TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Έτσι είναι εγώ ήμουν διστακτικός και όμως η κυρία είναι για πολλά μαμησιαΣκέφτομαι κι γω να την πάρω σύντομα με αυτά που διαβάζω θα αξίζει πιστευω
Έτσι είναι εγώ ήμουν διστακτικός και όμως η κυρία είναι για πολλά μαμησιαΣκέφτομαι κι γω να την πάρω σύντομα με αυτά που διαβάζω θα αξίζει πιστευω
Να τη γράψω στο μπλοκακι μου.;πιο παλιά ήταν αλλά τσάκισε η κεντα.Έτσι είναι εγώ ήμουν διστακτικός και όμως η κυρία είναι για πολλά μαμησια
Ε ναι άρχισε να γράφειςΝα τη γράψω στο μπλοκακι μου.;πιο παλιά ήταν αλλά τσάκισε η κεντα.
Ε ναι άρχισε να γράφεις
Εγώ έχω αφήσει χώρο να γράφω και διάφορους άλλους
Είναι με κενα η με γραμμές το μπλοκακι;Εγώ έχω αφήσει χώρο να γράφω και διάφορους άλλους
Μίξη φίλε όλοι οι λαλακες χωράνεΕίναι με κενα η με γραμμές το μπλοκακι;
Καλησπέρα σε σένα και σε όλους σας!Ελενάρα μου καλησπέρα.Πέρασα υπέροχα προχθές μαζί σου.
Σ ευχαριστώ πολύ -πολύ.Εις το επανειδήν.
xxxjim moustache
Καλα τα ευχαριστώ κάνα βυζί έχει το πρόγραμμα ???Καλησπέρα σε σένα και σε όλους σας!
Και εγώ ευχαριστώ καλέ μου
Δεν χορτασες προχτές;;;Καλα τα ευχαριστώ κάνα βυζί έχει το πρόγραμμα ???
Ε όχι .... Θέλω και άλλοΔεν χορτασες προχτές;;;![]()
Εισαι πραγματικα απιστευτη Ελενα...θα ηθελα πολυ να συναντηθουμε...απιστευτη ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΚαλησπέρα σε όλους σας!
Ας θυμηθούμε τότε...![]()
Ωραίες αναμνήσεις.Καλησπέρα σε όλους σας!
κούκλα Θα θέλαμε και πατουσάκια για τους λάτρειςΚαλησπέρα σε όλους σας!
Μακαρι να βαλει και τα τελεια φανταζομαι δαχτυλακια ποδιων και πατουσιτσες....κούκλα Θα θέλαμε και πατουσάκια για τους λάτρεις
Σου έκανε την χάρη η νηματοθετρια.Ε όχι .... Θέλω και άλλο
Για αυτό αγαπάω τις γυναίκεςΣου έκανε την χάρη η νηματοθετρια.![]()
φίλε Τάσσο