Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Σοκολατες να του δωσεις μην ξεχασεις. Να γλυκαθει ετσι τουλαχιστον.Το τρίτο όνειρο θα βλέπει!
Αν είναι καλό παιδάκι θα πάω στα ονειρα του !
Σοκολατες να του δωσεις μην ξεχασεις. Να γλυκαθει ετσι τουλαχιστον.Το τρίτο όνειρο θα βλέπει!
Αν είναι καλό παιδάκι θα πάω στα ονειρα του !
Εντάξει.θα σου κάνω πρόταση.Γάμο θέλω
Αγάπη μου εσύ!Εντάξει.θα σου κάνω πρόταση.
Καλημέρα με όλη μου την αγάπη.και την ευχή μου να είσαι καλάΑγάπη μου εσύ!
Καλησπέρα μελλοντικέ σύζυγε μου !Καλημέρα με όλη μου την αγάπη.και την ευχή μου να είσαι καλά
Σε ευχαριστώ πολυ !Έλενα γλυκειά μου ... "έρρωσο"!
Έχεις μοιράσει τον πλούτο της ψυχής σου, αλλά καλόμαθες τον κόσμο να θέλει κι άλλον από σένα. Τι άλλο θέλεις απ' αυτό, για να δυναμώσει το πείσμα σου που κρύβεις μ' επιμέλεια πίσω από την ενσυναίσθηση και την τίμια στάση σου στη ζωή.
Τα λάθη είναι για μας τους ανθρώπους. Ποιος/ποια είναι αλάνθαστος/η;
Ναι, κλαίμε, συγκινούμαστε, θυμώνουμε με τον εαυτό μας και τα λάθη του ...
Σου προτείνω να μην ενοχοποιείς τον εαυτό σου! Άλλωστε, αν το κάνεις θα γίνεις ξαφνικά περδίκι; Αν ήταν έτσι κάθε μέρα θα βρίζαμε τον εαυτό μας και θα ήμασταν ... παν-ευτυχείς και θα σκάγαμε από υγεία!
Μια φορά μόνο έτυχε να μου χαρίσεις την αγκαλιά και την αγάπη σου...
Διάβασα όμως τα γήινα λόγια σου εδώ και ένιωσα την ανάγκη να σου πιάσω νοερά το χεράκι και να σου πω "έρρωσο" (καλή δύναμη)!
Σου μιλάει άνθρωπος που έζησε στην οικογένειά του, εις διπλούν την εμπειρία αγώνα για ζωή και υγεία!
Είναι πανέμορφη αρκεί να ξέρουμε να την ζούμε και να έχουμε δυπλα μας ανθρώπους που μας αγαπάνεΚαλησπέρα μελλοντικέ σύζυγε μου !
Λουλουδάκι
Πολύ ωραία! Προοδεύεις!Σε ευχαριστώ πολυ !
Αυτό έκανα πάντα ότι κι αν γινόταν έριχνα ευθύνες στον εαυτό μου !
Έφταιγα δεν έφταιγα !
Στεναχωριεμαι γιατί στεναχωρεσα φίλους συγγενείς τα παιδάκια μου !
Έχω γίνει πιο ευσυγκίνητη θέλω συνέχεια να είμαι με κόσμο και όχι μόνη μου !
Μια ζωή άγχος και δάκρυα!
Ήρθε η στιγμή να πληρώσω το τίμημα!
Όσο περνούν οι μέρες είμαι και καλύτερα ψυχολογικά λέω θα το παλέψω όσο μπορώ!
Η ζωη ειναι μικρη για να είναι θλιβερή!
Το τηλέφωνο σου είναι αυτό?Αγάπη μου εσύ!
Συγχαρητήρια, άψογη τοποθέτηση και μαθημα ζωής για όλους!Έλενα γλυκειά μου ... "έρρωσο"!
Έχεις μοιράσει τον πλούτο της ψυχής σου, αλλά καλόμαθες τον κόσμο να θέλει κι άλλον από σένα. Τι άλλο θέλεις απ' αυτό, για να δυναμώσει το πείσμα σου που κρύβεις μ' επιμέλεια πίσω από την ενσυναίσθηση και την τίμια στάση σου στη ζωή.
Τα λάθη είναι για μας τους ανθρώπους. Ποιος/ποια είναι αλάνθαστος/η;
Ναι, κλαίμε, συγκινούμαστε, θυμώνουμε με τον εαυτό μας και τα λάθη του ...
Σου προτείνω να μην ενοχοποιείς τον εαυτό σου! Άλλωστε, αν το κάνεις θα γίνεις ξαφνικά περδίκι; Αν ήταν έτσι κάθε μέρα θα βρίζαμε τον εαυτό μας και θα ήμασταν ... παν-ευτυχείς και θα σκάγαμε από υγεία!
Μια φορά μόνο έτυχε να μου χαρίσεις την αγκαλιά και την αγάπη σου...
Διάβασα όμως τα γήινα λόγια σου εδώ και ένιωσα την ανάγκη να σου πιάσω νοερά το χεράκι και να σου πω "έρρωσο" (καλή δύναμη)!
Σου μιλάει άνθρωπος που έζησε στην οικογένειά του, εις διπλούν την εμπειρία αγώνα για ζωή και υγεία!
ΣυγχαρητήριαΌσο περνούν οι μέρες είμαι και καλύτερα ψυχολογικά λέω θα το παλέψω όσο μπορώ!
Η ζωη ειναι μικρη για να είναι θλιβερή!
δεν εχεις αφησει ουτε σκονη να περασει απο το νημα σου ...ολους τους τρεχεις στην εκκλησιαΚαλησπέρα μελλοντικέ σύζυγε μου !
Λουλουδάκι
Ενωειται.μεχρι εκεί που μπορεί ο καθένας μας αλλά ολλοι μας θα της συμπαρασταθούμεΣυγχαρητήρια
Και είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί!
Περίμενε μπορεί κάποιος να με έχει αγαπήσει και να θέλει να με παντρευτείδεν εχεις αφησει ουτε σκονη να περασει απο το νημα σου ...ολους τους τρεχεις στην εκκλησια
Κάποιος η κάποιοι?Περίμενε μπορεί κάποιος να με έχει αγαπήσει και να θέλει να με παντρευτεί
θα του παρω μετρα για κουστουμι μετα τον γαμοΠερίμενε μπορεί κάποιος να με έχει αγαπήσει και να θέλει να με παντρευτεί
Τώρα ειδικά όλοι θα με θέλουν!Κάποιος η κάποιοι?
Ιδού η απορία!
Δεν γέλασα!Τώρα ειδικά όλοι θα με θέλουν!
Χαχαχαχαχα!
Σήμερα στην καφετέρια με φλέρταρε κάποιος και λέω στην Άννα!
Αννα μου η τυφλός είναι αυτός η από άλλο πλανήτη!
Τα χάλια μου έχω!
Χαχαχαχαχαχα
περσικα ειναι η βιοκαρπετΤα χαλιά
Χαχαχαχαχαχα