billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.096
- Πόντοι
- 5.956
Γλυκιά ΈλεναΗ ζωη ειναι πολύ μικρή για να την ζούμε με θλίψη και άγχος!
Μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα!
Γλυκιά ζωη
Καλημέρα!
Γλυκιά ΈλεναΗ ζωη ειναι πολύ μικρή για να την ζούμε με θλίψη και άγχος!
Μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα!
Γλυκιά ζωη
Σε ευχαριστώ πολυ γλυκιά μου να είσαι καλά!Μπράβο κορίτσι μου!!! Μπράβο!!!! Τα πιο όμορφα νέα που άκουσα/διάβασα την τελευταία εβδομάδα!! Είδες που καθοσουν και εκλαιγες;;; Φιλάκια πολλά
Παραλιγο να το πετυχεις. Κοντα επεσες.Δάσκαλε πως είναι τα πράγματα στην Σιβηρία?
Μαζί με τις πολικές αρκούδες σε έβαλαν ??Παραλιγο να το πετυχεις. Κοντα επεσες.
Να την καινουργια ρατσα...διμετρες και ξανθιες.Μαζί με τις πολικές αρκούδες σε έβαλαν ??
Το βυζί είναι τουλάχιστον νατουραλ?Να την καινουργια ρατσα...διμετρες και ξανθιες.
Μη μου πεις ότι είσαι Σπέτσες, με ζεύγος Κασελακη, αυτές είναι διμετρες ξανθες!!Να την καινουργια ρατσα...διμετρες και ξανθιες.
Απο την μανα φυση.....100%Το βυζί είναι τουλάχιστον νατουραλ?
Μακρια απο εμας αυτα....γουστα δεν αλλαζουμε. ΠΟΤΕ.Μη μου πεις ότι είσαι Σπέτσες, με ζεύγος Κασελακη, αυτές είναι διμετρες ξανθες!!
Άνοιξε τους ορίζοντες σου βρε δάσκαλε μην είσαι οπισθοδρομικόςΜακρια απο εμας αυτα....γουστα δεν αλλαζουμε. ΠΟΤΕ.
Την δική μου αγάπη θα την έχεις πάντα.Καλημέρα γλυκέ μου !
Σε ευχαριστώ πολυ όλους σας ευχαριστώ αυτές τις μέρες έχω λάβει πολύ αγάπη!
Και συγκινούμαι και κλαίω!
Εγώ που είπα ότι δεν θα ξανακλαψω
Κερναω...αλλη ποιοτητα ζωης η επαρχια.Άνοιξε τους ορίζοντες σου βρε δάσκαλε μην είσαι οπισθοδρομικός
Φραπεδιά και χαλαραουιτα....σαλονικη βολοδερνεις?Κερναω...αλλη ποιοτητα ζωης η επαρχια.
Ειμαι περικυκλωμενος απο θαλασσα.Φραπεδιά και χαλαραουιτα....σαλονικη βολοδερνεις?
Εγώ δεν ξέρω από επαρχίαΚερναω...αλλη ποιοτητα ζωης η επαρχια.
Ελα να σου μαθω εγω τι σημαινειΕγώ δεν ξέρω από επαρχία
Ποτέ να μην ξανα κλάψεις.απο δω και πέρα πάντα χαρούμενη να είσαι και μόνο να γελάς.Καλημέρα γλυκέ μου !
Σε ευχαριστώ πολυ όλους σας ευχαριστώ αυτές τις μέρες έχω λάβει πολύ αγάπη!
Και συγκινούμαι και κλαίω!
Εγώ που είπα ότι δεν θα ξανακλαψω
Ναι λαίδηΕγώ δεν ξέρω από επαρχία
Σε ευχαριστώ πολυ καρδούλα μου !Έλενα καλησπέρα ...... παρακολουθώ το νόημα σου πολύ καιρό , εν τούτης δεν έχω γράψει ποτέ κάτι .
Διάβασα για την περιπέτειά σου και πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ , σε σημείο που από την μια να θέλω να σου πω δυο λόγια παρηγοριάς , συμπαράστασης και αγάπης (γιατί σε έχω πολύ ψηλά σαν άνθρωπο και χαρακτήρα ), και από την άλλη η στεναχώρια μου και η "κατάθλιψη " που μου προκάλεσε το γεγονός να με αφήνουν άφωνο .
Σήμερα όμως που διάβασα τα χαρμόσυνα νέα , θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου οτι καλύτερο στην ζωή σου από 'δω και στο εξής και να χαίρεσαι ότι αγαπάς . Πάντα τόση χαρά να έχεις στην ζωή σου .
Πολλά φιλιά .........και όπως σου αρέσει , πάρε ΠΟΛΛΑ λουλουδάκια και μια αγκαλιά από εμένα .