Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.338
περσικα ειναι η βιοκαρπετ
περσικα ειναι η βιοκαρπετ
Σε ευχαριστώ πολυ !Καλησπέρα Ωραία μου κυρία. Με την σειρά μου να ευχηθώ γρήγορα να το ξεπεράσεις. Ο καλύτερος γιατρός του εαυτού σου στην ασθένεια αυτή είσαι ΕΣΥ. ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ, έτσι είναι η Έλενα που γνώρισα και κάθε φορά που βρισκόμασταν μου μετεδιδες. Έτσι να συνεχίσεις δυνατή. Κάθε εμπόδιο για καλό, οι δυσκολίες είναι το αλάτοπιπερο της ζωής. Συνέχισε να μας γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου. Φιλιά Θανάσης.
Ανοιχτοχερη πάνε τα λουλούδια ρε νουνα όλοι οι γαμπροί σαν εσένα είναι XXXXLΚαλησπερα γλυκια μου Ilenius
Είμαι γω γκούνα??Ανοιχτοχερη πάνε τα λουλούδια ρε νουνα όλοι οι γαμπροί σαν εσένα είναι XXXXL
Πλημυρισε η φαρμα μου και μου τα πηρε το ρεμα. Ασε καταστραφηκα.Ανοιχτοχερη πάνε τα λουλούδια ρε νουνα όλοι οι γαμπροί σαν εσένα είναι XXXXL
Ποτέ κακοήθεις άνθρωποιΕίμαι γω γκούνα??
Ο Λεωνίδας τι έκανεΠλημυρισε η φαρμα μου και μου τα πηρε το ρεμα. Ασε καταστραφηκα.
Τωρα μονο καρδουλες εχω να μοιρασω.
Για τα ευαίσθητα αγόρια να βάλω μια Καρλότα
Αφιερωμένο στα αγόρια της καρδιάς μου !
Όλοι οι άντρες είσαστε παιδιά!Για τα ευαίσθητα αγόρια να βάλω μια Καρλότα
Ευχαριστουμε πολυ.
Αφιερωμένο στα αγόρια της καρδιάς μου !
Όλοι οι άντρες είσαστε παιδιά!
Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσετε ποτέ!
Είμαστε ακόμα στην αρχή του ονείρου!Ευχαριστουμε πολυ.
Αυτο το κακο ονειρο να τελειωσει συντομα.
Αν ξυπνησουμε νωρις ομως....θα ειναι απλα μια αναμνηση.Είμαστε ακόμα στην αρχή του ονείρου!
Το τέλος είναι η ουσία όλα τα άλλα είναι αδιάφοραΕίμαστε ακόμα στην αρχή του ονείρου!
Μη βασανιζεζαι.Δεν μου ήταν ποτέ εύκολο να συνεννοηθώ με άνθρωπο!
Ούτε μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι ήταν τόσο διαφορετικοί από εμένα !
Αυτό βέβαια ήταν πολύ αφελές από τη μεριά μου αλλά και πολύ χρήσιμο !
Γιατί με είχε σε μία μόνιμη ταραχή σε μία διαρκή διαμαρτυρία Και σε ένα πολύ γόνιμο παράπονο !
Από την άλλη είχα μία ευγένεια η οποία με κατέστρεψε απολύτως !
Εμπόδισε δηλαδή τη ζωή μου να πάρει το δρόμο της !
Επέμενα πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να υπομείνω με το αιτιολογικό μιας ευγένειας ότι θα πίκρανα ότι θα πείραζα ότι θα ανάστατωνα των άλλων την ζωή!
Θα τελειώσει.θα τα καταφέρεις είπαμε.αισιοδοξια.και θα είσαι σύντομα και πάλι καλά.Είμαστε ακόμα στην αρχή του ονείρου!