο καλό παιδί είσαι.την καλησπέρα μου και την αγάπη μου.
Δεν έχει καμία σημασία η ιλικεια και η εμφάνιση.ο καλός άνθρωπος ο καλός χαρακτήρας και στις υπηρεσίες να είναι δυναμίτης.αυτα τα 2 έχουν συμασια και ειδικά το πρώτο.Ε όχι και παιδί μαζι με τον Χατζηχρήστο έπαιζε στο Ζήκο
Φοβερή ταινία και πολύ δυνατές ατάκες.οσες φορές και να την δεις παλυ την ξανά βλέπεις.ειδηκα εκεί που τρώει το μπουγελο γιατί της ξύπνησε το παιδί και της λέει μπα παναθεμα σε μούρη σκουληκαντερα που Μ έβαλες και έκανα μπάνιο που χα κάνει κι του Πάσχα έπεσα κάτω.Ε όχι και παιδί μαζι με τον Χατζηχρήστο έπαιζε στο Ζήκο
Εγώ είμαι 25 χρόνων και πολύ όμορφηΔεν έχει καμία σημασία η ιλικεια και η εμφάνιση.ο καλός άνθρωπος ο καλός χαρακτήρας και στις υπηρεσίες να είναι δυναμίτης.αυτα τα 2 έχουν συμασια και ειδικά το πρώτο.
Δάσκαλε πολύ μπουγάτσα τρως...καλό περνάτε στα ΔιαβατάΟχι αλλα ουτε και αυτο
Και εγω δουλεύω για την νασαΕγώ είμαι 25 χρόνων και πολύ όμορφη
Όσο και να είσαι είσαι πανέμορφη και σ αγαπώ.Εγώ είμαι 25 χρόνων και πολύ όμορφη
Μάλλον σε τρώει ο κωλος σου να γνωρίσεις τα πεθερικά χάρηκα πού σε γνώρισα και τι να πω ζωή σε λόγου μαςΌσο και να είσαι είσαι πανέμορφη και σ αγαπώ.
Νταξει μωρε.δεν θα με σκοτωσουνε κιόλας.το πολύ πολύ να φάω λίγο παντόφλα.θα πάρω κράνος,Μάλλον σε τρώει ο κωλος σου να γνωρίσεις τα πεθερικά χάρηκα πού σε γνώρισα και τι να πω ζωή σε λόγου μας
Αχ και με λεοπαρντ να πας δεν είναι σίγουρο ότι θα σε ξαναδούμεΝταξει μωρε.δεν θα με σκοτωσουνε κιόλας.το πολύ πολύ να φάω λίγο παντόφλα.θα πάρω κράνος,