θελω γνωμη σχετικα κατι που συμβαινει σε μενα ..μετα απο μια ομορφη σχεση κατεληξα σε γαμο,αρκετα νεοτερη μου ,ομορφη γυναικα,η αφορμη που γραφω ειναι οτι διαβασα περι σχεσεων..μετα απο 8 χρονια μαζι εχω καταληξει οτι πολυ βασικο ειναι να μην πρηζεις το κεφαλι πανω και κατω του αλλου,με ηλιθιες γκρινιες ζηλειες ..θεωρω οτι ειναι μεγαλη επιτυχια να γυρνας σπιτι και να βλεπεις ,και να βλεπει χαμογελα...το προβλημα μου ειναι οτι δεν την βλεπω ερωτικα καθολου..εχω και μια περιπετεια με το μοριο μου,που με βοηθησε παρα πολυ,μου σταθηκε οσο δεν φανταζομουν,δεν ξερω αν υπαρχει καποιος εραστης στην ζωη της,,δεν βαζω το χερι μου ουτε για μενα,δεν δινει δικαιωμα,η συμπεριφορα ειναι ιδια οπως παλια..το προβλημα ειναι οτι μου αρεσει πολυ το ξενοπηδημα,εχω τρελλες στυσεις με κοπελες απο τον χωρο του πληρωμενου σεξ,δεν κανω το ατοπημα να γνωρισω καποια εκτος χωρου,δεν ξερεις πως θα εξελιχθει,οποτε στα αυγα μου..το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να την δω σεξουαλικα,ενω την αγαπω και την σεβομαι..για δωστε φωτα,και συγνωμη για το σεντονι...ειδικα απο την ΕΛΕΝΑ που ειναι σελιδα της,αν δεν ειναι καταλληλο να την κατεβασω την αναρτηση