Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.342
Το πήρα απόφαση δεν θα με γηροκομησει κανένας άντρας!Αυτός νουνα πως και σου ξέφυγε εισαι η καλύτερη γαμπρόκυνηγος βαρυνες πολύ από τα γιαούρτια μάλλον
Το πήρα απόφαση δεν θα με γηροκομησει κανένας άντρας!Αυτός νουνα πως και σου ξέφυγε εισαι η καλύτερη γαμπρόκυνηγος βαρυνες πολύ από τα γιαούρτια μάλλον
Αφού σήμερα είσαι 5 χρόνων πως μπορεί να σε γηροκομησει άντρας???που θα είναι τουλάχιστον 30αρης....εκτός αν είναι ο χαιλαντερΤο πήρα απόφαση δεν θα με γηροκομησει κανένας άντρας!
25 χρόνων είμαι!Αφού σήμερα είσαι 5 χρόνων πως μπορεί να σε γηροκομησει άντρας???που θα είναι τουλάχιστον 30αρης....εκτός αν είναι ο χαιλαντερ
Μάλλον αυτός θα ξεμπερδευει??? Το πολύ πολύ να την βγάλει κάνα 2μηνες μαζί σου25 χρόνων είμαι!
Αλλά σκέφτομαι και τα γεράματα!
Να τον κλείσω από τώρα να ξεμπερδέυω
Delivery ή παραλαβη απο το καταστημα;25 χρόνων είμαι!
Αλλά σκέφτομαι και τα γεράματα!
Να τον κλείσω από τώρα να ξεμπερδέυω
Σε ευχαριστώ!Χάρηκα πολύ που είσαι καλά Ελενα,ήταν μια δοκιμασία που έπρεπε να την περάσεις όπως σωστά ειπες όλα καλά,να χαμογελάς και να εισαι γερή και δυνατή!!!
Αν με αγαπήσει θα με ανεχτείΜάλλον αυτός θα ξεμπερδευει??? Το πολύ πολύ να την βγάλει κάνα 2μηνες μαζί σου
Του χρειάζεται.του παρα χρειάζεται μάλλον.να μαζευτούμε όλοι μαζί να τού κόψουμε 1 καλό χέρι ξύλο.Έρχεται η ώρα είναι η ώρα των τρελών
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να σε γνωρίσει και να μην σε αγαπήσει.μοναδικη εξαίρεση κάτι σκουπίδια σαν αυτό το αρχιδι που έγραψε αυτά που έγραψε.σωστος και καλός άνθρωπος θα σε αγαπήσει από την πρώτη στιγμή.Αν με αγαπήσει θα με ανεχτεί
...μαγκα εμενα γιατι με παρεθεσες?!?!Του χρειάζεται.του παρα χρειάζεται μάλλον.να μαζευτούμε όλοι μαζί να τού κόψουμε 1 καλό χέρι ξύλο.
Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!Μόλις τώρα διάβασα τα καλά νέα σου. Έμπαινα κάθε μέρα να δω μήπως υπάρχει κανένα νέο σου. Δυο ημέρες μόνο δε μπήκα στο site και τώρα διαβάζω και χαίρομαι.
Χάρηκα όπως θα χαιρόμουν για έναν συγγενή μου, για ένα φίλο μου.
Να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένη και γελαστή.
Η αλήθεια είναι ότι τον είχα παραμελήσει πολύ τον εαυτό μουΜπράβο Έλενα για τα καλά νέα που μοιράστηκε ς μαζί μας...Σου εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και πέρα ..Η υγεία μας πάνω από όλα..Ίσως ήταν μια δοκιμασία για να δεις και εσύ την ζωή αλλιώς..Μην στεναχωριέσαι και μην τα κρατάς μέσα σου..
Τί εννοείς δεν καταλαβαίνω? επειδή δεν τα ξέρω και καλά γιατί είμαι και καινούργιος τώρα πρίν κανα μήνα έκανα εγγραφή , συγγνώμη αν κατά λάθος έκανα καμία γκάφα....μαγκα εμενα γιατι με παρεθεσες?!?!
Έτσι ακριβώς να το βλέπεις.σαν ένα κακό όνειρο και να είσαι πάντα χαρούμενη από δω και πέρα.Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!
Όλο αυτό μου φαίνεται σαν ένα κακό όνειρο που πέρασε!
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου !
Σας ευχαριστώ όλους που με αφήσατε όλο αυτό να το μοιραστώ μαζί σας !
Την αγωνία μου !
Την λύπη μου !
Την χαρά μου !
Δεν πειράζει καρδούλα μου !Τί εννοείς δεν καταλαβαίνω? επειδή δεν τα ξέρω και καλά γιατί είμαι και καινούργιος τώρα πρίν κανα μήνα έκανα εγγραφή , συγγνώμη αν κατά λάθος έκανα καμία γκάφα.
Πες μου εναν που δεν κανει το ιδιο. Δεν ηα βρεις. Δυστυχως η καθημερινοτητα μας τρωει και μας ξεζουμιζει. Στο τελος οταν τα καταλαβαινουμε ειναι μερικες φορες αργα.Η αλήθεια είναι ότι τον είχα παραμελήσει πολύ τον εαυτό μου
Δεν ξεκουράζομαι ποτέ κανένα χόμπι!
Γιατί???
Δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό!
Πρέπει να αφιερώνουμε πιο πολύ χρόνο στους εαυτούς μας γιατί ο οργανισμός θα χτυπήσει το καμπανάκι!
Σε ευχαριστώ πολυ !
Ε ναι.συμβαινουν αυτά αλλά τι ενωει τον παραθεσα γιατί δεν ξέρω καν τι σημαίνει.Δεν πειράζει καρδούλα μου !
Εδώ είμαστε μια παρέα φυσικό ειναι να γίνονται και λάθη!
Κι εγώ πολλές φορές κάνω λάθη στο σαιτ !...χαχαχαχαχαχα