Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.104
Στα 55 που θα είμαι ώριμη και θα ξέρω τι θέλω από την ζωήποτε θα παντρευτεις ?? στα 45
Στα 55 που θα είμαι ώριμη και θα ξέρω τι θέλω από την ζωήποτε θα παντρευτεις ?? στα 45
Καλημερα μπεμπαΣτα 55 που θα είμαι ώριμη και θα ξέρω τι θέλω από την ζωή
Καλημέρα δάσκαλε των ονείρων μου !!Καλημερα μπεμπα
Λουλουδακια
Σε 28 χρονια δηλαδή!!!!Στα 55 που θα είμαι ώριμη και θα ξέρω τι θέλω από την ζωή
ακου 28 χρονια ακομη δεν τα αφηνεις αυτα φιλε μαφιοζε και να την βρεις κανενα γαμπρο γιατι στο τελος αντι να πηδαμε κανα γκομενακι θα πηδαμε απο τα παραθυραΣε 28 χρονια δηλαδή!!!!
Μια χαρά!
Θα πας με ιπτάμενο αυτοκίνητο στο γάμο!
Καλησπέρα Έλενα μου!
Τι γαμπρο να της βρει Πολυζωη; Να παει ο ιδιος για γαμπρος να την παντρευτει για να δει την γλυκα μαζι της.....οπως την ειδα και εγω που χωρισαμε μεσα σε μια εβδομαδα.ακου 28 χρονια ακομη δεν τα αφηνεις αυτα φιλε μαφιοζε και να την βρεις κανενα γαμπρο γιατι στο τελος αντι να πηδαμε κανα γκομενακι θα πηδαμε απο τα παραθυρα
Αν με συνοδεύσειις εσύ παντρεύομαι και αύριο!Σε 28 χρονια δηλαδή!!!!
Μια χαρά!
Θα πας με ιπτάμενο αυτοκίνητο στο γάμο!
Καλησπέρα Έλενα μου!
Είμαι μια γυναίκα που δεν μου αρέσει η πίεση και η δέσμευση!Αγαπητή Έλενα δεν είσαι του γαμου; ή δεν βρέθηκε ο κατάλληλος ακόμα;
Είμαι μια γυναίκα που δεν μου αρέσει η πίεση και η δέσμευση!
Μου αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και ο κανόνας κάνω οτι θέλω και όποτε το θέλω!
Λίγοι με έχουν αντέξει και λίγοι το έχουν δεχτεί αυτό..
Χαχαχαχαχαχαχα
Που είναι αυτοί οι λίγοι να αρχίσω να ψάχνω στα ψυχιατρεία???Είμαι μια γυναίκα που δεν μου αρέσει η πίεση και η δέσμευση!
Μου αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και ο κανόνας κάνω οτι θέλω και όποτε το θέλω!
Λίγοι με έχουν αντέξει και λίγοι το έχουν δεχτεί αυτό..
Χαχαχαχαχαχαχα
Παρών κυριε μουΠου είναι αυτοί οι λίγοι να αρχίσω να ψάχνω στα ψυχιατρεία???
Εσύ δεν μετράς είσαι προμοτορακι....Παρών κυριε μου
Οχι πλεον διοτι οπως ειναι γνωστο.....νηστικο αρκουδακι δεν χορευει.Εσύ δεν μετράς είσαι προμοτορακι....
Φαίνεται ότι έχεις πολύ αθλητικό σώμα! Το πρόσωπο σου πιστεύω είναι το ίδιο όμορφο
Σε ευχαριστώ πολυ !Φαίνεται ότι έχεις πολύ αθλητικό σώμα! Το πρόσωπο σου πιστεύω είναι το ίδιο όμορφο
Όταν έλεγα ότι ο Σκρουτζ δεν πιάνει μια μπροστά της μου την πέσατε όλοι...τώρα μπείτε στην σειρά για σοκολάτεςΟχι πλεον διοτι οπως ειναι γνωστο.....νηστικο αρκουδακι δεν χορευει.
Παλι απληρωτο με αφησε η νουνα σου.
Καλημερα κορμαρα.